jonq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 DnR'ın stoklarında görünüyormuş ama henüz mağazalarda yok. Gelir bugün yarın.Sitesinde satışa çıkmış. Valla 2 tarafta zevkli ben 2 sinide oynamayı düşünüyürum ama çoğunluk criminal seçeceğinden ( öyle tahmin ediyorum ) ortamda Enforcerlar az olur denge bozulur. :)
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 enforcer olup kurtlar vadisi yapalım :P :P iyi oyun geliyosa mağazalara inşallah ben de alıcam. server ve faction ne seçiyorsunuz? hepsi uyar bana
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Obeya da da açtım şimdi bir criminal yine Rabec nickli. Birde gerçektende Enforcerdan çok Criminal var gibi duruyor serverlarda.
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Takım elbiseler, güneş gözlükleri, Karizmatik dövmeler, Logo Karizmatik bir kedi olur yada pati :) Theme de kedi mırnavlaması olur. Karşı taraf ölünce adama seçtiğiniz theme çalıyor. What's the Matrix ulan!!!
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 msj ları okudukça alasım geliyor, sonra zamanım olmadığını hatırlayıp sineye çekiorum
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 suit up o zmn jonq :) yunusemre sen de :) ya belki bi süre sonra sıkacak oyun ama şu an piyasadaki spam fireball mmo'lardan iyidir. Warhammer online'da da böyleydi. eastore fiyatı 85'ti dnr'da 50-60 liraydı. Ea store fiyatı box fiyatından hep pahalı galiba.
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 valla aral da dolu oyun. + criminal ler fazla falan degil gayet eziliyoruz :D + jonq herkes suit giyebiliyo.. sadece badge takamassın yakaya bide bide arabana nonii nooni olmaz okadar.. ha bide stun gun yok :D ha bide adamda kelepçeleyemiyosun.. :P
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 criminal değil de enforcer seçin ya, guild kuralım :P da di da di diye dolaşan enforcerlar varken criminaller zevk vermez ki :D
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Enforcer ez-mode resmen, yakında nerf yemelerini bekliyorum.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 dostlar, kimse oyunda gelişmeden bi faction ve server seçsek nasıl olur? :) oylama yapalım çoğunluğun istediği olsun.
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yahu ne enforcer ı.. adamlar kendileri sölüyo sıkıcı vs diye.. criminal de sürekli diken üstüsün :D her köşede dert tasa yatıyo :D daha aksiyonlu..
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sirenli araba sürmenin keyfi varken nesi sıkıcı yahu diyen halt etmiş onu.
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ambulans çal.. ondada siren var ;)
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 o zmn criminal açıyom oyunu alınca. sonra yok efendim biz patiyi enforcer kurduk vs. dinlemem, girdiğim clanda pati'yi kill on sight yaparım :P :P criminal hangi server??
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 orcun_okm said: + criminal ler fazla falan degil gayet eziliyoruz :D Acaba herkes bizim gibi düşünüpte Enforcer'mı açtı :) box gelse bide tam olacakta bakamıyorum pff
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 valla biz 1 numaralı server dayız obeyo mu obeya mı ne :D tam bakmadım heycandan.. Gelin buyrun bekleriz. :)
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 pis criminaller sizi. neyse criminal oynarız artık. biri guild kursun buluşalım criminalleşelim.
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Obeya serverinda enforcer'ların yarısı böyle giyiniyor; http://i872.photobucket.com/albums/ab281/jwscool13/sparkle2.png
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben adam gibi Bishop benzeri bir karakter yapmıştım ama :P
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Kimse clan açmadı herhalde, Paticik diye bir tane açtım. Zenthar benim burdaki nick.
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 =0= simgesi yapalım oyunda klandaki herkes ondan giysin :)
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Karakter yaratmak biraz gerçekçi olsaydı keşke.Bu şekilde enforcer lar da sinir bozucu olmuş. Çoluk çocuk disney land gibi yapacaklar oyunu kısa vadede.
Öne çıkan mesajlar