Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 beta key icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 güzel bir oyuna benziyor. key gelirse indirip oynuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 clientı indiriyim dedim, autoupdaterı indirdi. ama update felan etmiyor, öyle boş boş bekliyor. bu ne ya haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 şu şarkılar çok güzelmiş, çok hoşuma gitti. adları nedir acaba... http://www.youtube.com/watch?v=dIwg49O_9Lw http://www.youtube.com/watch?v=QssOFOj7AeE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 2. videodaki Audio Bullys: Gimme That Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sağolasın, öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Arkadaşlar bir forumdan duyduğuma göre oyundaki ilk doğduğumuz şehri oynama süremiz sınırsız(DVD yi aldıktan sonra tabi) Aksiyon bölgesine gidemiyoruz tabi. Fakat duyduğuma göre ABP'de oyun parasıyla oyun süresi alma şansımız varmış. Eğer gerçekten böyleyse ben başlarım bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 oyun güzel de combat işini beceremiyorum ya. ateş ediyorum ateş ediyorum adam ölmüyor. sanki en çok öldüğüm silah şu mp5 gibin olan şey sanırım. yakında adamla karşılaşınca bir anda kevgire dönüyorsun. ayrıca nasıl el bombası taşıycaz yahu, el bombam var gözüküyor ammo felan, ama elde taşıdığım hiç bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Optionstan controllere güzelce bir göz at. "Jocker" (yanlış hatırlamıyorsam ismini) adında kırmızı kola makinelerine benzeyen kutuların önüne gelip t ye bastığında bombanı üstüne alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Silahlarla ilgili herşeyi ( değiştirme , modifiye etme, ammo alma vs. ) o kola makinelerinin yanında yapman gerekiyor. Başka yerde yapamıyorsun zaten. O kola makineleri de zaten her yerde var.Birde sahip olsan da equip etmedikçe kullanamıyorsun. Gidip o makinelerin yanında equip etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Oyunda araç kontrolleri zor.GTA, NFS gibi oyunlarda oldugu sekilde değil. Daha ağır hareket ediyor. Gerçi ben başlangıçta verilen ve trafikte dolanan araçları alıp kullandım genelde de ileriki seviyelerde sağlam araçlar açılıyor satın alman için. ( mustang, vs ) Bu araçlarında kullanımı trafikteki diğer araçlar gibi zor mu alıp kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ilk verdikleri araba çok dandik, kontrol etmekte çok zorlanıyorum. ama şehirdeki rasgele araçları, mesela pickup gibi şeyi alıp kullandığım zaman dönüşler felan çok daha iyi gayet zevkli. spor araba almadım ama kullananınkine bindim, adam gayet iyi sürüyordu. daha iyi arabalar da vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 BelieveMe said: Arkadaşlar bir forumdan duyduğuma göre oyundaki ilk doğduğumuz şehri oynama süremiz sınırsız(DVD yi aldıktan sonra tabi) Aksiyon bölgesine gidemiyoruz tabi. Fakat duyduğuma göre ABP'de oyun parasıyla oyun süresi alma şansımız varmış. Eğer gerçekten böyleyse ben başlarım bu oyuna. Tam olarak böyle değil. Oyunda 2 tür ödeme seçeneği mevcut. 1.si klasik MMO stil yani aylık ödeme yolu ile abonelik. Herşeye sınırsız erişim. 2.si oyunda bulunan ayrıca da oyunun Store unda satılan "RTW point" lerle action bölgelerde oynamak için oyun süresi satın alma gibi bir özellik mevcut. Bu özellik daha çok casual takılan günde 2-3 saat oynayanlar için daha ucuz ve cazip bir yol olarak sunulmuş. Oyun içinde combatlardan normal para ($) kazanıyorsunuz. Bu parayla yeni silah, elbise, araç vb. itemleri oyundan satın alıp kullanmaya devam ediyorsunuz. Ancak oyunun birde "dizayn" kısmı var ki, ( bu oyun için crafting diyebiliriz ) burada yaptığın ürünleri ister normal oyun parası ister "RTW point" karşılığında satabiliyorsun. Bu RTW pointlerle de ister oyun süresi ister oyunda RTW pointlerle satılan itemleri alabiliyorsunuz. Şimdi herkes diyecek "oo ben yapar yapar satarım" diye de bunu zaten herkes deneyecek. Yani öyle ürünler yapmanız lazım ki böyle bol bol satılsın sizde kazandığınız RTW ler ile oyun süresi satın alabilesiniz. Oyunun craft kısmı çok basit. Kasmak istediğiniz skill için paneline gidip menuyu açıyor ve customize e tıklayıp bırakıyorsunuz. Hiçbirşey yapmanıza gerek yok o kendiliğinden artıyor. Edit: Belirtmeyi unutmuşum, Combatta kazandığınız parayı RTW ye çeviremiyorsunuz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Elbet alan bulunur yav :P Aylık kaç paraydı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 $9.99 idi sanırım. Diğer MMO lara göre ucuz tabi. Hiç bu kadar yoğun bir forum görmemiştim. :) said: Currently Active Users: 9539 (4306 members and 5233 guests) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bu oyunda bana kaede gibi bir adam lazım yav. böyle rakibi bol bol haraslıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Kurarız bir Gang, oyun bir release olsunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 oyunda iyi grup bulmak lazım yoksa çok sıkıcı oluyor. ayrıca görevlerde dikkat etmek gereken ölmemek. ölmediğin sürece görevleri başarıyla tamamlıyorsun. ha gerçi ölmemeye çalışsan da, karşında 5-6 düşman varken ne yaparsan yap her birinin bir tane kurşunu üstüne gelse yine ölüyorsun. grup olmadan etrafta dolaşıyorum. gördüğüm kelepçe sembollü arabaları haraslıyorum. bam bam geçiriyorum, adam sıkılıyor sonunda arabadan iniyor gidiyor, ben de arabayı alıp park yerine götürüyorum. 200 dolar bişi veriyor sonunda ama olsun. şeyi anlamadım ben. kelepçe sembolü gösteriyor iyi güzel de, kelepçeli suçluları biz kelepçeleyemiyoruz ki? anca arabadan çıkarsa arabasını drop edebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 oyunu şu anda ödeme yapmadan deneme şansımız yok mu? geçen sitesine girdim, download linki falan bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 beğenmedim sarmadı ne diyebilirim olmadı ısınamadım acım var:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 oyun çok hoş olmuş ya. başlangıç arabayı değil de yoldaki arabaları kullanınca rahat araba kullanıyorsun. silahlar ve combat sorun çıkartıyor, aim felan zor, ama iyi bir grupla takıldığınızda combatta yenilme şansı düşük. karakterin her bişeyini kastimaayz edebiliyorsunuz, giysiydi, saçtı, sakaldı derken müzik yaratma menüsü bile koymuşlar. birisi arabayı kullanırken diğerlerinin camdan sağa sola ateş etmesi müthiş bir zevk veriyor. karakter animasyonları felan iyi olmuş. logo dizayn edebiliyorsunuz, tam dizaynır işi, eğer vector grafik programlarıyla kasmışlığınız varsa, harika işler çıkartabilirsiniz. ama bizim gibi takoz kişiler de unutulmamış, hazır vinyl'ler felan da var, şak diye yapıştırıyorsun. biraz zor bir oyun ama bir şey başardığınız zaman onun zevkini oldukça iyi tattırıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bone said: şu şarkılar çok güzelmiş, çok hoşuma gitti. adları nedir acaba... http://www.youtube.com/watch?v=dIwg49O_9Lw http://www.myspace.com/colinmcshane Colin McShane - Coke & Trees imiş adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 abi :( Xenocide said: oyunu şu anda ödeme yapmadan deneme şansımız yok mu? geçen sitesine girdim, download linki falan bulamadım? oh sayfa başına da gelmişim, görmemeniz imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Şu an open beta'da zaten oyun. Release olmasına az kaldı. Herkes denesin diye açtılar. Account al siteden gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Curse beta key dağıtıyor. Deneyecem bende bakalım nasıl bişiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar