Lexius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 isteyene vereyim ben de fazladan var beta key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yav oynadım birazda arabadan kafayı çıkarıp ateş etmeyi bulamadım sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 @ Xenocide Arabayı sen kullanıyorsan ateş edemiyorsun. Yan yada arka koltuktaysan ASDW tuslarıyla arabadan dışarı sarkıp sağa sola mermi sıkabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 curse'tan aldım beta key'i fakat acc açamıyorum. beta key kullanılmış yada yok falan gibi bişey dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Beta bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 kttc bitti PTW diye bi beta var ama herkes giremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 2 Temmuz'da oyun açılıyor: ATB Tam Sürüm, site üzerinden gidebilirsiniz, ücretlerde açıklanmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Sırf BOX almak için pre-order yapmadım. Dağıtıcısı EA olunca oyun çabuk gelir herhalde buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Customization olayı çok sağlam ya http://img580.imageshack.us/img580/4553/fsjal.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 oyunu preorder ettim ama north america diyor, betayı north america üzerinden mi oynuyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Yok yanlış pre-order etmişsin, Türkiye'den NA serverlarına bağlanırsan ciddi lag olabilir. Pre-order key'in başında EU yazmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 avrupa sitesine gittim preordera bastım ve aynı cart'a yolladı beni. 5 kere denedim aynı şeyi hep north america çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ea europeden yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 jonq said: Sırf BOX almak için pre-order yapmadım. Dağıtıcısı EA olunca oyun çabuk gelir herhalde buralara. Şuna katıldığım için bekliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Pre-Order yapanlar için oyun bugün ( 28 Haziran - Early Access ) Release oldu. Çarşamba günü ( 30 Haziran ) ise tamamen çıkmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 oyanamadan patlayanlar arasina mi sokuyoruz bu oyunu :) hic ses seda yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 niye oynamadan patlayalım ya, daha yeni çıktı oyun dur hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Yok patlamaz bu oyun kolay kolay, ben BOX bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Pre-access de 40 saat harcadım, gerçi 10 saat action district bi 6 saat social geri kalanı afk geçti. Oyun hakikaten güzel olmuş ama sistemi inanılmaz kastırıyor onun dışında patlamaz ama çok fazla subscriber toplayabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 oynayanlardan bi yorum alabilir miyiz? bi de tr'den nerden temin edebiliriz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Closed beta'dan beri oynuyorum ( Box almak için ara verdik mecburen ). Her şey ortada gerçi de ne öğrenmek istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 öncelikle sağol jonq *latency sıkıntı oluyor mu. şu an oynadığım herhangi bi oyunda latency problemim olmadı ama yine de serverların durumu nasıl merak ettim? *pve'si nasıl? questler pve mi pvp mi ağırlıklı *karakter gelişimi nasıl? lvl up gibi bi durum var mı bi de tr'den alabilir miyiz bu oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yanlız bu oyun cidden o gameplay vidyolarındaki gibi olursa efsssane olur. gelsin d&r a falanda alalım deniyelim hemen. monthly fee yokmuş galiba, oda baya iyi olur açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 tek ve net bir sorum var. 50€'ya değer mi? ( genel olarak popüler oyunların hepsini severek oynayabilen biriyim. stratejisinden 3rd person'a ,1st person'a vesaire... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar