Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bu da bir başka tavsiye verin threadi olacak ama, şöyle bir sebeplerim var ayrı thread açmak için: - ben vurdu-kırdıya özellikle meraklı diilim, hanımefendi bi insan olduğum için fazla kredi vermem öyle şeylere :P (en son gördüğüm tavsiye threadi aksiyon anime için, onun dibinden devam edesim gelmedi. hem bana uygun diil, hem de o arkadaşın isteği heder olmasın ben işin içine bulaşınca...) - daha önce bir anime indirip seyretmişliğim filan yok (tv'de sailor moon filan seyrettim tabi ama, saymıyorum daha fazla örnek görene kadar). son derece newbieyim bu konuda. dolayısıyla spesifik tavsiye isteyen threadlerin faydalı olacağına inanmıyom... - son ve en önemli olarak da: hepiniz aşağı yukarı ne menem bi insan olduğumu bilirsiniz. bana sadece "ema bunu seversin sen kesin" diyebileceğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim. yani mesela çok iyi bir anime olsa da bana hitap etmeyeceğini düşündüğünüz şeyleri yazmayınız lütfen. eğer yanlış yunluş denk gelir de beğenmeyeceğim şeylerle başlarsam, bi daha sevmem ve ilgilenmem, kaçırırım derya gibi konuyu diye korkuyorum :) göreviniz, tabi siz de kabul ederseniz, bana anime sevdirmek. hadi bi ucundan tutun be cicilerim. cahil kalmiim bu konuda ben, ocağınıza düştüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Grave of the Fireflies, süper bir dram[hline] We have eternity to know your flesh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ha bir de Spirited Away var o da süperdir.[hline] We have eternity to know your flesh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ilk olarak grave of the fireflies ikinci olarak spirited away üçüncü olarak jin roh dördüncü olarak ghost in the shell beşinci olarak princess mononoke son olarak akira[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bence ghost in the shell i sevmez :)[hline] We have eternity to know your flesh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ah! my goddess... sam den önce söyledim hehe :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 10 July 2003 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ya pokemon ya hiçbiri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ya yazıcam şimdi bikaç tane ama uymayacak diye korkuyom.. Neyse ayrım yapmadan, tanıyıp tanımadan herkese önerdiğim şu; Jungle wa itsumo Hare nochi Gu Süper komedi.Hiç anime izlemeyenler üzerinde denenmiş ve olumlu sonuçlar alınmıştır. Yanlız izlerken bişi yemeyin boğazınıza fln kaçmasın sonra.. Bu kadar cesaret edebildim..[hline]Dimi Cevat abi (evet) [Bu mesaj Ozan tarafından 11 July 2003 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Studio Ghibli nin arsivi :) Maguc sana bi gun cekicem bunlari div x e abi hatta indiriyim programi turkiyeye geldigimde yer acarim bol cd ye cekip veririm tum arsivi ve cowboy bebop lari Studio Ghiblinin arsicvinden bi kac fim: Mononoke Hime - Princess Mononoke (Kurtlar Prensesi) Porco (tam boole deildi) - Pilot bi domuzun hikayesi[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Grudge, 10 July 2003 19:13 tarihinde demiş ki: Ah! my goddess... sam den önce söyledim hehe :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 10 July 2003 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] ben de onu söyleyecektim tam, fena patlattın beni :lol: ema abla ah! my goddess'ı izle de beni tanıştır belldandy ile.. :utaniem:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 hentai diycem dayak yiycem.. valla benim göz attığım tüm animeler aksiyon dolu. ama sanki sen matross plus seviyordun diye hatırlıyorum. Robotech serisi hani. O zaman Ghost in the Shell diycem. Ama sanırım Basit birşeyden başlamak istiyorsun. Herkesin dediği gibi Spirited Away'i ben de tavsiye ederim. Fazla izleyemedim ama çok övüyorlar. Konusu da çok ilginç geldi.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hatta sailormoon da olur aslında[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 -A Chinese Ghost Story -Pet Shop of Horrors (korku/gerilim türüdür, duruma göre hayran da bırakabilir hayattan da soğutabilir) -Spirited Away -Slam Dunk(bizim televizyonlarda yayınlandı ama indirip izlemeye değer) -Cowboy Bebop(biraz aksiyon dolu ama 'entellektüel' yönü de olan anime) -Legend of Windaria(bu da biraz asiyonlu ama dramatik anlatımı güzeldir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 aa bak aklıma geldi. Conan. show tvde mi ne yayınlanıyordu. Gaztede görünce barbar conanın çizgi filmi zanettim ama çok ilginç bir anime çıktı. kesin seversin diyemiycem ama çok ilgimi çekmişti. Dedektiflik yapan bir çocuk.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Proton Çok güzeldir millet dizi yazınca ben de bunu yaziim dedim. Nefis animasyon. Yani gerçekten hareketlendirmeler mükemmel. Kawai denen tarzda bişi. Herşey çok sevimli tatlı filan. Bomba.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: horacegoesskiing, 10 July 2003 17:35 tarihinde demiş ki: ilk olarak grave of the fireflies ikinci olarak spirited away üçüncü olarak jin roh dördüncü olarak ghost in the shell beşinci olarak princess mononoke son olarak akira[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Vurdu kirdi istemiyor ama sen hala Akira mi diyorsun :) bence yalniş yapiyorsun!![hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 eheh :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Kusura bakmayin ama baslik biraz garip geldi. Newbielere balon :) Ikizlere takke gibi[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: Bloodless, 14 July 2003 01:50 tarihinde demiş ki: Kusura bakmayin ama baslik biraz garip geldi. Newbielere balon :) Ikizlere takke gibi[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online ulan tam imza yapılıcak laf he izin veriyomusun blood? :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 üstteki mesajın "nasıl mesajlardan hoşlanmıyoruz?" konulu bir derse konu olmasını istiyorum: 1) üstteki mesaj quote'lanmış, üstelik üstteki mesajın imzası da gereksiz yere quote içinde bırakılmış. 2) imza destan gibi, mesaj kısacık. 3) mesajda belirtilen şeyin konuyla zerre kadar alakası yok! 4) mesaj ulan diye başlıyor, imla hatalarıyla devam ediyor. aferin! böyle devam et... ------- şimdi indirmeye başlıyorum tavsiyelerinizi, gelişmeleri burdan aktarırım. çok teşekkürler herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 conan anime miydi tam hatırlamıyorum. Ama anime olması lazım.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 evet anime ama detective conandan bahsediyosan anime. conan diyince birden nedense you are under arrest geldi aklıma. aslında türkiyede gösterilmiş sayılı sağlam animelerden bence. BRT ye ne oldu yaw?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 15 July 2003 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: Ati, 13 July 2003 17:41 tarihinde demiş ki: Vurdu kirdi istemiyor ama sen hala Akira mi diyorsun :) bence yalniş yapiyorsun Akirayı vurdu kırdı sayan zihniyeti kınıyorum... Ayrıca Ema vurdu kırdı üzerine kurulu filmlerden hoşlanmadıını söledi gibime geldi gibi oldu sanki... x gibi. Fist of the north star gibi filan.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 vurdu kırdı kesinlikle istemiyorum demedim, sadece vurdu-kırdılı filmler arasından seçme yapmanızı istemiyorum dedim :) eğer iyiyse de vurdu kırdı içeriyorsa kabulümdür :) bu arada, kablonet borcumu ödemeyi unutmuşum, kestiler ev hattımı :P bugün ödedim, umarım yakında inmiş olacak tavsiyeleriniz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Vurdulu kırdılı şeyleri sevmiyorsan, Hack Sign iyi gidebilir. Aynı zamanda Perfect Blue 'da psikolojik gerilim olarak iyi gidebilir, ama tabii seni ne kadar açar bilemeyeceğim :) Pek tanıdığım söylenemez. Bazı tecavüze kaçan sahneler mevcut. Bunların dışında elbetteki Sprited Away muhtemelen senin aradığın anime olacaktır. Ayrıca Lain'i de ( fazla ağır gelebilir ) sevebilirsin. Ha hoptritrilaylom trilaylom diyorsan da Trigun 'ı öneririm ki, izlerken neredeyse altıma yaptığım animelerden biridir. Ha anime denilince akla gelen ilk üç şey ise şunlardır. - Mechalar - Katanalar - Kan ve Bunalım Bunlar olmazsa anime'nin esansı eksik kaçar :P Ha gel gelelim bunların hiçbirini barındırmayan ve müthiş animelerde mevcut tabii.. Bence aman da bunu istemem, şunu da istemem, şu da yanıma yaklaşmasın takıntısından kurtularak, yeni ufuklarda bambaşka serilerden 2-3 tane izle.. Elbet hiç beklemediğin bir yerden, bir tanesi gönlünü çelecektir. Güven bana :) Ehe bir daha okudum son mesajını da, ben de yanlış anlamışım. Witch Hunter Robin'leri, Escaflowne'un serisini mutlaka izle.. Zaten önümüzdeki hafta "sanırım" bir kaç yere bol bol CD göndereceğim. ( Örn : Bonecrusher, Nefr, v.s. v.s. ) elbet biri yakınındadır, alır izlersin. [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 19 July 2003 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar