Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Dediğim gibi spylarla başım dertte ve bunları silerken ne oldu ne bitti bilmiyorum ama bir linke basıp open in new tab dediğimde yeni bir tab'da değil de yeni bir exp. penceresinde açıyor.Bunu nerden nasıl ayarlayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bak opera kullansan başına bunlar gelmezdi :P spy'lar silinmemiştir belki. ondan dolayı sorun oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 auhauh yine mi opera muhabbeti yaa (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 sabah yazacaktım da işyerindeki makinam paticik'in gazabına uğradı... giriş yapamıyordum. bahsettiğin gibi bir ayar yok kutulu. problem oluşmuş sende. herhangi bir add-on'dan kaynaklanan bir problem olabilir gibi geldi. "başlat > tüm programlar > donatılar > sistem araçları > ie7 (no add-ons)" ile add-on olmadan da aynı problemi yaşıyor musun diye bakabilirsin. olmadı "tools > manage add-ons > disable or enable add-ons" ile add-on'ları inaktif yapayarak da şansını deneyebilirsin. hiç olmadı, reinstall de çok zor değil ;) böyle ingilizce-türkçe karışık oldu. bu makina da ie7 yok da, aklımda kaldığınca yazabildim. kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 orjinal bir kurulum yapmadığımdan ve registry ayarları anamı ağlattığından reinstall'a üşeniyorum öyle de bir yer yok..Ayrıca şunu farkettim paticik ve bir kaç site dışında yapmıyor bunu..Pati'den bir linke basıp open in new tab dediğimde yeni sayfa açıyor ama misal antisourtimes'da yapmıyor bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 firefox kullan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 garip problem cidden... bazı sitelerde yapıyorsa cookie'leri, temp dosyalarını silmeyi deneyebilirsin. anlamsız gözüküyor ama ne yaparsın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 opera kurdum sırf bunun için de bunda da open in new tab bulamadım =)firefox'a kadar yolu var bunun..olmadı format c: çekicem cidden.. alt+s firefox'ta çalışıyor mu?operada çalışmıyor.. [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 10:34 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 file - new tab ya da ctrl + T ya da linkin üstüne tıkla, open in new/background tab'a tıkla. aslında firefox'la neredeyse aynı tab sistemi var, opera'da bulamadıysan, firefox'ta hiç bulamassın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 sağ tıkla aradım da shiftle basınca oluyormuş..msn açsana sen bone anlat bakim bana şu operayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar