Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisikletle eve gazete dagıtma oyunu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla gece gece geldiler bana bunu zamanında çok oynamıstım windows nt vardı tee o zamanlar.Bole bisikletli genç oyunun karakteri ewlere bi tusla gazete fırlatıyodu geçerken tam posta kutusuna isabet ettirmeye çalısıyoduk falan.Engeller çıkıyodu kopek falan da kovalıyodu sanırım.Yamuluyor olabilir.Varmı bilen (=
Mesaj tarihi:
Aha bunları hatırlıyorum. Zamanında bir komşunun bilgisayarında oynamıştım. Ama oyun bende çalışmamıştı. Bende çalışmadı ya.. hevesimi alamadım. O günden beri içimde kalmıştı bu oyun. Pek windows nt zamanıyla ilgisi yok o da ayrı konu. :p
Mesaj tarihi:
Ben de aynı döneme denk geldim paperboy oynamak için. İki üç kişide bilgisayar vardı zorttidizorttodo seslerle oynuyodu, biz müziğin dibine vuruyoduk.
Paperboy'un çok garip bi müziği vardı. İlk başta güzel geliyodu, sonra hep aynı şey olunca bayıyodu. Disketim bozulmuştu, biraz ilerleyince gazeteleri atmada gecikiyo, daha da ilerlersen iyice takılıyodu.
Mesaj tarihi:
benim 80-86'ım vardı. oyun bile çalışmıyodu. tabi konuyla ne alakası var derseniz, yok. post kasıyorum olan budur yani. sanki çok ihtiyacım varmış gibi.

[ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 21:03 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...