Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XP'de yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz!Diye birşey çıktı.

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi XP'de sağ alt köşede mavi bir yıldız çıktı tıklayınca windowsun bi sayfası açılıyor ve lisanslı sürümü almanız gerektiğini ve koşulları yazıyor.Bu durumdan nasıl kurtuluruz forumda arattırdım ama herhangi bir bilgi yok yardımlarınızı bekliyorum!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Genuine advantage validation zamanını değiştirebilirsin :P
Benim bildiğim kadarıyla yasa dışı değil, sonuçta yaptığın bilgisayarının başını ağrıtacağı zamanı biraz geriye itmek.
Edit: neyse warez falana girebilir diye linki kaldırdım

[ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 15:05 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
öyle yaptım ztn otomatik güncellemeleri bana sor dedim ama sistem yükleme nedense kapalıymış benim bilgisayarımda çok önceden kapattım herhalde o yüzden geri alamadım. şimdi arkadaşın dediği gibi google da arattım çıktı bişiler yükledim geçti o yıldız şimdilik bakalım çıkacak mı geri
Sosyal ağlarda paylaş

sistem geri yükleme rulz.
kapamayın geri yüklemelerinizi her derde deva.

evdeki bilgisayar 5 senelik falan. bundan 3 sene evvel sadece bir kez format attım o da taşınırken sallantıdan sapıtmıştı hdd ondan.
onun dışında herzaman sistem geri yükleme.
p4 1,8
256+128 ram gibi dandik bişi, hdd azına kadar dolu, zibil gibi program yüklü ama saniyeler içinde açılıp saniyeler içinde pat diye kapanır. msnden aynı kişiden 100mblık videoyu ben laptoptan çekmeye kalksam saatler sürer, bu bilgisayarda 4-5 dakkada gelio. yavrum benim bi denem. özledim keratayı

bunda da çıktı bu validation olayı. sistem geri yükleme yaptım sonrada güncelleştirmeleri kapattım. mis oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...