rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 A - Hadi golf oynayalım B - Olur bende de sopa var A - Bende de top var C - Ben oynamıyorum buyur bi tane daha anlaşılması güç,fekat anlaşılıncada bir o kadar güzel ve kafadan koparıcı bir imza... anlayanlar kuş resmi kullanmadan anladıklarını anlatsınlar bakalım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 çok eski bir fıkra diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Evet hatta A Fransız, B İngiliz, C de Temel oluyodu orda=) (A ve B değişebilir, ama C hep Temel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 eğer fıkraysa anlaşılması güç demek çok garip. fıkrayı yeniden yazıp anlayıp gülersen mars ta yaşa zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 hmmm yorumlar ilginçmiş..... eet ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 deli ilginç ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 anlaşılması güç çünkü ilk başta eksik yazmışım.. Şimdi bakılınca anlaşılıyo.. A - Hadi golf oynayalım B - Olur bende de sopa var A - Bende de top var bi de delik lazım C - Ben oynamıyorum [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 02:34 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ya bu ghost'un imzası; birileri birilerini öldürmeli değilmiydi.. yoksa biz onu öldürdük mü.. öldürmek ne ki.. yedik onu biz.. mi? bi oya bora var dı sonra nooldu onlara yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 şıpıdık öldürmeli..meli..melii yi mi diyorsun sen.. o madjack'in en güzel bölümünden ya.. Madjack'in doğum günü.. Şıpıdık eğlence parkına giderler robot kafayı yer ve herkesi öldürmeye başlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 vatana ve millete hayırlı olsun efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 çılgın korsan jack süperdir ya şıpıdık bomba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 bi ben mi anlamıyom konuyu?!!.. üstelik kendi açtığım topiktemi ?? eet.. ayrıca bak topik işe yaradı ghost imzayı düzeltti xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 A-Oley bende topic açtım,dikkat çekeyim hemen B-Topiime 13 kişi yazdı popülerim,daıtırm A-OHA KIZ VAR BURDA C-Bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 a:naber b:iyiyim c:bende ^^ benim yazdığımla arasındaki fark ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ^^ <-- bu ne la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 assagidan yukardakine dokundururum demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 dokundurmak!?! çok ayıp.. hatta sanki biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Göbeğim de ki pamuklar diye topic açıcam avrupa listelerini kasıp kavurucam bende. EVET! AAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 o ne ya öyle kitap gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar