Lucky Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Maç almanda seyircisiz... bu hızla milli takımı kimse tutamaz.. yenersek gruptan çıkmayı yüzde 90 garantiliyoruz... Haydi milliler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 yenersek avrupa şampiyonasına biletleri alma vakti geldi demektir :) gökhan zan,gökhan ünal,ibrahim üzülmez yok zaten 123412313 tane eksiğin yanında üzülmezin yerine volkan iyi. gökhan ünal zaten salla zan'ın yerine de emre aşık oynar heralde son haftalarda formdaydı hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 31.03.2007 son gun. bilet alimi icin yapilacak piyango`ya katilmak icin. takiminin grup maclari icin 240 euro (80 euro mac basi) oduyorsun. butun maclarini takip edicem dersen 900 euro gibi bir sey. eger takimin gelemezse parani geri veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 valla gaza geldik gelmesine de hiç rehavete kapılmadan, aynı presli oyun ile norveç'i de rahat geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Allah rızası için rüstü bir an önce iyileşsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Alırız maçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Türkiye Bosna el ele avrupaya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 cok ümitli değilim..Yunanistan macı kadar kolay geçmicektir... Fiziki dezavantaj yaşıyacağımız bir maç olucaktır... Farklı bir futbol ekolü... Bosna maçının sonucu kimseyi aldatmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 fiziki olarak daha üst düzey bir milli takımımız olacak,çünkü sakat ve cezalılar iyileşecek. alırız sakin oynarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 yeneriz büyük ihtiamalle guruptan cıkarız kupayı alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 1-2. yok len 2-1 8D [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 22:46 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 işallah alcaz maçı ve gruptan 1. olarak yolumuza devam edicez.. milli takımımız bu maçıda alacaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 "da" ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bana berabere biticek gibi geliyo umarım yanılırım ve alırız maçı [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 00:49 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Carew tipi forvetlerters bizim defansa, adam top sürüp çalım atıyo falan , güçlü bi de. Servet tutucaksa Carew'i gol yiyceğimiz keisn gibi. Atarız biz bu Norveç'e ama yediğimizden çok atarız umarım. Edik: ekleme yapasım geldi, maçı alırsak hiçbişeyi garantilemiş olmuyoruz, daha bir sürü maç var grupta. [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 00:25 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 valla bende de bi beraberlik korkusu var ama normal sartlarda yenmemiz gerekir diye dusunuyorum. carew gününde olmazsa bişey yapamıyo, emre aşık tutacak onu. emre aslında çok iyi adam tutar ama kaçırdıgı zaman da faul yapıp kart görür ya da penaltıya sebep olur o yüzden tehlikeli. kazanmaya yakın olan taraf biziz ve insallah oyle olacak ve ilk defa elemelerde bu kadar rahatlıycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Bosna yendiğine göre biz hayli hayli yeneriz NŞAda. Öyle de olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 nerden belli yahu bosna da hakederek kazanmış yani maçı hele adamların frikik golü leziz bişeydi. norveç'i yenip bosna'ya bile takılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 bu oyunla zorlanmadan kazanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 toggie Bosnayla daha önceden yaptığımız bi maçı hatırlayarak yazdım onu, gerçi çok önceydi ama yine de Bosna'nın bizden iyi olduğunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 emre aşık'ın carewi tanıması iyi bir avantaj inşallah iyi tutar :) carew ya çok iyi oynuyo ya çok etkisiz :) iyi oynarsa tek başına kazanıyor maçı zaten ama hadi bakalım. sağda hamit ortada emreye güveniyorum ben. servetle tutmaya kalkarsak carewi üzücü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 öyle ama belli olmuyo aktif. bu adamlar norveçi yendiğine göre boş da değiller yani. o yüzden her maç zor, yunanistan'ı yenmemiz aldatmaz inşallah bizi her maçta daha iyi oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Alacaz ınanıyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Riise'den korkuyorum,gerisi fıs. 2-1 alırız diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Yahu Riise defans oyuncusu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar