ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 .swf bir flash dosyasını onu oluşturan ufak parçalara ayırıp üzerinde değişiklik yapıp tekrardan yeni bir swf dosyası haline getirebilir miyim? Yapabilirsem en kolay hangi yolla yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 .swf dosyalarına müdahale olamıyor bildiğim kadarıyla daha onu icat edemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 edit: benim aklıma flv geldi birden ^^ [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 01:41 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 anahtar kelimeler: swf, flash, decompiler zamanında ihtiyaç olmuştu, böyle arayıp bir şey bulmuştum. swf'yi layerlarına ayrıştırabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Flash'de yaparsın ama komplike birşeyse baya zaman alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 flash'ta yapıldığına emin misin arcane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Şimdi siz söyleyince baktım, ben FLA ile karıştırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Flash Decompiler diye bir olay yapıyor bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Programın tam adı flash decompiler ama crackli bulcanız yada satın alcanız, başka türlü işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 said: flash'ta yapıldığına emin misin arcane? nazik ayarın böylesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 said: Programın tam adı flash decompiler ama crackli bulcanız yada satın alcanız, başka türlü işe yaramıyor. Ben program değil, anahtar kelime verdim. Eğer o anahtar kelimelerin yanına "free" de eklerseniz, bedava flash decompiler'lara da ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 herhangi bir swf decompiler ile fla ya çevirip flashta değiştirebilirsin. ama zor ve acaip oluyor :D eğer swfdeki yazıların fontları sende yoksa abuk subuk sorunlar çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 said: Ben program değil, anahtar kelime verdim. Eğer o anahtar kelimelerin yanına "free" de eklerseniz, bedava flash decompiler'lara da ulaşabilirsiniz. Şimdiye kadar hiç free bir flash decompiler görmedim ki piyasada zaten 1-2 tane var. Ayrıca freesi var ise kesinlikle dandik olur, fla yaptığınızda bozukluklar olacaktır. Hepsinden önemlisi free yazsanız bile ilk çıkacak sonuçlar yine shareware'ların olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 tenezzül edip de google'da arat bir bakıyım.. decompiler var mı yok mu görürsün... kardeşim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın bir de yahu.. ilk mesajıma bir bak, ihtiyacım olmuş kullanmışım değil mi? peki sen ne diyorsun? bu şeyi tecrübe etmemişsin ama çok bilir gibi yazmışsın... "free var ise dandik olur bla bla.. " eğer amacınız bilgi paylaşımı, yardım ise koftiden ihtimaller üzerine yargılar oturtmayın lütfen. ya da efferin böyle devam edin... bir şey kanıtlama sevdasında olmak mıdır? nedir bu? bir çözebilsem... sabrım kalmadı vallahi, helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Ben de bir kaç çeşit buldum dediğiniz yollrdan ama sadece bir tanesi bu işlemi yapabildi ama o da aynen Prudent'in dediği gibi oldu. Fontları bulursam belki daha doğru bir şeyler yapabilir ama ne fontu kullandığını bilemediğim için henüz bir şey beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar