bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: Galatasaray: Erciyesspor 3 ben dedim erciyes 3 puanı alır diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Fikstür Avantajı sizde diyorsunuzda geçen seneyi hatırlayalım ..aynı maçları. yani .. İnönü'de Beşiktaş - Fenerbahçe maçı : Fenerbahce Galip Sami Yen'de Galatsaray - Fenerbahçe maçı : Fenerbahce Galip Kadıkoyde Fenerbahce - Trabzonspor maçı : Berabere.. Geçen seneyle kıyaslamalar başlayıp üstüne bide utanmadan fikstür avantajı denmiş Fenerbahçe Büyük maçları kaybetmiyor.. ha neden ? Fazla büyük görüp kendini nasıl olsa yenerim mantalitesi ile küçük maçlarda puan kaybedip büyük maçlarda hep galip ayrılıyoruz biraz ciddiye alıp .. Saçma sapan laflar etmeyin güldürmekten başka yaptığınız bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bLackcha0s buyur etmiş... said: Fenerbahçe: Kayseri(D) 1 Beşiktaş: Rizespor 3 öperim al yanaklarınızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 valla kutluyorum blackchaos.. Futbol ile ilgim yok ama su kendine muthis uber guvenen fenerlileri gormek ıcın bjk olsun diyorum yani bjk de olmasa olur gs de olur kayseride olur fb olmasın :D:D Bu hafta butun buyukleri madara ettiler biz rizeden 3 puanı nasıl cıkardık hayret ya :D gerçi rizenin bir tek pozisyonu yok ama olsun top hep onlardaydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Kayseri Deplasmanında puan kaybetmemiz gayet doğal .. Sağlam bir takım ve iyi oynuyorlar.. ama şu varki bu maç şampiyonluk yarışındaki en zor sınawımız olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 lol'sünüz abi ne diyelim..en zor maçınız kayseriydi ztn kalan gs bjk maçları hikaye..kralsınız bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 gsyi saymıyoruz biz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Hep geçen seneyi örnekliyorsunuz ya.. Geçen sene Fenerbahçe'nin Kayserispor'dan çıkardığı puan : 3 Beşiktaş'tan : 4 Galatasaray'dan : 6 Gayet açık sanırım derbi maçlarına Fenerbahçeli futbolcuların daha iyi konsantre olduğunu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Trasty yazık sızlere ya hala ruyalardasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 trasty geçen sene kimin şampiyon oldugunu da yaz bari tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Dikkat edersen sizin sürekli geçen seneden örnek werdiğinizi soyleyerek yazdım bunları .. Geçen senede kalmayı bilmiyorsunuz 2070 yılında 100 yaşına gelip bundan 70 sene önce uefa kupası aldık diceksiniz torun cocuklarınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 e o zaman önceki seneyi de koy istatistiklere. siz de gecen seneye kadar 7 senedir yenemiyodunuz sami yen'de. benim sana demek istediğim derbi kazanarak şampiyon olunmuyo. evet önemli maçlar derbiler sıralamayı belirler ama derbiler kadar diger maçların da getirdiği puan 3 oldugu surece şampiyonluk yolunda her maçın önemi aynıdır. o zaman kadar yeni bir avrupa başarısı gelmezse hiçbir türk takımından, tabi ki anlatırım övüne övüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesajımın içeriğini bile anlamamışsın .. O mesajın içeriği Büyük maçları kazandığımız için şampiyonuz değil.. Fenerbahçenin Şu kalan 8 haftadaki en zor geçecek maçı kayseri deplasmanıydı .. bunu belirtmeye çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 iyi de bunu gecen seneye bakarak soyluyosun. nasıl beşiktaş ve galatasaray maçlarının zor geçmeyecegini düşünebilirsin ki? derbilerin havası her zaman başkadır, skor hiçbi zaman belli olmaz. belki fb gelip sami yen'de 6 atar ama belki de 1-0 maglup olabilir. aynı sekilde bjk maçları için de gecerli. iki takımdan biri tarihinin en kotu futbolunu oynuyor olsa bile derbide iş değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Şu forumu oku herkes geçen sene şu şoyle yaptı şurdan geldi şampiyon oldu geçen sene geçen sene geçen sene .. Herkes geçen sene ayağı çekiyor ki burdaki her fenerbahçe taraftarı bu geçen sene lafına gıcık oluyodur sanırım .. Geçen seneden örnekler weren arkadaşlara cewap olarak werdim.. Herşeyi geçen seneye bağlıosunuz ya .. die başladım hatta mesajıma oku istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 yani geçen sene baglasan da bişey değişmeyecek, gecen sene fb bütün derbileri kazanıp şampiyonlugu bıraktı. yani öyle bakmamak lazım. aman neyse ya boşver hakeden kazansın diyorum aradan cekiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Amin.. Hakeden kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Cthulu yazdıgın post ceza gerektıren bır posttur.Bolum kurallarını okumalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ahahaha hakikaten yasakmış yalnız, garip be... "Bejeke" pek bir sempatik geliyor halbuki, kötü niyet yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kutuluya kafa göz daldımmı ceza gerektirmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yok sonra baslıcak gese febe sonra gfebe falan yasadık bunları bastan uyarayım dedım ben sonradan kan govdeyı goturmesın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 SEN KENDINI NE SANIOSUN LAN BESIKTASIMA BE JE KE DEME ERDEMINE ULASIOSUN gibi bi tepki geleceğini düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 hafıza zayıf sende tarsty bende sınır olmus her takıma oyle yazıyordum en guzelı hıc baslamaması.Burdanda cıkıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ben ederim öyle bi tepki ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar