Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Tepki göster, eylem yap ama taşak atmak ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Taşak atmak dikkat çekmeye yönelik bir şeydi. Gördüğünüz gibi amacına da ulaşmış. Orada tepkilerini sadece sesleriyle çıkarmaya çalışsalardı herhangi bir gazetenin 5. sayfasında yer alırlardı anca. Tıpkı üniversiteden izinli yürüyüş yapmalarına rağmen üniversitelerinin içerisinde polisten dayak yiyen bir grup öğrenci gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Aynı şeyi yarın ülkücüler yaparsa sol bir toplantı da böyle medeni tepki verir misiniz? ay bizim atma sebebimiz dikkat çekmekti ayol bakın biz solcu şirin çocuklarız dikkat çektik nanay demekle olmuyor. Ayrıca adam orda taşak atmış onu haklı buluyorsunuz ama biz burda adamları tartışınca hakaret etmeyin höt möt çok salakça bişi. Adamın taşak özgürlüğü varsa benimde ona istediğim küfürü etme özgürlüğüm var. Vatan haini ipne diyim mesela. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 19:06 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Köle simsarı nedir ya? Açık konuşayım çok hain! bir eylem. Samimiyetten uzak en başta. İyi bir okulda okuyup, iyi bir işe girip, geleceğini kazanmanın peşindeki insanların vaktini harcamaya hakkın yok.Orda işini yapan kadına bu şekilde hakaret etmeye hakkın yok. Gitsin Koç Holding'in kapısında, o kadar korumanın arasında Koç ailesinden birisine yapsın bu eylemini ortalıkta elinde taşakla gezecek kadar erkekse. Not: Yapmasın; ama böyle birşey yapabilse o zaman mağrur olmasını anlarım. Yoksa bu yaptığı, köleye eziyet. Köleye mi karşısınız, köle simsarlarına mı? Ha doğru ya; siz haklı olduğunuzu düşündüğünüzde edepsizliği erdem sayarsınız; ne de olsa içinizde isyan ateşi var. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 19:12 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Attıktan sonra geri gidip alıyorlar mı taşağı? O bu tü kaka denecekse okul sonrası açlık mutlak demektir, yiyecek bulmak lazım. O kadar takılmadım taşağa ben aslında. Daha vahim bir olay var orada. Bu seminerlerin yanlış ve gereksiz olduğunu düşünüyorsanız insanları bilgilendirirsiniz, telkinlerde bulunursunuz. Ama kendi istekleri ile katılanları zorla (gaz bombası kullanarak) dışarıya çıkarmak zorbalıktır. Daha sonra silah da kullanır bu anlayış. Herkes sizin kadar akıllı ve devrimci olmak zorunda değil. Ahmak gibi gidip Koç'da da çalışmak sömürülmek de isteyebilir insanlar. Onların bu seçme özgürlüklerine tecavüz edemesiniz. Malum taşak da yok. O tecavüz anlamsız bir gitgel olur, can sıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Absolut, Orada bir taşak atma özgürlüğü yok ki? Adam gayet illegal bir şey yapıyor. Sonuçlarına katlanmayı göze alarak yapıyor ama, bir şeyler feda edebilecek kadar inançlı çünkü. Kendi adıma eylemin yöntemini de doğru bulmuyorum zaten. Değerlendirme yapıyorum. Evet, taşak atmasalardı kimsenin haberi olmazdı bile belki o eylemcilerden. 10 kişiyle 20 kişiyle yapılan eylemin dikkat çekebilmesi için yürümekten, slogan atmaktan fazla bir şey olması lazım çünkü. Ülkücüler de yapsa aynı şekilde değerlendiririm evet, çünkü Yüzde 52'e veya anarşiklere karşı bir sempatim de yok. Ben analiz yapıyorum kendimce. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 19:14 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 said: Aynı şeyi yarın ülkücüler yaparsa sol bir toplantı da böyle medeni tepki verir misiniz? ay bizim atma sebebimiz dikkat çekmekti ayol bakın biz solcu şirin çocuklarız dikkat çektik nanay demekle olmuyor. Ayrıca adam orda taşak atmış onu haklı buluyorsunuz ama biz burda adamları tartışınca hakaret etmeyin höt möt çok salakça bişi. Adamın taşak özgürlüğü varsa benimde ona istediğim küfürü etme özgürlüğüm var. Vatan haini ipne diyim mesela. ülkücü maymunlarla,bu gençleri bir tutman çok saçma olmuş. bunların eylemleri medenidir ve ilericiliğe yöneliktir.üniversitelerinde böylesi bir oluşum istemediklerini belirtiyorlar. anarşizm istemediğimi ve anarşist grupları istemediğimi bende belirttim ancak saygı duyup eylemsizliğe karşı eylemlilik yapabildikleri için hoşuma gittiklerini belirttim. ne olursa olsun o taşak espri öğesidir,görebilen için çok komiktir. bir gün büyük bir şirket adına bende konuşmacı ve fikir yayıcısı olarak çıkarsam nasıl paraları yerken mutlu oluyorsam taşağı yersemde oturup düşünmem gerekecek. tepkiliye karşı tepkisizliği adet edinmiş kişiler gene köstekler gene dibe çekiciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 said: Yoksa bu yaptığı, köleye eziyet. Köleye mi karşısınız, köle simsarlarına mı? Ha doğru ya; siz haklı olduğunuzu düşündüğünüzde edepsizliği erdem sayarsınız; ne de olsa içinizde isyan ateşi var. Evet iste olayi cok guzel ozetlemissin huun tamamen katiliyorum. Adam anarsist olabilir her turlu halti yiyebilir ama allah askina eylemi kole simsari yerine koleye karsi yapmak korkaklik ya da eziklik degil de nedir? [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 19:18 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 said: İyi bir okulda okuyup, iyi bir işe girip, geleceğini kazanmanın peşindeki insanların vaktini harcamaya hakkın yok.Orda işini yapan kadına bu şekilde hakaret etmeye hakkın yok. Kesinlikle katılıyorum, o okula canlarını dişlerine takarak girmiş, gelecekleri için çalışırken kıçlarından ter damlayan o çocuklara, kendi tabirleriyle kölelere zarar vermeye hiç hakları yok. Bir de öğrencilere hitap ederkenki usluplarını anlayabilmiş değilim. Kendi deyimleriyle "Özgürleştirmeye çalıştıkları", uğuruna savaştıkları bireylere "köle" diyerek hakaret etmenin mantığını kavrayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 V for Vendetta izleyip eylem yapınca adamlar karizmatik oluyor Star Wars izleyip Jedi dini çıkarınca mal oluyor sizce ikisi arasındafark var mı? benceyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bu olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 said: "bunların eylemleri medenidir" nassı yani?!?!? medeni eylem böyle mi oluyo? gayet saygısız bir şekilde orada işini yapan bir insana saldırmakla ve kendi geleceğine katkıda bulunmaya çalışan öğrencilere hakaretler ederek, onların öğrenim hakkına saldırarak medeni mi olunuyo? bunlar bariz terörist. sağı solu bombalayan, insanlara saldıranlar neyse bunlar da öyle. t..... atmakla kurşun sıkmak aynı şey demiyorum, ama bugün t..... atanın yarın kurşunu sıkmakta edeceği tereddüt daha azdır. üniversitelerinde böyle bir oluşum istemiyor olabilirler, o zaman adam gibi gidip konuşmalarını yapsınlar, pankart açsınlar eylem yapsınlar. onlar istemiyo olabilirler ama orada bu işle ilgilenen kişiler var ve onlar bunu istiyo -ki birşeyler edinsinler. şimdi sırf bu %52 ciler karşı diye diğer öğrencilerin haklarını ellerinden alma yetkisini nereden buluyolar? arkadaşlar olayın gazına fazla gelmişler herhalde, karşı oldukları şeyi belirtip aydınlatmaları gereken kişilere köle diye hakaretler yağdırmışlar. hele bi de sonunda t..... geçme geyiğiyle reklam yapmışlar. bu durumda eylemin amacı nedir? bi kere gerçekten karşıysan hedef kitleyi ezmeye değil kurtarmaya çalışman gerekir. saçma, amaçsız bi terörist eylem. medeniyet kelimesiyle aynı cümle içinde kullanılması bile tuhaf bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 İnançlı olarak adlandırdığınız ödleklerin poposu anca Kariyer gününde konuşma yapan kadıncağıza "koç taşşağı" diyerek taşak fırlatmayı yiyor. Bu mu inançlılık? İnançlıysa o kadar gider Koç soyadlı birisine yapar bunu. Ama onu yapmak böyle ezikleri aşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 benim anlamadığım bu fanatizm şekilde ya düşman ya dost olma mantığı.bırakın anacım bir şeyide yapsın gençler,yollar yürümekle aşınmaz :p [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 21:03 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 tavırları yanlış bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Yaşım gereği belki bu konularda sizin kadar net konuşamayacağım ama gereksizde olsa bir şey yazmak istiyorum buna. Buna ne ad verirseniz verin,kapitalizm vs. olsun,oradaki grupta ister Koç olsun,ister Sabancı veya başka büyük bir şirket.Bunların çalıştırdığı,para kazandırdığı yüzbinlerce insan var Türkiye'de.Asgari ücret olabilir,gerçekten iyi para da olabilir,buna köle çalıştırıyorlar da diyebilirsiniz ama bu kuruluşlar binlerce ailenin evine ekmek girmesini sağlıyor. Bu eylemi yapanlara sorarım ben o zaman ailesinde böyle şirketlerde çalışanlar yok mu ? Hadi yok diyelim herkes burada çalışmak zorunda değildir,evinde bu büyük kuruluşların ürünlerini kullanmıyorlar mı ? Hadi kullanmıyorlar diyelim en can alıcı noktaya gelelim.Gün gelirde bu firmalar iş teklif etseler bunlar kabul etmeyecekler mi ? Ölürüm de kabul etmem diyip açlık mı çekecekler ? Tamam dediklerinde haklılık payları var.Şunu da söylemek isterim benim tüm sülalem Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri neredeyse devlet memurluğu dışında meslek yapmamış bir ailedir(2-3 akrabamız özel sektörde çalışıyor sadece).Anne tarafında valiliğe yükselen akrabalar bile oldu,yani bu özel kuruluşlarla bir alakam da yok.Sonra çıkıp suçlamasınlar böyle... Neyse dönelim konuya,bu adamların söylediği şeylerin bazıları doğru olabilir ama bunlar benim gözümde sadece birer özentidir.V For Vendetta gibi filmleri izleyip gaza geliyorlar,iki üç tane kitap okuyup bilinçlendiklerini sanıyorlar ve sonra böyle salak salak olaylara sebep oluyorlar ve bunla gurur duyuyorlar.Düşünüyorum da acaba Koç çalışanları gidip önlerine "Biz işimizden memnunuz,taşşağınızı iade etmeye geldik" diyip taşağı fırlatsalar ne durumda olurlar ?.(burada tüm Koç çalışanları işinden çok memnun vs. anlamı çıkarmayın.Artık böyle açıklamalar yapmak istiyorum böyle yazılarda oradan oraya çekilmesin diye yazı...) Dediğiniz gibi bir kariyer gününde böyle bir eylemin yapılması gerçekten çok üzücü.Demokraside herşeye yer vardır.Eylem mi yapacaksın ? Çık meydana broşür dağıt,konuşma yap,kendine bir yer kirala halka açık toplantılar yap vs... Ha ama sen gidip onlarca çocuğun dikkatle dinlediği bir konuyu,belki de geleceklerini oluşturacak bir olayı bu şekilde sabote edersen hem gözden düşersin hemde haklı bile olsan haksız duruma düşersin.Bilmiyorum bana bunlar çok saçma geliyor çocukluğumdan beri. Yine uzun ve boş bir yazının ardından kompozizyonumun sonuç bölümüne giriş yapayım.(kompozizyonda bu sene okuldaki en yüksek notu aldım,gaza geldim nedense) Bunlar sadece özentidir.Bu kadar sayfa tartışmamız bile onların g.tünü kaldırmaya yeterde artarda.Bunları savunmak içinde V For Vendetta'yi ve Fransız İhtilali'ni göstermek zaten ayrı bir gereksizlik.V 'deki ve Fransız İhtilalindeki olaylarla ve durumla bu durum eş değildir.Wissy senin savunduğuna göre bunlar gidip Koç'un binasını patlatsa haklıdırlar. Lan yine düzensiz ve boş yazdım,neyse boyumu aşan konular sizlere bırakayım ben konuyu vizyon bölümüne geri kaçayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Ben hakliliktan bahsetmiyorum ki. Buraya cikip `Iste herkes tarafindan kinanan kotu basarisiz bir eylem.` modunda yazi yazanlara yanlis olduklarini soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bende birine taşak atarak protestonun yanlış olduğunu söylüyorum. Ya taşak ya taşak yani akıl var mantık var taşak atmayı nasıl savunursunuz???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 peki bunlar gözaltına falan alınmış mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bence guzel bir protesto. Fiziksel zarar yok. Mesaj verilmis. Ilgi cekilmis. `Soft` da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Başarısız bi eylem başka bişi değil. Soyunup vücuduna köleleşme özgür kal yazsa çok daha başarılı olur hatta yabancı TVlerde bile yer alırdı ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 o zaman bende tayyip'e ampul fırlatayım,mesajı vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Fırlatta anana küfretsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 absolut madem aklında eylem planları var niye gerçekleştirmiyorsun? tanrı demogojinin lanetinden korusun bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Ben kendi çapımda yapıyorum eylemimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar