ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Fotograf ana konusu üzerine şahsi bir web sayfası yapmak için kolay ve bedava bir şeyler bulunabilinir mi? Mesela photoshop' in hazır fotograf sitesi yapan eklentisi için hazır template vs. ya da başka bir şey. Şimdi flash felan öğrenmek zor gelyor sırf bir tane sayfa için. Ya da akıl fikir verecek olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Joomla var o çok iyi biraz kurulumu kasar sonra zaten kolay hazır tasarımlar indirebiliyorsun ve bu tasarımlar üzerinde rahatça oynayabiliyorsun.Frontpage tarzına dönüşüyor bir nevi sanırım o senin site bakımından isteklerini karşılar. [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 04:22 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 belki isine yarar aradim karsima bu cikti bir de bunu buldum 2. olani daha güzel geldi gözüme benim [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 04:29 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Biraz daha ayrinti verirsen iyi olur. Tam yapmak istedigin sey nedir? Sadece resimlerini mi sergilemek deviantart gibi. Yoksa fotograf ustune bir portal tarzi site mi acmayi dusunuyorsun? Ya da daha nasil? Ya da yaninda calisan personele ait bi web sitesi mi olsun istiyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 http://www.peterpaterson.com/ gibi bir şey aslında Sadece ek olarak yazılarımı koyabileceğim bir yer o kadar şimdilik aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Bence en iyi ve pratik cozum, bir open source CMS sisteminden gitmen. Arkadasin dedigi gibi Mambo iyi bir cozum olabilir. Tonla gallery modulu var, tonla isine yarayacak sey bulabilirsin. Tonla'da template sitesi var. Bunlardan kendine uygun sik birsey secebilirsin. Ama bu ornegini verdigin site gibi yapmak istiyorsan , photoshop deneyimin varsa kendinde yapabilirsin, ama guncellemesi digerine nazaran daha zor olur.. Mambo'ya goz atarak baslayabilirsin.. edit: eski adi mambo, simdiki adi joomla.. [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 01:24 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 aslında joomla tarzı cms'ler daha mantıklı ama... benim wordpress'e karşı bir sempatim var =) wordpress'i küçük modifiyelerle çok şirin sitelere çevirebiliyorsun. hem çok hoş template'ler onda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Valla joomlaya da ne zamandır bakıyorum ama adam gibi template bulamıyorum. Buldugum bedava hiç düzgün yok paralılarda bile bulamıyoprum. Buldugum en iyisi de Bu o da paralı zaten. Ama varsa dediğim siteye benzeyen bedava yollu tavsiyelere açığım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Aslında Böyle bir template buldum. Ama paralı bedavasını bulamadım. Bulsam flash ilen birinin bir iki modifiyesi ve biraz yardımla bir şeyler yapılırdı sanki ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 İtina ile site yapılır, müracaat ö.m:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Ah be Mayhem Meteliğe kurşun durumundayız Ondan koya çalıntı bir şeyler bakıyopruz Yoksa dükkan senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Lightbox kullan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Lightbox nedir? Ya da daha doğrusu Hangi Lightbox Googledan bakınca binlerce şey çıkıyor da senin tavsiye ettiğin hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/ adresindeki Lightbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar