jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Valla bende APB, Lotro, Steam ve paticik açık gayette rahat takılıyorum öle ahım şahım bir makinede degil :) Bone invite pls -> Tysre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 eyv serkanım napıyosun war'a devam?? :) makina 6 aylık olmasına rağmen olmadı. belki dvd'im bozuk işte. arkadaş başka şehirden aldıydı onunki olursa onun dvd'yi kargolatcam oyle halletmeyi denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Yok war'a devam değil.21'ine kadar beleş süre vermişler öyle takılıyorum.:)Mmorpg olayı bitti bu sene onu anladım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 aynen.. alayı yalan işte bi apb'ye el atayım dedim dilim yandı :) arkadaşlar başka bi makinaya yüklüyorum oyunu şimdi. inşallah bu makina da bozulmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Hadi bakalım hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 oha yaa... 2 senelik makinada çalıştı oyun. oturup ağlıcam :( neyse login oluyom inşallah kasmıyodur oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 e satıyodun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 tüh bende 20 ye fln düşerse alıyım diodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 mardox said: oha yaa... 2 senelik makinada çalıştı oyun. oturup ağlıcam :( neyse login oluyom inşallah kasmıyodur oyun :D Bendeki de 2 senelik makine , ekran kartını değiştim hayvan gibi oynuyorum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 preorderla gelen yarış arabasını kullanmak çok zor. çok hızlı gidiyor. çok çabuk da kırılıyor. en iyisi sokaktaki cipleri kapıp kullanmak. hem sağlam da epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 adım mardox ekleyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 aldım keyi akşam akarım şu adam 5 dakika dolmadan yolluyo 35 lira http://urun.gittigidiyor.com/APB-All-Points-Bulletin-PC-Orjinal-CD-KEY_W0QQidZZ28779462 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 akşamları toplaşan bi gang yapalım :D güzel olur. tutorial yeni bitti benim. biraz uzun be ya tutorial. customization da zor :D =0= simgesini yapabilen biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 elesso said: aldım keyi akşam akarım şu adam 5 dakika dolmadan yolluyo 35 lira http://urun.gittigidiyor.com/APB-All-Points-Bulletin-PC-Orjinal-CD-KEY_W0QQidZZ28779462 50 saat olsaydı alırdım. ama yine de alabilirim.fiyat iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 arkadaşlar gittigidiyor veya yabancı benzeri sitelerden almanızı önermiyorum. Oyunda bir RTW points saçmalığı war çünkü. Rusya'dan getirilen oyunlarda RTW points almanız için satın aldığınız keyler bu accountlarda çalışmamakta. Nedenini kimse bilmemekle kalmayıp üstüne forumlarda yazılanlara göre bu accountların illegal olduğu yönündede. Benim 3 arkadaşım gittigidiyor'dan aldı ve pişman oldular çünkü keyler çalışmamakta hiçbir türlü.(aylık ödeme için alınan RTW point keyleri) Ancak keyleri aynen gittigidiyor'dan veya benzeri sitelerden bulup kullanabilirsiniz bu accountlara. fakat dediğim gibi forumlarda RTW legal satıcısı EA games olduğunu söylüyorlar moderatorlar. başka bir yerden aldığınız keyler silinebilir ve accountunuz silinmesinede yol açabileceğini söylediler. bilgilendirmek istedim arkadaşlarımın yaşadığı problemi sizinde yaşamamanız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 mardox said: akşamları toplaşan bi gang yapalım :D güzel olur. tutorial yeni bitti benim. biraz uzun be ya tutorial. customization da zor :D =0= simgesini yapabilen biri var mı? = O = şeklinde bişi yaptım turuncu renk siyah arkaplan. kullanabilirim belki pati logosu olarak. ='i ters II yaptım kolay oldu. fazla kolay :P bu arada invite için online olmak gerekiyormuş herhalde. yazın siz buraya nicki, online gördüm mü eklerim. aksakal ve truk ekledim şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 jonq said: Bone invite pls -> Tysre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yeni mapler gelince buraya yazin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 nick: Rabec benide ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Tysre'yi ekliyim dedim de already in a clan diyor. Bu arada Truk ile Aksakal ayrıldı mı yoksa oyun menüyü bozuk mu gösteriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 benim makina servise gitti eski makina ile de çarpışma anında fps 0.5 fln oluyo :D o yüzden bi süre yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ben çıktım çünkü şuanlık pek online ımız yok.. Tysre ile konuştuk az doluşunca patiler gelicem geri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bone said: Tysre'yi ekliyim dedim de already in a clan diyor. Bu arada Truk ile Aksakal ayrıldı mı yoksa oyun menüyü bozuk mu gösteriyor :D Fashion da macroya bırakmıştım. Invite gelmiş öyle köşede durmuş, herhalde tekrar gönderince öyle bir uyari vermiş sana. Kabul ettim. Saol :) Yalnız sadece ikimiz kalmışız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 sizde gelin bizin guilde.. server da 2. baak.. Reapers Ezer baba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 orcun_okm said: ben çıktım çünkü şuanlık pek online ımız yok.. Tysre ile konuştuk az doluşunca patiler gelicem geri.. e kimse girmezse clana doluşmaz ki zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar