Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Sylveria'nın eski tadı vereceğini zannetmiyorum. SNN tekrar açılsa -ki zaten açıldı sayılır 3 kez (bkz. Elan Realms)- takrar aynı havayı koklatamayacağı gibi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yok eski tadi vermiyo tabi ama hala cok zevkli. 1-2 parazit disinda hersey cok iyi gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 osiye gelin arkadaslar. oyunun boxı 19.99ytl ye satılıyor her yerde.alın bir tane gelin oyunun en kaliteli ve en kalabalık sunucusunda oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 vay syl tekrar mi acilmis.ilk basladigim yerdi.degisik bi sharddi ya bi ara cok alavere dalavere dondu ama olsun,bi bakayim sitesine yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 halamı sunucu reklamı halamı gürültü patırdı be kardeşim :) sıyrılın artık şu halinizden. pozitiff'ide tebrik ediyorum çok iyi bir çalışma olmuş,sonunu getirirsin umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Lütfen sunucu rEk lamı filaN yapmayalım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Elan mı demeye çalıştın? Elan Realms'i önermek reklam idilki Arlo'cum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 biri elan mı dedi? ne dedi? elan realms iyidir ya=) Rangermania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 işte türkiyede uo'nun düştüğü son hal (benle alakası yok :):[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 01:57 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 oha sylveria mı açıldı? gerçekten ağlayabilirim. deli mutlu oldum lan. oynayamasamda önemli değil açık dursun öle köşede:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ocaktan beri açık syl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 oha:D insan söler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 o diil de elan ölmüş ağlayanı yok 10-12 kişi online oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Bu arada bana yenı acılmıs(2 3 ay ıcersınde acılmıs olan) guzel duzgun bır server onerebılecek olan var mı actıonu bol olan?Pm atarsanız cok sevınırm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 www.exitusuo.com da kasıorum suanda güzel gibi. ama 1 aya www.tr-game.com (a.k.a. Arqas) acılınca bir daha yüzüne dahi bakmam o ayrı. [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 12:37 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 http://www.lostwinds.org server benim :) tavsiye ederim. el değiştirdiği için 2-3 kapalı kaldı. player azaldı ama 1-2 haftaya yeniden 130 civarına çıkacaktır :) [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 13:35 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 prudent 20 mb cleint ne ya usenirim ben onu yüklemeyi. ama kolay kasılıosa geliyim ( kolay dedigim cıvıgı cıkmıs bir ph olmasın ama oyle 1 saatte 0.4 aldık diede göbek atmayalım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Kusura bakmayın ama daha duzgun bır server onerebılecek olan var mı :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sylde vampirin charına karşı action yapmaktan bıkmadınzmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 2 senedır oynamıyordum.Acıkcası özledım dıyebılırım...O yuzden oynamak ıstıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 düzgün bi server varmı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 haram size haram asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 :) Bu başka bir bakış açısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Prudent valla haram 2 sn feze 4 sn delay lı an ex por yedim az ön exit te clientini silmem bir oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bari sallama abi ya. nereye 2 saniye. ben bu serverda 3 ay da player olarak oynadım. an ex por yiyene kadar 2 ekran uzaklaşabiliyosun zaten.. [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 20:58 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar