Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalan Maçlar

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Fikstür Avantajı sizde diyorsunuzda geçen seneyi hatırlayalım ..aynı maçları. yani ..

İnönü'de Beşiktaş - Fenerbahçe maçı : Fenerbahce Galip
Sami Yen'de Galatsaray - Fenerbahçe maçı : Fenerbahce Galip
Kadıkoyde Fenerbahce - Trabzonspor maçı : Berabere..

Geçen seneyle kıyaslamalar başlayıp üstüne bide utanmadan fikstür avantajı denmiş Fenerbahçe Büyük maçları kaybetmiyor.. ha neden ? Fazla büyük görüp kendini nasıl olsa yenerim mantalitesi ile küçük maçlarda puan kaybedip büyük maçlarda hep galip ayrılıyoruz biraz ciddiye alıp ..

Saçma sapan laflar etmeyin güldürmekten başka yaptığınız bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş

valla kutluyorum blackchaos..

Futbol ile ilgim yok ama su kendine muthis uber guvenen fenerlileri gormek ıcın bjk olsun diyorum yani bjk de olmasa olur gs de olur kayseride olur fb olmasın :D:D

Bu hafta butun buyukleri madara ettiler biz rizeden 3 puanı nasıl cıkardık hayret ya :D

gerçi rizenin bir tek pozisyonu yok ama olsun top hep onlardaydi :D
Sosyal ağlarda paylaş

e o zaman önceki seneyi de koy istatistiklere. siz de gecen seneye kadar 7 senedir yenemiyodunuz sami yen'de. benim sana demek istediğim derbi kazanarak şampiyon olunmuyo. evet önemli maçlar derbiler sıralamayı belirler ama derbiler kadar diger maçların da getirdiği puan 3 oldugu surece şampiyonluk yolunda her maçın önemi aynıdır.

o zaman kadar yeni bir avrupa başarısı gelmezse hiçbir türk takımından, tabi ki anlatırım övüne övüne.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de bunu gecen seneye bakarak soyluyosun. nasıl beşiktaş ve galatasaray maçlarının zor geçmeyecegini düşünebilirsin ki?
derbilerin havası her zaman başkadır, skor hiçbi zaman belli olmaz. belki fb gelip sami yen'de 6 atar ama belki de 1-0 maglup olabilir. aynı sekilde bjk maçları için de gecerli. iki takımdan biri tarihinin en kotu futbolunu oynuyor olsa bile derbide iş değişir.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu forumu oku herkes geçen sene şu şoyle yaptı şurdan geldi şampiyon oldu geçen sene geçen sene geçen sene ..

Herkes geçen sene ayağı çekiyor ki burdaki her fenerbahçe taraftarı bu geçen sene lafına gıcık oluyodur sanırım .. Geçen seneden örnekler weren arkadaşlara cewap olarak werdim.. Herşeyi geçen seneye bağlıosunuz ya .. die başladım hatta mesajıma oku istersen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...