Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk universite escinsel klubu. bilgi uni.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

5 6 kişi toplanip kulup kurabilio, okulda kaç yuz tane klup var bu da onlardan biri. Okulda 1 aktivite falan yapmioalr yani. Kuruldğunu öğrenince 1 kaç gün geyiğini yaptik bitti, insanlar niye bu kadar memleket meselesi yapti anlamadim valla =)

P.s: Evet Bilgiliyim :P
Sosyal ağlarda paylaş

ya o değilde... bizde klüp(ler) açalım diyorum... ve alt başlıkları veriyorum;

sarışın sevenler derneği:
.büyük göğüslü sarışın sevenler
.küçük göğüslü sarışın sevenler
.uzun bacaklı sarışın sevenler
.türkiye'de gerçek sarışın bulmanın zorluklıar neler?
.kı arkadaşının gerçek sarışın olmadığını anlayan erkeklere psikolojik destek hattı açılsın mı?
.ukrayna, rusya ve baltık gezisi ve isveç, norveç ve nordic gezisi...

esmer sevenler:
.büyük göğüslü esmer sevenler
.küçük göğüslü esmer sevenler
.uzun bacaklı esmer sevenler
.Türkiyede latin görünümlü esmer bulmanın zorlukları neler?
.ispanyolca ve portekizce kursu
.brazilya, venezüella, arjantin gezisi ve the grand usa&mexico latino girls turları

kalça sevenler:
.iri kalça sevenler
.sıkı kalça sevenler
.kız arkadaşımın kalçalarını 10günde forma sokmasını nasıl sağlarım seminerleri
.Kalça severler için Rio'da Copacabana plajı gezisi ve Miami turları

etc. etc. faaliyetlerimiz sürecektir! Üye alımları başlamıştır...

advertorial, das-aAa inc.

edit:yoksa bana ne elin gayinden.. FFM denemek isteyen lezbiyenlere ise lezbiyen sevenler derneğimizin kapıları açıktır. elemeler pzt saat 1200'da conrad'da yapılacaktır

[ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 14:39 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys
üye § 24 March 2007, Saturday - 14:24 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

horomonel olmayan şey nasıl doğuştan olur ya, doğduğunda 0'sındır. ufak ufak şeyler yaşar düşünce biçimin yanlış yönde şekillenir yada büyük travma yaşar psikolojin bozulur bundan dolayı kendi cinsinle ilgilenirsin.

O söylediğin de başka bir sebep. Öyle olan da yok değil. Ama birincisi daha baskın.

Bir de zaten düşünceler de sonuçta doğuştan gelen bir şey. Senin IQ puanın, karakterin hepsinin temeli zaten genetik olarak doğuşta oluyor (hatta bu yüzden babasına çekmiş, annesinin kızı diye deyimler var) sadece çevre ile yontuluyor. Diğeri de bunun gibi. Hani nasıl bazı insanların "kansere karşı zaafı" oluyor doğuştan, sonra çok güneş altında kalmak kansere sebep verebiliyor, aynı mantık, kimilerinin zaafı oluyor sonra da yaşamda karşılaştığı şeylerle de o yöne kayıyor. Yoksa her aynı tecrübeyi yaşayan insan homoseksüelliğe dönmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor:

İnsan içinde amacı üremek ve çoğalmak olan dürtüler bulunduruyor olabilir ama beyin çoktan zaten insanın evrimsel gelişimine müdale etti. Prezarvatif yapay bir müdahale olsa bile sonuçta insan beynin ürettiği bir yöntem demek ki o zaman insan beynin bu kadar gelişmiş olması ve böyle yöntemlere yönelebiliyor olması (bunun içinde sadece prezarvatif yok, yaşama içgüdüsünü hiçe sayıp intahar etmekten tut bakamam diye çocuğunu bırakan onca ebevyne kadar) da demek ki insan beynin olması gerektiği gibi olmadığını gösteriyor, insan beyni sorunludur gibi yerlere de varılabilir burdan. Burda sorun ne peki bence baştan insanın amacı üremek ve çoğalmaktır diye bir kabulle girmek olaya. Baştaki kabulün doğru olduğunu sanmıyorum ben işin içine yüksek derecede farkındalığı olan bir beyin girince.

Ayrıca genetikte zaten herşey siyah beyaz değil 2 metre olma potansiyeli olan bir insan gayet 1.60da kalabilir. Çevresel bir çok etmene bağlı olduğunu hatırlatırım.

Bir de tabi bunca olasılık vermişiniz şu kadarı şöyle, bunlar böyle falan diye ama oturup ciddi anlamda araştırmaları incelediniz, ya da kendiniz bir araştırma yaptıktan sonra mı bu yüzdelere vardınız? Savunduğunuz şeylere gerçekten inanıyor musunuz yoksa kabul edemediğiniz için mi savunma gereği duyuyorsunuz?
[ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 15:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 15:40 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...