Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 dk 90 şşşşşşAnlııııııııııı ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ee bunun dk 90 Sergen i de var.Madida si da var golden sonra tombala cektiren pascali da var :) olmaz yani bu simdi dimi! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yakın zmnlar pls 2 serhat 1 tuncay , 1 anelka 1 tuncay inönüyü sewiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Girişimiz olay cıkışımız olay Anladın bojo sen onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 orası inönü girişimiz olay çıkışımız kolay anladın sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Ben bu fılmı cok gordum.Kulakları cınlasın smoke vardı bu forumda yanındada esantıyon fıstan gecen sene kupa fınalı oncesı kesın kupa bizim mactan sonra burada Beşiktaş lı kımse olmıcak falan dıyorlardı.Sonra pek bı uzulmuslerdi.ahhahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 3 maçımız var konuşacaz bol bol mrk etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Fenerle yapıcağımız maç için; kale boş 3 avans 4'te biter ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 zaten baska bırsey yapmıyorsunuz bojo konusyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yenilirseniz vercen mi asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Bonjo seviom lan ben sizi... valla bak. bu fener taraftarinin vurdumduymaz tavrini gerceklere sirt cevirsini.Keske hepimiz boyle olabilsek icimizi acitan gerceklere sirt cevirip unutabilsek bide yuzsuzce uste cikmaya calissak :) yakin zamanlar diyosun. Abi Pancu gecti kaleye ya pancu... 4-3 bitti son topta direkten dondu. Kalede pancu vardi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 maç kadıköyde değil inönüde farkındaysan , elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkarız ordan son 3 maçınızıda deplasmanda veya seyircisiz sahada oynayacaksınız tümer kan kusturacak çünkü size... çıldıracaksınız hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ulen ben askerdeyken şampiyon olursak şansıma tükürürüm vallah yıllarca bekle sevinsen sevinemessin pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Zaten sen askerdesın dıye sampıyon oluyoruz cunku buyuk konusan yok ehehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 şu fenerliler bjk maçlarından önce nelerine güvenip konuşuyolar anlamıyorum... Ne iflah olmaz insanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Yuh bonjo o nasıl bır fantezi ya dağıldım.Tumer mıs lol.Tumer bel baglayıpta cok husranla bıten amclar hatırlıyorum ben.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar