Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) Movie


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Nedendir bilinmez yazmak istiyorum ama yazasım yok.. İğrenç bi anlatım olacak yazsam, yazmasam daha iyi yani.. kısaca; TMNT yeni filmleri ile vizyonda.. bitti.

Şimdi.. çocukluk zamani işte okuldan eve gelince tv'den bunları izliyorum yani Teenage Mutant Ninja Turtles'ı.. Bu kaplumbağalar acaip ilgi çekmiş zaten o dönem. Hergün konuşuyoruz okulda bak dün bööle bööle oldu diye falan. gibisnden bişiler yazıcam ama bak iğrenç oldu şimdiden.neyse efem ben iki küçük şey söyliyem kaçam

şincik ben çocukkene falan hiç anlamamışım bunun şarkı sözlerini hep kafadan yazmışım.. heroes in the action olarak anladığım hede, heroes in the halfshell olacak (kaplumbağa kapuu)
sonracıma leonardo leads, donatellos dance machine olarak anladığım kısımsımsım ise lonardo leads, donatello does machine olacak.. ve ayrıca ben april'ın başı sıkıştığında kaplumbağaları aradığı cihazı telsiz gibin düşünüridim. Meğer kapakı cep telefonu imiş hemide görüntülü imiş! Bak şimdi farkettim bunu da.. bi de çocukken april'a hastaydım bunu da itiraf edeyim de kaçayım da neyse de sizde rahat kalasınız da nasılsa da bugünde yazı yazasım da yazmayasım da yok da.. saık deda, cem deda..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

[qoute]güzelim ülkemde neden bu tarz filmleri inatla TÜRKÇE DUBLAJ zorunlu kılıyorlar anlamıyorum, anlayamıyorum maalesef.sırf bu sebepten dolayı gitmeyeceğim zaten.


Bende nefret ediyorum bu olaydan ama düşündümde çocukluğumuzda sanki türkçe izlemedik ninja kaplumbağalarıda ingilizce alıştık izlemeye şimdide böyle laf atıyoruz:), benim için farketmiyo eski anılarım depreşsin yeter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya eskiden seslendiren adamlarsa 10 kez bile giderim.Çok seviyordum ben onların seslerini küçükken :P

sanmıyorum öyle bir akıllılık yapacaklarını...

trailerın sonunda çıkan ses, şu "hayat bilgisi" dizisinde oynuyanlardan birisinin sesiydi yanılmıyorsam.
hatta onun gibi bazı oyuncuları çocuk showlarında felan gördüm kaç kere. yani o tip çocuksal şeylerle para kazanıyorlar sanırım.

dublaj için de o elemanları seçmişlerdir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...