Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ultima Online Serverleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar yenı konu acmak ıstemedım ama allah rızası ıcın bıldıgınız duzgun uzun sure acık kalabılecek kasması ne zor ne kolay olan bır server bılıyorsanız Pm atın lutfen bana...Fakat ılk tercıhım serverın acık olması...Mıllet palavra atıyor sonra 3 ay acmıyor serverı..O yuzden acık olanları yazarsanız sevınrım...Sıkıntıdan evde yerleri yalamak uzereyım :(
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
elpida.gen.tr olcak sturm :).

wish güzel server, noxier süper adam :P. ben de kasıcam kendi serverımı bırakıp nerdeyse eheh :)

ben de uğraşıyorum, çabalıyorum işte daha güzel şeyler yapabilmek için.

www.lostwinds.org
Mesaj tarihi:
www.tr-game.com simdilik account alımı yok ama açılacak, ancak ırk sistemidir, class sistemidir vs çok güzel.

dip not: sitedeki sistemler bölümü bitmiş durumda degil
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
TheSerial
üye § 24 Temmuz 2007, Salı - 11:46 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

ben biraz daha sabretmeni önerebilirim.Corbeau daha önce hiç yaşamadığın uo keyfini sana sunabilir.

Bronxda tabı ayrı bır ekol ama Coder'ın buyuk bır ıstahı oldugunu gordum orda...O yuzden guvenıyorum.Hem ayrıca nıye 2 server kasmayayım.Ikısıde emınım bırbırınden guzel olucaktır
Mesaj tarihi:
said:
üzülme ama bence sende wishe başla...İyi gibin görüyor.Coder var bikere yaw...

he kendi serverımı kapatayım :D olsun iyi güzel güzel rakip oluruz. zaten şu anki uo serverlarında revolution dışında pek gelecek görmüyorum açıkçası (benimki dışında :P)..

ayrıca coder var ama noxier de var. neyse şimdi konuşmak istemiyorum..
Mesaj tarihi:
Bildiğiniz gibi Wish Ultima Online projesi , dün 18:00 da açılması gerekiyordu ama aksilikler yüzünden 30-45 dk gecikme yaşanmıştı. Gecikmeden sonra açılan sunucu player akınına uğradı ve 30 dakika sonra gelen yurt dışı ve yurt içi olmak üzere 2 ayrı adresten yapılan saldırı bütün makina'yı altüst etmeyi başardı(Türkiyenin en büyük Serveri'ndan yapılan bir saldırı , ve kayıtlar ellerinde. Sanırım isimini kendileri açıklayacaklar.)

Bu olaydan sonra makinayı yeniden düzenleyip , çalışmalara başladılar. Aldığım bilgiye göre 1 hafta açılış ertelendi ve 1 hafta sonra sorunsuz olarak Wish aktif olacaktır.

Benimde eklemek istediğim birkaç şey ;

Niye yetkililerin bir açıklama yapamadığına gelirsek , işleri başlarından aşkın olduğu için wish hariç başka bir şeye ayıracakları zamanları yok.

Ve ; Makina kaldırmadı , bağlantı vb. olaylardan dolayı patladı gibi laflar kesinlikle asılsız idda dan ibarettir.

Umarım bundan sonra wish hakkında başlıklar açılmaz , allah hepimize sabır versin

Üstteki mesaj alıntıdır.

Wish UO açıldıktan 5 dakika sonra 253 oyuncusu ile güzel bir açılış yaptı. Fakat bu sırada servera yapılan saldırılar nedeniyle lag ve kopmalar oluştu.

Sorunlar giderildikten sonra Wish UO tekrar sizlerle.
Mesaj tarihi:
şimdi diyorsunki sunucumuz açıldı 253 kullanıcı gördü güzel iyi hoş.ne kadar güzel şeyler bunlar değilmi 253 gerçekten benim bile hafife almayacağım bir rakam kabul ediyorum.

amma velakin sakın şunu yazma redall eski dostum

1wish türkiye standartlarında üst seviye bir sunucu niteliği taşımaz taşıyamaz neden?

1_ne alakadırki sizin bir sunucu makinanız var ama saldırı yiyince höberek diye gidiyor.Buna bir mazeret gösteremezsiniz çünkü büyüksen bunlara hazırlıklı olmanız lazım öyle 253 ü görünce mayışmakla olmuyor

2_kimin ne olduğunu ne kadar bilgisi olduğunu neyi güttüklerini ve nereden geldiklerini çooook iyi biliyoruz isteselerde kendilerine biçtikleri standartları genişletemezler.aynı dizi furyasının başka bir versiyonunu izlemek dejavuu yaşamak olur sizinki ancak.

3_burası kitlelerin birbiriyle sunucularını ve yaşadıklarını açıklama yeri değil bilirsin eskisindir buranın adabını bilecek kadar.Forumun var siten var merak eden oraya gitsin baksın.buraya bunları yazmak zaten sahip olmadığınız bir dereceyi dahada aşağı çekmeye yarar.

bunları neden yazdım bilmiyorum sadece bi anda çok güldüm çok eğlendim çünkü iş sadece spheresvr.exe'ye iki tıklamakla bitmiyor.eşek hoşaftan ne anlarsa sizinkide o hesap işinizi sakin ve sessizce yapmanız dileğiyle

kolay gelsin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...