Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 niye ki? ben ikisini de oynamayı düşünüyorum gerçi ama police meselesi biraz daha enteresan. ötüp duran polis sirenli araba kullanıyorsun ya. çocukluğuma dönüyorum daa dii daa dii diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 doğuştan gangstayız o yüzden :D ... ama sirenli araba kullanmanın da tadı ayrı olur. hangi tarafta bi türk topluluğu var şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 feci bir şekilde oyuna girip polat alemdar ve ekibini oluşturmak istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 cCc kurşunlar demir leblebi cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Obeya - Criminal tarafa gelin oyunu alırsanız =P Karakterimin adı Seetha. Bazen clan'da yeterince adam online olmayınca grup bulma sıkıntısı çekiyorum, beraber kasarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 valla inceleme notlarına kadar ben de oyunu deli gibi bekliyordum da, notlardan sonra vazgeçtim. bir ay dursun bakalım patlamazsa başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Elalem almış keleşi tarıyor bizde su tabancası:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Keleş almak 2-3 saatine bakıyor. Combatlarda BACKUP çağırmayı unutmayın. 2 tarafta fark etmiyor aslında tarz aynı, silahlarda ve araçlarında farklılıklar var. Türkler nerede yoğundur şu an bilemiyorum, ben hala BOX bekliyorum. Zaten kurarız bir patigang, çakarız bir de pati logosu, birde Theme buluruz çalacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bir de crimlere tavsiyem sakin calinti arabayla dukkan falan soymayin. bir iki kere basima gelmisti. Arabayi yukledim tam binmeden herifin biri gelip caldi. ustune enforcerlar benim pesime dustu soygunu yapan ben oldugum icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 BelieveMe said: valla inceleme notlarına kadar ben de oyunu deli gibi bekliyordum da, notlardan sonra vazgeçtim. bir ay dursun bakalım patlamazsa başlarım. oyunu oynamak istiyorsan oynuycaksın, puanlarla ne derdiniz var onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 aylık ödemesi ne kadar? bu saatlik paket muhabbeti var bide o nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Popeye said: bir de crimlere tavsiyem sakin calinti arabayla dukkan falan soymayin. bir iki kere basima gelmisti. Arabayi yukledim tam binmeden herifin biri gelip caldi. ustune enforcerlar benim pesime dustu soygunu yapan ben oldugum icin. Hiç başıma gelmedi, çok iyi bir olaymış :) Sitelerdeki PUANlar tamamen reklam amaçlı yapılan puanlamalar bana göre. Bastır parayı versinler sana 10, 10, 10 puan toplarsın 100 puan olursun şampiyon. Aylık 9$ gibi bir fiyatı olması lazım. Saatli süre alındığında sadece Distric bölgelere ( Combat yapılan ) girince aldığınız süreden düşüyor Social bölge de iken sürenizden düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Evet review'lara hiç bakmayın. GTA türünde oyunları deli gibi seviyorsanız APB alın işte. Oyun inanılmaz bağımlılık yapıyor yanlız. Daha çıkalı bir hafta felan oldu ama 80 saat vermişim =P Ha bi de oyunda ciddi bir grind var heralde bi 150 saat daha vermem lazım herşeyi açabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 criminallar için oyundaki questleri özet geçebilir misiniz? VIP öldürme fln var galiba. counter gibi vip de player mı? vipin elinde sadece su tabancası mı var? (cs gibi :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 VIP öldürme görevi her iki taraftada var. Görevlere göre character upgradeleri ve silahları değişmiyor yani o an hangi silahı kullanıyorsa görevde de o silah açık. Crimler için görevler araba, ev yakma ya da bombalama, VIP koruma/kesme, araba çalma, ev yağmalama, bir bölgeyi capture etme türü görevler var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 http://www.destructoid.com/review-apb-178336.phtml Oha yani bu kadarını ben de beklemiyordum. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Yazıyı yazan adam bana göre oyunu 1-2 saat oynayıp bırakmış. Bir kere bu oyuna bir MMO olarak bakmak hata. Bu bir MMO değil. Bu daha çok TF2 ,Lead And gold vb. gibi FPS/TPS bir oyun. Nasıl ki onlarda bölgeler ( Mapler, Arenalar ) var. Oralara girip karşı tarafla kapışıyorsunuz. Burada da öle. CS de yeni silah alabilmek için adam öldürüp para kazanmaya çalışıyorduk. Burada da farklı değil. Bölgeler diğer FPS oyunlara göre daha büyük ve araç kullanabiliyorsunuz. Extra olarak oyuna "quest" ler ekleyerek, karakter/araç customize edilerek vb. MMO havası verilmiş ama MMO olarak bakınca da alakası yok. Kısaca bu oyunu bir kategoriye sokmak zor. Oyuna ne tam bir FPS/TPS oyun diyebiliriz ne de MMO. İkisinin arasında bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 BelieveMe said: http://www.destructoid.com/review-apb-178336.phtml Oha yani bu kadarını ben de beklemiyordum. ::o yazıyı yazan adamın attığı mesaja bakarsan, neden 3.5 verdiğini anlarsın: said: Jim Sterling Oncomouse: I've written three negative reviews over the past four days. I am counting the seconds until Dragon Quest IX arrives, because I'm now desperate to be able to praise something and I'm fairly certain that won't let me down. Dragon Quest oynamayı seven adam gidip APB incelerse olacağı bu. Adam gibi PC OYUNCUSU devrimi yapılması şart bu piyasada. Gidip Halo 17'ye 10 üzerinden 10 veren, Dragon Quest 32'e 10 üzerinden 10 veren adamlara oyun inceletirsen olacağı bu. Piyasanın içi çürük. ABD'de konsolcu hakimiyeti var ve şu anda bunun düzeleceğini de sanmıyorum. O yüzden PC Oyuncularının kalkıp "viva le revolüşyon!" demesi lazım. Ya akıl var mantık var, şu sahne zevk vermiyorsa birisine, gitsin Dragon Quest 46'yi beklesin... http://img571.imageshack.us/img571/6914/02620x.jpg Hayır illa bu oyuna 9.5 veya 10 vermeleri gerekmiyor, ama en azından 7.5-8 gibi bir notu hakediyor. Tutup da 3.5 veriyorsan sormak lazım, "niye?". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 şöyle de bi gerçek var, ilk kez bi oyun için dergilerin 6, aynı sitedeki okuyucuların verdiği notun 8 olduğunu gördüm. ilginç tabii :) hangi mmo oyunu bi süre sonra kendisinin tekrarı olmuyor ki zaten? ama asıl merak ettiğim ne kadar çabuk monotonlaşıcak bu oyun?? trial verse keşke realtime worlds. kimse 2 haftada oyundan sıkılmayacağına göre, tam ağza bi parmak bal sürmek olur hem de bu "review"lere cevap vermiş olurlar. ben şu ana kadar trial verip de budan zarar gören firma görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Monotonlaşma konusunda şöyle diyeyim, bir FPS oyunu gibi yapabileceğiniz farklı görevler 7-8 adet (hani DM-team DM-capture the flag gibi düşünün) ama oyun GTA gibi bir görevde sırayla dizilmiş 5 düşmanı arabayla tepelerken diğer görevde bu adamlarla yakın çatışmaya girip arkalarından sızmayı deneyebiliyorsunuz. Oyun bence monoton değil çünkü görevler sırasında yaşadığınız şeylerin aynı olması neredeyse imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Yıllarca CS den TF den vs. den nasıl sıkılmadıysanız bundan da kolay kolay sıkılmazsınız. Simdi reklam olarak algılamayın da APB benzeri başka bir oyun daha var ama araç yok oyunda. Ayrıca en son free olmustu. Onada bakabilirsiniz.Ama APB ezer!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bizim tayfayı gazlamaya çalışıyorum. bu arada hala dnr'da yok oyun. siz aldınız mı boxu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mediamarkt tan aldım bugün DnR da yoktu. Tutorial'i bitirip 1-2 görev yaptım daha sadece de öle o kadar düşük puanları hak etmyen bi oyun olmuş harbidende. Patiler nerde oynuorsunuz? Beraber takılsak güzel olur. Ben şimdi 2. serverda criminal'ım da değiştirebilirim her türlü :) Nick de Rabec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 herkes criminal seçerse ben de criminal seçerim de, enforcer daha çok hoşuma gidiyor aslında. polis arabası felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 valla oyuna baslayali 7-8 saat kadar oldu. Simdiye kadar gorduklerime hissettiklerime 10 uzerinden 15 verir vermeyenlerinde gidip ultima oynamalarini oneririm. Oyunda ilk karsilastigim insan da tesadufi olarak turktu,cok fazla turk yok oyunda suan icin ama pati pati geliyor tiplere bak sen yapcaksaniz 1 numarali serverda Criminal olaraktan Aksakal ismiyle sizi bekliyor oluceym :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar