jonq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 DnR'ın stoklarında görünüyormuş ama henüz mağazalarda yok. Gelir bugün yarın.Sitesinde satışa çıkmış. Valla 2 tarafta zevkli ben 2 sinide oynamayı düşünüyürum ama çoğunluk criminal seçeceğinden ( öyle tahmin ediyorum ) ortamda Enforcerlar az olur denge bozulur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 enforcer olup kurtlar vadisi yapalım :P :P iyi oyun geliyosa mağazalara inşallah ben de alıcam. server ve faction ne seçiyorsunuz? hepsi uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Obeya da da açtım şimdi bir criminal yine Rabec nickli. Birde gerçektende Enforcerdan çok Criminal var gibi duruyor serverlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 enforecer azsa enforcer mı olsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Takım elbiseler, güneş gözlükleri, Karizmatik dövmeler, Logo Karizmatik bir kedi olur yada pati :) Theme de kedi mırnavlaması olur. Karşı taraf ölünce adama seçtiğiniz theme çalıyor. What's the Matrix ulan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 dnr da neden bu kadar ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 msj ları okudukça alasım geliyor, sonra zamanım olmadığını hatırlayıp sineye çekiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 suit up o zmn jonq :) yunusemre sen de :) ya belki bi süre sonra sıkacak oyun ama şu an piyasadaki spam fireball mmo'lardan iyidir. Warhammer online'da da böyleydi. eastore fiyatı 85'ti dnr'da 50-60 liraydı. Ea store fiyatı box fiyatından hep pahalı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 valla aral da dolu oyun. + criminal ler fazla falan degil gayet eziliyoruz :D + jonq herkes suit giyebiliyo.. sadece badge takamassın yakaya bide bide arabana nonii nooni olmaz okadar.. ha bide stun gun yok :D ha bide adamda kelepçeleyemiyosun.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 criminal değil de enforcer seçin ya, guild kuralım :P da di da di diye dolaşan enforcerlar varken criminaller zevk vermez ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Enforcer ez-mode resmen, yakında nerf yemelerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 dnr'lara yollasa artık o zmn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 dostlar, kimse oyunda gelişmeden bi faction ve server seçsek nasıl olur? :) oylama yapalım çoğunluğun istediği olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yahu ne enforcer ı.. adamlar kendileri sölüyo sıkıcı vs diye.. criminal de sürekli diken üstüsün :D her köşede dert tasa yatıyo :D daha aksiyonlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sirenli araba sürmenin keyfi varken nesi sıkıcı yahu diyen halt etmiş onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ambulans çal.. ondada siren var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 o zmn criminal açıyom oyunu alınca. sonra yok efendim biz patiyi enforcer kurduk vs. dinlemem, girdiğim clanda pati'yi kill on sight yaparım :P :P criminal hangi server?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 orcun_okm said: + criminal ler fazla falan degil gayet eziliyoruz :D Acaba herkes bizim gibi düşünüpte Enforcer'mı açtı :) box gelse bide tam olacakta bakamıyorum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 valla biz 1 numaralı server dayız obeyo mu obeya mı ne :D tam bakmadım heycandan.. Gelin buyrun bekleriz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 pis criminaller sizi. neyse criminal oynarız artık. biri guild kursun buluşalım criminalleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Obeya serverinda enforcer'ların yarısı böyle giyiniyor; http://i872.photobucket.com/albums/ab281/jwscool13/sparkle2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben adam gibi Bishop benzeri bir karakter yapmıştım ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Kimse clan açmadı herhalde, Paticik diye bir tane açtım. Zenthar benim burdaki nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 =0= simgesi yapalım oyunda klandaki herkes ondan giysin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Karakter yaratmak biraz gerçekçi olsaydı keşke.Bu şekilde enforcer lar da sinir bozucu olmuş. Çoluk çocuk disney land gibi yapacaklar oyunu kısa vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar