Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekte memenin mantığı nedir?

Apache

Öne çıkan mesajlar

Doğmadan önce daha testesteron oluşturucak olan salgı bezi filan daha gelişmemişken, az da olsa sırf östrojen varken oluşuyo, sonra testesteron aktif olunca oluşum duruyo o şekilde ufak kalıyo.

En azından ben öyle biliyorum

Tabii niye testesteron yok ama östrojen var diyenler çıkabilir; ben de bilmiyorum
(anne kanından geçiyo olabilir, emin değilim)

[ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 22:03 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Erkek de kadın da doğmadan önce unisex zaten yani hormon salgısına göre dişi ya da erkek olabilecek potansiyele sahibiz en başta, tek farkımız x-y kromozomu. Zaten biz de y kromozomu olduğu için testesteron salgılıyoruz ve cinsel organımız penis olarak farklılaşıyor kızlar da ise östrojen yüzünden vajina olarak (yani diğeceğim şu ki biz erkekiz niye bizde var? gibi bir soru geçerli değil, çoğu şey hormonlara bağlı bu durumda)

[ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 22:57 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanılmayan organlar sadece kişiye bir maliyet oluşturduğu takdirde bir seçilime maruz kalabilir.
Meme ucu gibi ayrıntılar insan ırkına bir avantaj yada dezavantaj sağlamadığı için kaybolması gibi bir seçilim olmaz.
Doğum öncesi solungaç yarıklarına benzer yapılarımızın hatta kuyruğumuzun olması gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hamilelikte ilk 6 hafta cinsiyetsiz gelişim oluyor. Aslında dişi gelişimi görülüyor. Bebekte meme bu ilk altı haftada oluşuyor. Altıncı haftadan sonra Hormonal değişimler gerçekleşiyor. (bkz: dört yukarıda Ardeth'in mesajı)
işte bu yüzden bebeğin cinsiyetini öğrenmek için altıncı haftadan sonra gidilir doktora (ek bilgi gibin oldu buda =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...