onurdolar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Levelin son sayisinda gordum Battlestar Galactica Online geliyormus gorunce deli oldum varmi bir bilgisi olan netten aradim pek birsey cikmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 O oyunun online olduğuna eminmisin. Chipte okumuştum sanırım. Online olmadığı izlenimine kapıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 su alemde eve varken baska uzay mmprogsine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 cüce +1 kesinlikle eve'den daha iyi olamaz bundan sonra çıkacak olanlar. ha tabi eve daha "klasik" tarzda bir mmo, biri gelir de fps tarzında koyarsa başka olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 tam olarak o mu bilmiyorum ama Battlestar Galactica: Beyond the Red Line 'ın demosu yayınlandı.. daha indirmedim ama ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Yeniliklere açık olmalısınız arkadaşlar. EVE daha önce oynamadım ama nekadar iyi olursa olsun ancak bir yere kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 EvE kac senelik oyun, BSG gelirse alir tahtini bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 belli olmaz, iyi bisey yaparlarsa alir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 daha basit , anlaşılır olursa elbette eve kadar başarılı olur ama demek istediğim eve kadar "detaylı" yapmaya çalışırlarsa ellerinde patlama ihtimalinin yüksek oluğu. yoksa çıksın tabi zevkle oynarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Eve cok karmasik ayrica Battlestar galactica fanlarini toplasalar oyuna yeter Benim bahsteetigim Level in Nisan sayisinda yakinda gelcek MMORPG ler diye bir baslik var orada yaziyor battlestar galactica online diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 kisa bir google turundan sonra buldugum sonuclar. Vivendi yapiyor heralde ve Xbox 360 icinmis, nasil olucak bu is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 hmm.. valla yandan yemiş bi x-wing vs tie fighter cıkartırlar diye bekliyorum, tabi fighterla kısıtlanmaz oyun. eve konusunda, evein kitlesi coook sağlam, zaten oyunu oynuyan adam ilk 10 dakkada büyülenio bi dahada zor bırakıyo oyunu o yüzden eveden oyuncu koparacağını sanmıyorum kolay kolay. ha eve'in ömrü var daha ama, yinede ccp daha radikal yeniliklerle oyunu güclendirmeli tabiki. Zegna Eve oynamısndır tahminimce, hani pekde eşi benzeri bulunan bi oyun değil, bu kadar hardcore'luk bu kadar adrenalin bu kadar cok detay cok az oyunda vardır, en önemlisi bu akdar ceşitlilik genişlik zor bulunur oyunlarda. Eve clone'u yapmak yemez diye düşünüyorum. [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 05:11 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 eve e 2 kez baslayıp bıraktım ben. Online oyunlara karşı garip bir tavrım var benım nıeyse zevk vermemeye basladıgı an bırakıyorum. deişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Ilgilenen varsa benden baska arastirdim su sonuclara ulastim 1- Vivendi oyunu Sierra ya yaptiriyor 2-Hem Xbox hem PC oyunculari ayni serverlara baglanarak oynayabilecekler 3-Hem Saylon hem Colonial olarak oynanabilecek 4-Devasa uzay carpismalari olacagi vaat ediliyor bulabildiklerim bu kadar cikis zamani ise 2008 sonu gibi olacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 cılgın birsey olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 eve online ın yeni oyuncular için hiçbir çekiciliği yok.. oyuna yeni başlayanların , eski oyuncuların hamallığını yapmaktan başka yapıcak bişeyleri yok oyunda.. yeni bi uzay mmosu öle güzel gelir ki.. baßltadan büyüden bıkanlara birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Amiral Adama emrine çalışmak için sabırsızlanıyorum yahu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Admiral Adama olse dese olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 oynanış tarzı yani kontrol şekli olarak freelancer tarzında olsa ortalığı dağıtır herhalde. eve online in kontrollerini görür görmez bırakmıştım oyunu. aşmış bir oyun olduğu konusunda eve online a laf yok ama kontrolleri bana çok bayış geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Dogfight ve Mechanics Walkthrough, beklemedeyiz. http://www.gametrailers.com/video/ces-11-battlestar-galactica/709175 http://www.gametrailers.com/video/ces-11-battlestar-galactica/709089 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Oynadım ben biraz güzel oyun. Beklemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 F2P, televizyon kanalının üzerinden browser based oynanıyor. Aslan Max gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ultima gibisi hala gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 oha cok güzel acaba yetebilir miyim. arka fonda Bear McCreary calsa bi de tadindan yenmez. nas olcakmis oyun müzikleri? bsg'nin soundtrackini kullansalar keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar