Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aynı anda..

Llama

Öne çıkan mesajlar

belki benim kağıt param,
bir şekilde, döne dolaşa
senin cebine girmiştir
belki aynı posta kutusuna,
değişik zamanlarda da olsa,
birkaç mektup atmışızdır
ayın karpuz dilimi gibi
batışını izlemişizdir deniz kıyısında
aynı köşeye oturmuşuzdur köhnede
belki de birkaç gün arayla
olamaz mı?
olabilir.

şu şarıkın sözleri gibi değilmi ileride yada şimdi aşık olduğunuz kadınla bir ortak noktada daha önce buluşmuşmuyuzdur acaba..
Sosyal ağlarda paylaş

ben buna inaniyorum.
aşk hayatin her aninda var, o kisiyi bulana kadar onun cevresinde ondan bi haber yasiyorsun hayatını. belki insanlar taniyorsun onun da tanidigi, ama asla tanistirmiyorlar sizi dogru zaman gelene kadar.
sonra buldugunda hissettigin en güclü şey, ozlem oluyor. yillarca varligini bilip hissettigin, bekledigin o insanin sana "geri" donmesi gibi bi his ve beraberinde getirdiği güçlü ozlem.
oyle guzel ve acitan bir duygu ki, kalbi olanlara, hamile bayanlara, yaşlilara tavsiye edilmez :P

ben soylediğin seye inaniyorum, bunu yaşadigimi da biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kalabalık metropollerin içinde gideren yanlız yaşamaya başlayan insanların avunmak için herdaim düşündükleri birşey bence sadece..istisnalar mutlaka vardır ama kaideyi bozmayacaktır.
aynı bölgeler içinde yaşayan 2 insanın birbirini tanımadan birbirlerine yakın yada benzer şeyler yapmaları olasıdır.ama bu olabiliriteyi aralarındaki bilinmeyen aşka baglamak, fazlasıyla perimasalı :)))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aynı bölgeler içinde yaşayan 2 insanın birbirini tanımadan birbirlerine yakın yada benzer şeyler yapmaları olasıdır.ama bu olabiliriteyi aralarındaki bilinmeyen aşka baglamak, fazlasıyla perimasalı :)))

doğru.
aşık olacağım kızla illa aynı şehirde aynı yollardan yürümüş olmam gerekmez.
aşk, bir göz aşinalığından ziyade, hormonlarla alakalı birşey.
yabancı bir ülkeye ilk gittiğinde hiç bilmediğin bir lokantada, hiç tanımadığın bir kıza bile aşık olabilirsin.

evlilik ise çok ayrı bir mevzu zaten.

said:
yonja çok karışık ordan "aşk" çıkmıyorç
Siberalem güzel paralı üyelikle çok fazla "aşk" oluyor öyle takılın hiç uğraşmayın.

gazetelere metal dinleyen satanist kız aranıyor diye ilan mı versek acaba :P

70 dereceden fotoğraf çeken kızlarla takılmaktansa, kedi kesen kızlar daha ilginç geliyor bana.
hem ben de kedilerden nefret ediyorum. mükemmel bir uyum olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama'nın şu yazısı benim arkadaşımın bi lafını hatırlattı.

Apartmanlar arası yürürken "olum bak belki bu dairelerin birinde benim evleneceğim kız var belki, olamaz mı?" dedi
bende olur dedim igrenclestim, belki o dairelerin birinde senin evlenecegin kız kimbilir napıyo senden evlenmeden önceki erkek arkadaşıyla... gece 1. ondan sonra seni sevmiyorum, sen malsın hakaretleriyle devam etmiştik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...