glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ses sistemi zart zurt biryana; Ben sahneye baktığımda çocukluğunda Pink Floyd ve King Crimson'la büyümüş, Pulse'ı defalarca seyredip bizde birgün böyle olmalıyız diyen, Ulaştıkları yer ve dünyaya olan duruşları(sözleri vs...) itibariyle oldukça dolu olan ancak! ne görsellik olarak nede müzik olarak idol aldıkları noktalara kesinlikle ulaşamamış 4 adam gördüm. Tool'a sahip olduklarından dolayı saygı duyuyorum günümüzde yaptığı işi bu kadar dolduran az sayıda gruptan biri, ancak müzisyen olarak aksak ritmler ve feed-back'ten çakan bir gitarist dışında sahip oldukları bir nokta malesef yok. Canlı izleyip bu kanımda doğru olup olmadığımı görmek istemiştim, ve o gece haklı olduğumu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bugünden sonra kim bir PF nin müzikal kalitesine ulaşabilcek bilmem ammavelakin toolun yaptığı müziği sevmiyorsan,konsere gitmesende olurdu be dostum. şimdi atıp tutuyorsunuz ama,tool bugün en özgün ve başarılı gruplardan biridir,bunuda tartışmam kardeşim,ahey. göörsellik olarak ne bekliyorsunuz daha elinize yüzünüze dursun,daft punktı ,roger abiydi ayrı,bu adamlar sahneye 2 florasanlamı cıktı,türkiyenin gördüğü en iyi sahnelerden biriydi,insaflı olun yahu. he siz tool bi pfnin bi pulseın sahnesine ulaşamadı,e bravo derim,bunu anlamak için bilim adamı olmaya gerek yok ha başka bi ornek,pf pulse turu sırasında kaç yıllık bir gruptu,tool kaç yıllık bir grup dsotm toolun tüm albümlerinin toplumlarından fazla satmıştır kardeşim,dimi? ohohoo biraz müşkülpesensiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 neydi kardeşim sorun ? az şarkı çalmasımı? tool standark bir kosnerde kaç şarkı calıyor bunu inceleyileyim.bu turda neler yapmıs onu örenelim sora maynardın sesinin duyulmaması,valla bende duyamadım,ammavelakin,umrumdada değil,ben sesini duymadan gazdım zaten,her türlü niyetim kendi sesimi maynardınkinden fazla duymakti zaten,yeterince gaza gelemeyenler düşünsün,ha hiç duymamak gibi bi tirp yoktu ortada,sadece baırdımda duyamadım ben sevdiim bir grubu,8 metre önümde,kanlı canlı ve güzel bir sahne performansıyla gördüm,buda beni hoşnut bıraktı,10.k kişi bir ağzıdan şarkı söledik,bu beni hoşnut etti,sahne güzeldi,şarkıları güzel çaldılar,daha fazlası lüks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 odium diyor ki; devochi, demişsin ki "sanırım az önce seks yaptım" diyince gülmekten yere düştük. külliyen yalan. hatırlasana o kadar sıkışıktı ki havada duruyoduk resmen. dengeni kaybetsen basınçtan dik kalırdın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: maynardın sesinin duyulmaması,valla bende duyamadım,ammavelakin,umrumdada değil,ben sesini duymadan gazdım zaten,her türlü niyetim kendi sesimi maynardınkinden fazla duymakti zaten,yeterince gaza gelemeyenler düşünsün,ha hiç duymamak gibi bi tirp yoktu ortada,sadece baırdımda duyamadım ben sevdiim bir grubu,8 metre önümde,kanlı canlı ve güzel bir sahne performansıyla gördüm,buda beni hoşnut bıraktı,10.k kişi bir ağzıdan şarkı söledik,bu beni hoşnut etti,sahne güzeldi,şarkıları güzel çaldılar,daha fazlası lüks ve benzeri yorumlardan anlasildigi uzere azla yetinen, parasinin karsiligini almayip kendini avutmaya calisan metalciler hep les olacak, hep les kalacak ve duzgun konser izleyemeyecek. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Aslında çok ironik bi konser. Konseri önden izlemek için para döktürüp ya da saatlerce önlerde bekleyen arkadaşlar maynard'ın sesini duyamamışlardan. Konsere 10 dakika kala gelen bendeniz ve arkadaşlarımız olarak gayet de duyduk adamın sesini? Ses sistemi gayet de güzeldi, ama belli ki arkalar için optimize edilmiş. Sahne şovuna laf eden arkadaşlar da herhalde holografik 3B lazer şovunu kaçırdılar herhalde. Sizi bilmiyorum ama gittiğim en sağlam konserlerden biriydi, sonuçta tool'un konserlerde öyle süper coşturan ve öndeki seyirciye oynayan bir grup olmadığını öğrenmiş oldu en azından insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: devochi, demişsin ki "sanırım az önce seks yaptım" diyince gülmekten yere düştük. külliyen yalan. hatırlasana o kadar sıkışıktı ki havada duruyoduk resmen. dengeni kaybetsen basınçtan dik kalırdın ki. ya ake okey de , bi tane jew önlerde badigarda sürterek çıktı sıradan onda sonra bunu dedi. nasıl yalan, nereye yalan. nck nck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 forgief. lazer gösterini maynard yönetti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya ewt ole bi soylentı var venator, ses sıstemı arkayta gore yapılmısmıs bızım arklar dıo delı eglenmısler. ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Valla yanımdaki marlon duymuş ben duymadım Maynard'ı. Artık konser öncesi reklamlarla dalga geçtik diye midir yoksa dini ögelere gönderme içeren şakalar yaptık diye ilahi adalet mi oldu nedir anlamadım ama ben sadece bizi duydum vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 uzun eşşek tayfası neydi kimdi ya uzun eşşeğe +2 diye gezen tipler vardı konser öncesi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Asıl jewlara türkçe "seni seviyorum" , "çok tatlısın" , "odama gidelim mi" demeyi öğreten john lennon gözlüklü uzun saçlı eleman kimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 devcim ben azla yetindimizi sölemedimki senin hoşuna gitmemiş diye az olmak zorundamı be güzelim benim hosuma gitti bence güzel bir konserdi daha falzasını istemek müşkülpesentliktir diyorum vede evet metalciyim,bira içer çöp yerim,rawr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hedefler şaşmış dela dicektin sanırım, ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 eh evet kusra bakılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kırıldım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben gitmedim ki konsere, devle karisinca yorumun icerigi de karismis. ama su ana kadar gittigim her metal konserinde ses sistemi cok ayarsiz + cok dandikti. netten cekilen divx metallica konseri bile daha kaliteliydi. en son bu zeytinli rockfestte bile koskocaman 1 metrelik masanin basinda tarladan toplanmis mevsimlik isci tipli elemanlar vardi ses teknisyeni sifatiyla. midyecilere ve sadece aletleri tasimasi bile yasak olmasi gereken kisilere veriyolar bu isleri. hele vip bilet alip overrated bir grubu overpriced biletlerle izleyip bu rezaleti yasamak, yorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 canınmı sıkıldı delacım? bi kere tool klasik metal grubundan cok uzak birşey,dinleyiciside müziğide zeytinli rockfestle,pozitif organizasyonun yaptığı bir organizasyonu karşılaştırma bence vip bilet fiyatı ve overratede gelince,ben kendi parasını kazanan bir adamım,çokta para kazanıyorum,oooh,gadanı yerim,tool benim çok sevdiğim bir grup,o yüzdende ne tool overrated geliyor,nede bileti pahalı geliyor ki konsere gitmeden neye göre rezalet diyorsun,sonucta vidyodan izleme şansında yok konseri. ya seni küçükken maynard tokatladıda,şmdi toola ve tool dinneyen herkese kılmısın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 toolun nesi overrated? yaaauuuuww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 dunya uzerinde toolu "ogrenci" biletiyle ve bu kadar ucuza izleyebilen tek halkız gaylord dela efendi. bu fiyata dvdsini alamazsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tool overrated bir gruptur, bunu tartismaya gerek yok cunku diehard fanlari sayesinde bu kadar overrated olmustur, icinden cikilmaz. ama hic bir zaman ses sistemi duzgun ayarlanmis konser izlenmeyecek. sabri, seviyeyi dusurmem yasaklandi o yuzden valideye selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 overrated...kime göre neye göre? kriterin ne? yaptığı müziği sen beğenmiyor olabilrsin,bu grubu overrated yapmaz,yaptıkları müzik senin hosuna gitmiyordur,başka grup dinlersin.zekv-renk. gitarcısı-davulcusu iyi değil dersin,overrated lan bunlar dersin,saçmalamış olursun,o zaman DT dinle hocam. şey tribimi bu,herkes toolu sever,ben kakalayım,aykırı olur prim yaparım,şu an itibariyle bana öyle geliyorda,ne bilim ,yolun açık olsun. kaç yaşında cici insanlarsınız,başkalarının zevklerine saygı duymak zor gelmemeli. ha bne toolun avukatımıyım? maynard cıkıp bugüne kadar bana hiç kıyak yapmadı,cıkıp bir 5 ytl bile vermedi.sadece cok canım sıkkın,ve ismail ykya bile yapılsa bu muabbet,aynısını derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tool fazla derin bi grup, derinliğin artı olmaktan çıkıp eksi haneye yazdığı bir hale gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yol verin dela'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ya ben bu adamları bi arkadaş yüzünden hiç sevmiyorum. belki dinlesem sevicem ama adam ne zaman içsek tool açıyodu. artık tiksindirdi böle dövüyorum zaten artık tool açarsa :P neyse özetle sevmiyorum ben tooluda perfect circle ıda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar