aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 bu haftaki scrubsta tam siz ucunuzu anlatan bi sahne vardi, bulursam koyarim, gerce aramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 böyle çarpıtma olmaz ama, ben saçlar uzun makyajlı pullu hiç dans etmedim ki hayatımda bana laf bile düşmez bu topicte ehli değilim. ayrıca, what has two thumbs and doesnt give a crap? >> sly << how you doin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Ben homofobik'im valla. Saygı duyarım tercihlerine ama benden uzak olsunlar. Tabii bu ülkedekiler, ABD'de eşcinseller baya normal insanlar ama buradakilerin çoğu normal değil. Normal gay de tanıdım ve sevdim ama çoğunluktan korkarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 5 6 kişi toplanip kulup kurabilio, okulda kaç yuz tane klup var bu da onlardan biri. Okulda 1 aktivite falan yapmioalr yani. Kuruldğunu öğrenince 1 kaç gün geyiğini yaptik bitti, insanlar niye bu kadar memleket meselesi yapti anlamadim valla =) P.s: Evet Bilgiliyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 said: Lezbiyen ablalarımızınki de mi istemsiz, doğuştan gelen birşey? Bülent abla gibi olanlar senin dediklerinden, doğuştan çift cinsiyetli, iki cinsiyete de eşit mesafede. Fakat bunlar doğuştan değil, adı üstünde işte ipne. E evet doğuştan hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 horomonel olmayan şey nasıl doğuştan olur ya, doğduğunda 0'sındır. ufak ufak şeyler yaşar düşünce biçimin yanlış yönde şekillenir yada büyük travma yaşar psikolojin bozulur bundan dolayı kendi cinsinle ilgilenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ya o değilde... bizde klüp(ler) açalım diyorum... ve alt başlıkları veriyorum; sarışın sevenler derneği: .büyük göğüslü sarışın sevenler .küçük göğüslü sarışın sevenler .uzun bacaklı sarışın sevenler .türkiye'de gerçek sarışın bulmanın zorluklıar neler? .kı arkadaşının gerçek sarışın olmadığını anlayan erkeklere psikolojik destek hattı açılsın mı? .ukrayna, rusya ve baltık gezisi ve isveç, norveç ve nordic gezisi... esmer sevenler: .büyük göğüslü esmer sevenler .küçük göğüslü esmer sevenler .uzun bacaklı esmer sevenler .Türkiyede latin görünümlü esmer bulmanın zorlukları neler? .ispanyolca ve portekizce kursu .brazilya, venezüella, arjantin gezisi ve the grand usa&mexico latino girls turları kalça sevenler: .iri kalça sevenler .sıkı kalça sevenler .kız arkadaşımın kalçalarını 10günde forma sokmasını nasıl sağlarım seminerleri .Kalça severler için Rio'da Copacabana plajı gezisi ve Miami turları etc. etc. faaliyetlerimiz sürecektir! Üye alımları başlamıştır... advertorial, das-aAa inc. edit:yoksa bana ne elin gayinden.. FFM denemek isteyen lezbiyenlere ise lezbiyen sevenler derneğimizin kapıları açıktır. elemeler pzt saat 1200'da conrad'da yapılacaktır [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 14:39 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 said: Voys üye § 24 March 2007, Saturday - 14:24 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- horomonel olmayan şey nasıl doğuştan olur ya, doğduğunda 0'sındır. ufak ufak şeyler yaşar düşünce biçimin yanlış yönde şekillenir yada büyük travma yaşar psikolojin bozulur bundan dolayı kendi cinsinle ilgilenirsin. O söylediğin de başka bir sebep. Öyle olan da yok değil. Ama birincisi daha baskın. Bir de zaten düşünceler de sonuçta doğuştan gelen bir şey. Senin IQ puanın, karakterin hepsinin temeli zaten genetik olarak doğuşta oluyor (hatta bu yüzden babasına çekmiş, annesinin kızı diye deyimler var) sadece çevre ile yontuluyor. Diğeri de bunun gibi. Hani nasıl bazı insanların "kansere karşı zaafı" oluyor doğuştan, sonra çok güneş altında kalmak kansere sebep verebiliyor, aynı mantık, kimilerinin zaafı oluyor sonra da yaşamda karşılaştığı şeylerle de o yöne kayıyor. Yoksa her aynı tecrübeyi yaşayan insan homoseksüelliğe dönmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Hormonlari salgilayan seyler de organlar ve hormonal bezler sonucta, bunlar da genetik seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 doğuştan (genetik ya da hormonal ne derseniz) olanlar da var, sonradan muntazaman ibneleşenler de var. 2. lerden korkmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Ilke'nin homoseksüelliği ile hormonel dengenin bir alakası yok. Kendisinin kökleri girite uzandığı için genlerinde tercihi hibinoluk zaten mevcut. Tabi konumuz bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Siz travesti Cansu nun cenazesıne mı katıldınız hepimiz ibneyiz modunda herkes birbirine paslıyo ibneliği eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Umur, strap-onlardan hoslandigin gelmisti kulagima benim de ama soylemiyim diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 türk toplumu hazır değildir bi kere -bak bunlar gay -gay ??1!? -ibne -ha ok vay ibneler der geçerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Rewendor: İnsan içinde amacı üremek ve çoğalmak olan dürtüler bulunduruyor olabilir ama beyin çoktan zaten insanın evrimsel gelişimine müdale etti. Prezarvatif yapay bir müdahale olsa bile sonuçta insan beynin ürettiği bir yöntem demek ki o zaman insan beynin bu kadar gelişmiş olması ve böyle yöntemlere yönelebiliyor olması (bunun içinde sadece prezarvatif yok, yaşama içgüdüsünü hiçe sayıp intahar etmekten tut bakamam diye çocuğunu bırakan onca ebevyne kadar) da demek ki insan beynin olması gerektiği gibi olmadığını gösteriyor, insan beyni sorunludur gibi yerlere de varılabilir burdan. Burda sorun ne peki bence baştan insanın amacı üremek ve çoğalmaktır diye bir kabulle girmek olaya. Baştaki kabulün doğru olduğunu sanmıyorum ben işin içine yüksek derecede farkındalığı olan bir beyin girince. Ayrıca genetikte zaten herşey siyah beyaz değil 2 metre olma potansiyeli olan bir insan gayet 1.60da kalabilir. Çevresel bir çok etmene bağlı olduğunu hatırlatırım. Bir de tabi bunca olasılık vermişiniz şu kadarı şöyle, bunlar böyle falan diye ama oturup ciddi anlamda araştırmaları incelediniz, ya da kendiniz bir araştırma yaptıktan sonra mı bu yüzdelere vardınız? Savunduğunuz şeylere gerçekten inanıyor musunuz yoksa kabul edemediğiniz için mi savunma gereği duyuyorsunuz? [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 15:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 15:40 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 itiraf et sina,sen de onlardansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 hatıraltıyım ardeth genetik okuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 olsun, genetik okuyan gay olamaz mı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 sly neden adamın gay olmasını bu kadar istiosn ? yoksa oralarda gay oldun da buraya dönünce abaza kalmamk için şimdiden ayar vericek birini mi bulmaya çalışıosn ? anladım ben anladım.. yazık oldu yazık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ardeth'in genetik okudugunu biliyorum.sly zaten gereken cevabı vermi$ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ne çok konuşuyo bu gayler ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 öyle deme,adamlarda dayanı$ma denen bir$ey var.tebrik etmek lazım.hepsi birbirini tutuyor :) [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 16:18 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 aşın bunları d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 hehe sempatik gençler sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 wermem abi uraşma.. sizden değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar