Daniel Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi XP'de sağ alt köşede mavi bir yıldız çıktı tıklayınca windowsun bi sayfası açılıyor ve lisanslı sürümü almanız gerektiğini ve koşulları yazıyor.Bu durumdan nasıl kurtuluruz forumda arattırdım ama herhangi bir bilgi yok yardımlarınızı bekliyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bildiğim kadarı ilen. kopya xp leri orjinale çevirme yolu bulunduktan sonra ms eğer kopya xp ler update yapmaya çalışıyorsa onları patlatıyor.. belki bununla alakalı bişi olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 xp in orjinal deilse windows update yaptıktan sonra o yazı geldiyse sistemi update le yüklediğin validation ile başlayan uygalamadan daha öncesine geri yüklersen o yazıdan kurtuluyorsun, en azından bende böle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 gates amcanın işleri bunlar servetine servet katacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 zındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 kopya xp ler updatelerini kesinlikle kapasın ztn.. milyon adam ağlıyo makine patladı xp patladı filan die.. hepsinin sebebi aynı. özellikle bi sürümde oluyo bu en çok.. diğer sürümlerde sadece bu tarz uyarı gösteriyodur belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Abicim update olayına girmicen NOD32 yüklicen ki şiddetle öneririm abim bellek olayında bile süper sonracııma crack yapçan onu bi güzel al sana beleş xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 sistem geri yükleme yapınca gidiyor o yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Windows Genuine Advantage Validation olmali onun tam adi. wmp 11 . ie 7 veya windows uptade ile cikiyo. eger kaldirmayi basaramazsan ozel mesaj at yardimci olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Genuine advantage validation zamanını değiştirebilirsin :P Benim bildiğim kadarıyla yasa dışı değil, sonuçta yaptığın bilgisayarının başını ağrıtacağı zamanı biraz geriye itmek. Edit: neyse warez falana girebilir diye linki kaldırdım [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 15:05 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Vallaha ben çatır çatır update ediyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bende de oldu bu 2 gündür ama sistem geri yükleme de kapalıydı şimdi geri alamıyorum da sistemi.. format atıp baştan windows kurmaktan başka seçenek var mıdır acaba tabi orijinal windows yüklemeyi de saymıyorum yani 150 dolar para veremem windows xp ye bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 google'a Genuine advantage validation yazıp bir boşluk koyup sonrasında da c,r,a,c ve k harflerini sırayla ekleyip aratırsan çıkar herhalde birşeyler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 hm buldum bişeyler o yıldız kayboldu şimdilik bakalım tekrar çıkacak mı ama çok sağol bilgi için... sistem kaldıracak olsa vista alacam ama kaldırmaz şu an ki sistemim xp ye de artık miladını doldurmak üzereyken 200 ytl verilmez gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Sistem geri yükleme öneririm. O update geri alınamıyor çünkü. Güncelemeleri otomatik değil de "bana sorarak yükle" seçeneği ile yapıp, o updatei yüklememyi seçeçeğiz bi dahaki sefere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 öyle yaptım ztn otomatik güncellemeleri bana sor dedim ama sistem yükleme nedense kapalıymış benim bilgisayarımda çok önceden kapattım herhalde o yüzden geri alamadım. şimdi arkadaşın dediği gibi google da arattım çıktı bişiler yükledim geçti o yıldız şimdilik bakalım çıkacak mı geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Ben yüklemiyom o kontrolü :D istiyo yüklemek ama yüklemiyom ahaha inat ediyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 sistem geri yükleme rulz. kapamayın geri yüklemelerinizi her derde deva. evdeki bilgisayar 5 senelik falan. bundan 3 sene evvel sadece bir kez format attım o da taşınırken sallantıdan sapıtmıştı hdd ondan. onun dışında herzaman sistem geri yükleme. p4 1,8 256+128 ram gibi dandik bişi, hdd azına kadar dolu, zibil gibi program yüklü ama saniyeler içinde açılıp saniyeler içinde pat diye kapanır. msnden aynı kişiden 100mblık videoyu ben laptoptan çekmeye kalksam saatler sürer, bu bilgisayarda 4-5 dakkada gelio. yavrum benim bi denem. özledim keratayı bunda da çıktı bu validation olayı. sistem geri yükleme yaptım sonrada güncelleştirmeleri kapattım. mis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bende cracki var o da kırıldı :D isteyene yollayım ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar