Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 arabada benzin yok :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 gec olcak ama yazıyım. alaman diyarlarinda msn yok. cogu insan icq kullaniyor hala,ben bile anlam veremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 sattırmam kendimi çeker giderim. paticik satıldıktan sonra yüzsüz gibi gene gelirim oturur çayımı içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 .net'ten büyük bir yatırım olabilir mi?dünyadaki neredeyse tüm dilleri kendi platformunda çalışaca kbir düzeye sokacaksın,her elektronik eşyada çalışabilecek düzeye getirme projenin sonlarına yaklaşacaksın..Farklı alandalar..web şu an ms için bir ek gelir gibi bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 herşeyin bi fiyatı vardır... 150 bin dolar misal =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 peh 150bine satabilseler keşke yerine güzel bi beygirgücü açardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 devir google'ın devri. önümüzdeki yıllarda milletin işletim sistemine ihtiyacı minimuma düşecek zaten böyle giderse. çizim,cad,video tasarım filan için ayrıca makineler kullanılacak oyun için de konsollar hükmedecek. bunun dışında normal düzeydeki bütün kullanıcılara bir browserı çalıştıran işletim sisteminden başka bişi gerekmeyecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 http://eyeos.org/ bakın bi... Ortalama bir tikiye yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 üstüne para verseler almam.belki 5 milyar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 çok önceden görmüştüm. zaten adamdan kanıtlanması istenmiş ama cevap yok.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar