Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin(rip)

Sensible

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar gittigidiyor veya yabancı benzeri sitelerden almanızı önermiyorum. Oyunda bir RTW points saçmalığı war çünkü. Rusya'dan getirilen oyunlarda RTW points almanız için satın aldığınız keyler bu accountlarda çalışmamakta. Nedenini kimse bilmemekle kalmayıp üstüne forumlarda yazılanlara göre bu accountların illegal olduğu yönündede. Benim 3 arkadaşım gittigidiyor'dan aldı ve pişman oldular çünkü keyler çalışmamakta hiçbir türlü.(aylık ödeme için alınan RTW point keyleri) Ancak keyleri aynen gittigidiyor'dan veya benzeri sitelerden bulup kullanabilirsiniz bu accountlara. fakat dediğim gibi forumlarda RTW legal satıcısı EA games olduğunu söylüyorlar moderatorlar. başka bir yerden aldığınız keyler silinebilir ve accountunuz silinmesinede yol açabileceğini söylediler. bilgilendirmek istedim arkadaşlarımın yaşadığı problemi sizinde yaşamamanız için.
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

akşamları toplaşan bi gang yapalım :D güzel olur. tutorial yeni bitti benim. biraz uzun be ya tutorial. customization da zor :D
=0= simgesini yapabilen biri var mı?

= O = şeklinde bişi yaptım turuncu renk siyah arkaplan. kullanabilirim belki pati logosu olarak.

='i ters II yaptım kolay oldu. fazla kolay :P

bu arada invite için online olmak gerekiyormuş herhalde. yazın siz buraya nicki, online gördüm mü eklerim.

aksakal ve truk ekledim şimdiye kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Tysre'yi ekliyim dedim de already in a clan diyor.
Bu arada Truk ile Aksakal ayrıldı mı yoksa oyun menüyü bozuk mu gösteriyor :D

Fashion da macroya bırakmıştım. Invite gelmiş öyle köşede durmuş, herhalde tekrar gönderince öyle bir uyari vermiş sana. Kabul ettim. Saol :)

Yalnız sadece ikimiz kalmışız :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...