Apache Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 yarın meydanlardayız.gelmeyen gey olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Sanırım istanbuldada miniatürkde anıtkabire gidilecekmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 sığamazlar ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Gerçe bir alternatif amaç aynı olacak ise neden gidilmesin ki? diye düşünmekdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Taksim'e yürüsünler daha geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 said: Bekleninden daha fazla katılım olucak gibi gözüküyor. Katılamadığım için üzülüyorum :/ keşke zamanımı ona göre ayarlasaydım. Bu arada bizim basın hala bu konuda suskun.İktidar yalakaları şerefsiz basın. Reuters ajansı bu haftanın en önemli olayı olarak kabul etmiş.Yabancı basında birçok köşe yazarı yarın olucak mitingi yazıyor. Farkettiyseniz bizde hala gazetelerde ne sürmanşet ne de manşet oldu. Sadece tayyibin konuşmasında geçti 14nisan mitingi. Bu kadar rezalet bu kadar körlük olmaz olsun.Allah belalarını versin hepsinin... ya abim güzel abim. burda ısrarla söyleyip duruyorum ama dinlemiyorsunuz ki beni. alıcaksın cumhuriyeti, izleyeceksin kanaltürk'ü. oralarda zaten bahsettiğin tarzda haberler yayınlıyorlar. sen gidip milletin devlet üzerinde hakkı olmadığını iddia eden star gazetesi köşe yazarları gibi şeyleri takip edersen, elbette bu tip şeyleri göremessin. sabah felanın da pek farkı yok. hürriyet'te bir emin çölaşan bir de bekir coşkun var bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 akdeniz üni müh. fak. sınav koymus cumartesi gününe. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 sekiz saat kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Duyduğuma göre yürüyüş sırasında belirlenen slogan ve pankartlar kullanılabilecekmiş. Manidar pankartlar göreceğiz demek ki. Bu yürüyüşün amacı başbakanın ya da iktidar partisinden herhangi birinin cumhurbaşkanı olmasının istenmediğini belirtmek ise bu direk olarak söylenmeli ki bu yürüyüş amacına ulaşsın. Yoksa manidar olunca, misal TSK'nın yaptığı açıklama ya da "laik cumbaba istiyoruz" sloganı atma, üstüne alınılmaz, biz zaten öyleyiz diyerek geçiştirilir ve sadece yürünmüş olunur. Ha yürünmesin mi? Yürünsün elbette. Ucundan acık da olsa demokrasi yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 o kadar kişi arasından biraz zor olur o pankartları toplamak ehueh stada döner bıçağı sokabilen bir milletiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Ofisteyim şimdi işleri düzenleyip çıkıyorum birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 mitingin başlamasınıa iki saat var daha ancak 70-80 bin kişi toplanmış vaziyette. Oldu bu iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Kanalturk ten başka hiçbir kanal yürüyüşten bahsetmiyor.Umarım bizim pek bi tarafsız(!) medyamız yürüyüşü gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Ntv ve CNN Türk saat başı haberlerinde uzun uzun verdi mitingi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 hmm onlara bakmadım. gelemesemde bayrağımı astım kocaman kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Kanalturk te izlerken meydanda İzel-Kenan ın düeti "biz elele gönül gönüle biz beraberiz biz aşığız biz severiz biz hep böyleyiz... " şarkısı çalınca inanılmaz duygulandım. Bu ülke böyleydi.Biz elele gönül gönüleydi.Cumhuriyetimizi koruma kaygımız yoktu.Çünkü biliyorduk ki bu topraklarda Cumhuriyeti tehlikeye atacak gücün yaşaması imkansızdı. Şimdi bir iett e şöförü... Oğlu katil olan bir adam Bize bunları sorgulattırıyor.Korkuyoruz... Cumhuriyetimiz tehlikede diye.İlk defa bu kadar korkuyoruz. Yazık günah ... ama inanıyorum ki bu topraklarda yine bu rejimi tehlikeye sokacak bir gücün yaşaması imkansız olacak... Umarım bu toplananlar sandıkta çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Çok duygulandım ya binlerce insan tek bir düşünce adına tek yürek orada bu arada sadece kanaltürk veriyor galiba yayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Bu arada bilmem dikkat ediyormusunuz belli partilerin mitingleri oluyor mesela gecen dsp nin mitingi vardı ve seygili bülent arınç çok zekice bir politika izliyor.Sol partileri övüyor resmen şu an ki birliği bölmeye çalışıyor adam eğer bu oyunlara gelmezsek dsp,işçi partisi,tkp vs.. herkes chp de birleşir diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Nede güzel görünüyor Anıtkabir, ne ihtişamlı Allahım!!! resmen hüngür hüngür ağlamak üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Ankara'nın taşına bak gözlerimin yaşına bak uyan uyan gazi kemal şu feleğin işine bak! kılıcını vurdum taşa taş yarıldı baştan başa uyan da bak gazi kemal başımıza gelen işe. ankara'nın dardır yolu düşman aldı sağı, solu. sen gösterdin paşam bize böyle günde doğru yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Cok merak ediyorum da izleyemiyorum ya. Kac bin kisi var, durum nedir falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=iDzcQxTSOXQ ps: Bir haber sitesi upload etmiş. Ondan sdfa ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 atmış gibi olmayayım ama kafadan 100.000 kişi vardır. Tandoğan meydanında izdiham yaşandığından dolayı sürekli "Anıtkabir 'e doğru ilerleyelim lütfen" şeklinde anonslar yapılıyor. Saat 13:00 'de Anıtkabire doğru yola çıkılacak ve 14:00 'de mozoleye çelenk konulacak. Sloganlar atılıyor.Örnekse, "AKP istifa, başbakan yüce divan'a" gibi. ADD başkan yardımcısı çok güzel bir konuşma yaptı. Şarkılar, türküler, Türk bayrakları ve elbette Atatürk posterleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 @Aragorn: Ama laik bir devlet adamının bir tarikatta bulunması ne kadar doğrudur tartışılır. Bence bunu bir hakemin takım tutmasına benzetebiliriz. Sonuçta RTE İslamiyet dinine mensup olabilir , hakkı da vardır ama bir tarikata girmesi ve bu konuda tarafsızlıktan çıkan yorum ve görüşleri bir devlet adamına yakışmaz bence. [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 11:23 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ha bu arada gelmezsem pipim düşsün diyordum gelemedim =( yerimi doldurun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar