Brigand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Eveeet arkadaşlar bugün gelip kurdular kablonetimi, 256k sınırsız, kotasız kotasız artık kullanayım. Yalnız kafama takılan birkaç şey var, mesela bir ethernet kartı daha alana kadar usb'den kullanıyorum ve usb'den olduğu halde lan yanıp sönüyor. Fişi çektim bikere sonra tekrar taktım, ilk önce lan seyrek yanıp sönüyor sonra daha hızlı yanıp sönmeye başlıyor ve landan da bağlasam usb'den de bağlasam yanıp sönüyor. Hatta cross kablo ile 4 port router'ıma bağlayınca onun da lan lambaları yanıp sönmeye başlıyor :). Çok acayip bişe. Nedendir acaba? Birde torrent emulede kaç kb upload tavsiye edersiniz? 8 yapınca dl zıçıo :(
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 normalde de yanması lazım değil mi zaten?? hatta ethernet e kabloyu taktığında yeşil yanıyosa 100mbit, turuncu yanıyosa 1gbit falan olayları var..
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Netmaster'ın 1gbit desteklediğini sanmıyom, klavuzunda 10/100 diyor. Benimki sürekli yanıp sönüyor, yanıp sönmesi veri transferi anlamına gelir ki ben etherneti takmadığımda veri transferi mi yapıyor? Bence takılı değilken sönük, takınca yanması, veri transferinde yanıp sönmesi lazım.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 valla bende netmaster modem var status cable pc power, bu bölümler var sırasıyla. status ve power sürekli yeşil yanıyo. cable ve pc ise hızlı bi şekilde yanıp sönüyo.
Apache Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 tebrikste eskiden iyiydi kablo [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 22:25 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 iyidir kablo. yalnız kabloda upload sınırlaması gerek yok diye biliyorum ben.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 kablo bence eskiden iyiydi türksat a geçtiğinden beri bağlantı temiz değil günlerce bağlantımın süründüğünü 15-16k ping gördüğümü bilirim arasın teknik servisi sorun yok özel sektörün gözünü seveyim
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Benim netmaster'da power cable lan usb var nası oluyo bu iş Tek port ethernet birde usb var. Walla kıstım uploadı yoksa 8kb uploada dayanıyo bende 15kb dllerde oluyom. Kısınca 22 civarlarında DL yapıyom en azından azureusta. edit: [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 23:43 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ben hiç upload u kısmakla falan ugrasmadım nasıl yapılır bilmiyorum bile :) ama modemim seninkinden biraz daha farklı görünüşe sahip. ayrıca ortalama 29-30 ile dl yapıyorum sabah aksam farketmiyo.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 2002 den beridir kulanıyorum göstepe/istanbulcivarında şahane kablo :) (tabii balinalar fiberoptik kabloları kemirmedikçe)
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ben 256yken 4 upload verıyorum emulede sorun cıkmıyordu.
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bende de fi tarihinden kalma bir netmaster modem var, zaten doğru dürüst kablo modem yok bildiğim kadarıyla.
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 emulede 10 upload ile 62 63 e kadar çıkıyorum (512 cable) ama mesela wow da 400 ping in altına inmiyor, genellik üstüne de çıkmıyor sorun yoksa tam tersini bekliyordum ben =)
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 eskiden kablo internet daha iyi ping vermez miydi yav oyunlarda ? şimdi tersine mi döndü ?
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Arkadaşlar bir sorum olacak. Şimdi neti daha rahat iki bilgisayarıma paylaştırmak için bir makinaya 2 tane ethernet kartı aldım. Sunucu makinemde kablonet var ama lan olarak da adsl modemimi kullanıyorum. İkisi de iki ethernet kartına takılı. Şimdi Netmaster adlı ağ bağlantm ağ ayarlarını otomatik olarak al'da. Local area network'üm adsl'e takılı ve ip'si 192.168.1.2, netmask'ı 255.255.255.0. Şimdi ben bilgisayarı açınca adsl modemi mi yoksa kablo modemi mi default gateway olarak kullancak nası ayarlıcam? Adsl modem'e 195.174.192.1 olarak gateway vermeyi düşündüm ve verdim de ama uyarı veriyor o zaman. Yani her neyse siz sorunu anladınız heralde, nasıl bir ayar çekmem lazım bu iki ethernet bağlantısına?
Öne çıkan mesajlar