Zegna Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 restart atip duruyo makinem yarim saatte bir 1 saatte bir filan. restarttan sora setuptan cpu sıcaklıgına baktım 66 derece gosteriyordu. normalmi? fan hizida 3100 civari bisilerdeydi. ne yapmam lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ayrica setupa girmeden cpu ısısını gosteren bı program lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 işlemci p4 2.6 speedfan diye bi program indirdim sicakligi temp1 36 temp2 46 temp3 42 olarak gosteriyor ama restart attiktan hemen sonra setuptan baktigimda 66 derece gosteriyordu. kafam karisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 66 derece gayet normal. Hata buyuk ihtimalle ramlerden biridir, en azindan ben oyle tahmin ediyorum. Cubuklari cikarip teker teker deneyerek test et bakalim. Eger yine sorun devam ederse anakarttan birsey de olabilir. kolay gelsin baps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 66 derece çokta normal bir sonuç değil. Fan'ı kontrol et iyi şekilde çalışıyormu takılabilir. Arkadaşın dediği gibi RAM'leri kontrol et. Ekran kartı Driverinde sorun yaşanırsa makina kendini restartlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 memtest diye bi programla ramlerimi test ettim hic bi sorun gostermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bu şu aralar yaygın bir sorun olabilir mi diye düşündüm keza şurada da böyle bi sorun vardı.. işin ilginç tarafı aynı sorun bende de var! Tam da Zegna'nın yazdığı şekilde. (ilginçtir benim ki windows update yaptıktan hemen sonra bu soruna başladı.. kaldırdım o update i ama bi şi değişmedi.. hmm) hm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 hd0 50 c temp 1 73 c yandik mi demek bu, bende de oluyo arada restart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 pencerenin onune koydum kapatip bi 10 dk, su an 46 derecede sabit islemci. hdd de 40 derece de sabitlendi 37den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bende de vardı kasanın kapağını açtım düzeldi gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 2 ay once başıma oyle bi sorun geldı ki aynı buna benzer pc kafayı yemişti paso restart atıyodu kendine hatta berserker moda girip arka arkaya çakıyodu res'leri böyle çat çat çat diye bios ekranı girmeden res atıyodu yani öle diyim. Acaip dellenmiştim. Yok mainboarddandır yok ekrankartındandır yok ramdendir herkes ayrı bişey soluyodu sonra PSU fan'ının çalışmadıgını farkettim gittim acele bi PSU aldım yeni. Düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 evet ya zaten galba ya islemci fanimdan yada psu. bakalim hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 CPU'nun anormal ısınmasından pc restart atmaz. Kimse dinlemiycek olsa da söylemekten vaz geçmiycem bunu. 66 normal sayılabilr. Northwood çekirdek için 60dır normal ama 66da da bişey olmaz, kullanabilrisin bence.. @dela: İşlemcin ne? [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 17:54 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 dela laptop ta sicakligi nasil goruyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 66 derece pek anormal değil ondan attığını sanmam. benim de aklıma ramler geldi ama restart atabilmesi için o kadar çok sebep var ki anakarttaki transistörler bile olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 pentiumun prescottsa ısı çok anormal değil. cpu fanındaki tozları temizlersen bariz bi ısı farkı oluyor. sorun cpu değilse psu olabilir, disket sürücü cd rom vs nin güç kablolarını çıkarıp yükü azaltıp deneyebilirsin. bios update deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar