Apache Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 O kadar evrilmişiz iyi ayağımız üstüne kalkmışız,denge sağlamışız iyice aşıp düşünme anlaşma bile sağlamışız ama bu fevkalede evrilme sırasında erkekte meme niye kaybolmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Bilimsel olarak pek bir bilgim yok ama iki cinste de gelişmeyen organlar var (erkekte mem, kadında bızır), evrim devam ediyor filan desem çok sallamış gibi olurum sanırım. =) Şaka bir yana gerçekten ilginç bir konu, dur bir karıştırayım kitapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 göğüs kası için aksesuar.. (bkz. 300 adlı bilimsel eser) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Doğmadan önce daha testesteron oluşturucak olan salgı bezi filan daha gelişmemişken, az da olsa sırf östrojen varken oluşuyo, sonra testesteron aktif olunca oluşum duruyo o şekilde ufak kalıyo. En azından ben öyle biliyorum Tabii niye testesteron yok ama östrojen var diyenler çıkabilir; ben de bilmiyorum (anne kanından geçiyo olabilir, emin değilim) [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 22:03 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 shadowfury doğru biliyosun, aynen dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Erkek de kadın da doğmadan önce unisex zaten yani hormon salgısına göre dişi ya da erkek olabilecek potansiyele sahibiz en başta, tek farkımız x-y kromozomu. Zaten biz de y kromozomu olduğu için testesteron salgılıyoruz ve cinsel organımız penis olarak farklılaşıyor kızlar da ise östrojen yüzünden vajina olarak (yani diğeceğim şu ki biz erkekiz niye bizde var? gibi bir soru geçerli değil, çoğu şey hormonlara bağlı bu durumda) [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 22:57 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Bu durumda sanırım göğüs uçları için de Ardeth'in açıklaması geçerli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 hormonal. kadın ve erkek birbirlerinin hormanlarını az da olsa salgılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Kullanılmayan organlar sadece kişiye bir maliyet oluşturduğu takdirde bir seçilime maruz kalabilir. Meme ucu gibi ayrıntılar insan ırkına bir avantaj yada dezavantaj sağlamadığı için kaybolması gibi bir seçilim olmaz. Doğum öncesi solungaç yarıklarına benzer yapılarımızın hatta kuyruğumuzun olması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Hamilelikte ilk 6 hafta cinsiyetsiz gelişim oluyor. Aslında dişi gelişimi görülüyor. Bebekte meme bu ilk altı haftada oluşuyor. Altıncı haftadan sonra Hormonal değişimler gerçekleşiyor. (bkz: dört yukarıda Ardeth'in mesajı) işte bu yüzden bebeğin cinsiyetini öğrenmek için altıncı haftadan sonra gidilir doktora (ek bilgi gibin oldu buda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 esas delikanlinin dotu olur mu lan? tartismasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 MEMELER FTW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 hassas bolgeler onlar, uyari falan filan icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Meme çok faydalı bir organ, niye kaybolsun ki* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ibneler kendilerini ii hissetsin die war? : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Benim bi arkadaş vardı lisedeikene, çocuğun kafam gibi memeleri vardı (erkekti çocuk), vücudu tertemizdi kılsızdı ne elinde ne suratında. :D o aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 hormonal bozukluğu var demek ki işte o adamın.. ben memnunum.. kaslı kaslı, kızlar da hasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 benimki yağlı lan ama genede seviom mememi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 memesiz bir hayat dusunemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Selam, Memeli olduğumuz hala var olmasın? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 aa harbi ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 piercing için değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Object Oriented Design. Base class'dan inherit edilmi$ i$te anlamayacak ne var bunda ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 "beni endişelendiren erkekte memenin ne anlamı olduğu değil , erekte memenin ne anlama geldiğidir?" horasanlı hoca abdül bin bektaş, 871 malatya'da kardeşler kıraathanesinde halk ile konuşurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar