Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir belki aynı posta kutusuna, değişik zamanlarda da olsa, birkaç mektup atmışızdır ayın karpuz dilimi gibi batışını izlemişizdir deniz kıyısında aynı köşeye oturmuşuzdur köhnede belki de birkaç gün arayla olamaz mı? olabilir. şu şarıkın sözleri gibi değilmi ileride yada şimdi aşık olduğunuz kadınla bir ortak noktada daha önce buluşmuşmuyuzdur acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ben buna inaniyorum. aşk hayatin her aninda var, o kisiyi bulana kadar onun cevresinde ondan bi haber yasiyorsun hayatını. belki insanlar taniyorsun onun da tanidigi, ama asla tanistirmiyorlar sizi dogru zaman gelene kadar. sonra buldugunda hissettigin en güclü şey, ozlem oluyor. yillarca varligini bilip hissettigin, bekledigin o insanin sana "geri" donmesi gibi bi his ve beraberinde getirdiği güçlü ozlem. oyle guzel ve acitan bir duygu ki, kalbi olanlara, hamile bayanlara, yaşlilara tavsiye edilmez :P ben soylediğin seye inaniyorum, bunu yaşadigimi da biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 kalabalık metropollerin içinde gideren yanlız yaşamaya başlayan insanların avunmak için herdaim düşündükleri birşey bence sadece..istisnalar mutlaka vardır ama kaideyi bozmayacaktır. aynı bölgeler içinde yaşayan 2 insanın birbirini tanımadan birbirlerine yakın yada benzer şeyler yapmaları olasıdır.ama bu olabiliriteyi aralarındaki bilinmeyen aşka baglamak, fazlasıyla perimasalı :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 kac eylul aksami bekledik hala kesismedi yollarimiz, Bulent Ortacgil bosuna umutlandirdi bizi, hala bekliyoruz bakalim onumuzde daha cok eylul var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 valla millet yonjadan sosyomattan daha cok yol kesiştiriyor anlamadım ben bu işi HACI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Yalan bu işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 aşkı bulacıksın bir akşamüstü onunla karşılşınca demiş tanju okan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 konuya yazılan yazıları okudum düşüncelere daldım yonja ve sosyomat yazısını okuyunca işin bütün büyüsü kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 kimi zaman inanmak istiyor insan,kimi zaman da hiç aklına dahi getirmiyor bunları.olsun varsın,umut etmek güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 yonja çok karışık ordan "aşk" çıkmıyorç Siberalem güzel paralı üyelikle çok fazla "aşk" oluyor öyle takılın hiç uğraşmayın. Mavi de aşk adamıymış gibi yazmış.Haysiyetsiz insan benim yazıldığım kızlara yazılıyor ayıp lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 açıklanamayan, olasılığın çalışma prensibi bu bahsettiğiniz. [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 00:57 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 said: aynı bölgeler içinde yaşayan 2 insanın birbirini tanımadan birbirlerine yakın yada benzer şeyler yapmaları olasıdır.ama bu olabiliriteyi aralarındaki bilinmeyen aşka baglamak, fazlasıyla perimasalı :))) doğru. aşık olacağım kızla illa aynı şehirde aynı yollardan yürümüş olmam gerekmez. aşk, bir göz aşinalığından ziyade, hormonlarla alakalı birşey. yabancı bir ülkeye ilk gittiğinde hiç bilmediğin bir lokantada, hiç tanımadığın bir kıza bile aşık olabilirsin. evlilik ise çok ayrı bir mevzu zaten. said: yonja çok karışık ordan "aşk" çıkmıyorç Siberalem güzel paralı üyelikle çok fazla "aşk" oluyor öyle takılın hiç uğraşmayın. gazetelere metal dinleyen satanist kız aranıyor diye ilan mı versek acaba :P 70 dereceden fotoğraf çeken kızlarla takılmaktansa, kedi kesen kızlar daha ilginç geliyor bana. hem ben de kedilerden nefret ediyorum. mükemmel bir uyum olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Llama'nın şu yazısı benim arkadaşımın bi lafını hatırlattı. Apartmanlar arası yürürken "olum bak belki bu dairelerin birinde benim evleneceğim kız var belki, olamaz mı?" dedi bende olur dedim igrenclestim, belki o dairelerin birinde senin evlenecegin kız kimbilir napıyo senden evlenmeden önceki erkek arkadaşıyla... gece 1. ondan sonra seni sevmiyorum, sen malsın hakaretleriyle devam etmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 bone yemişim 70 dereceyi kedisini satanistini :P hepimiz arkadaşız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 herkez ana herkez bacı herkez gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Daesu koymuş son noktayı ya:) bence çevresinden olması gerekmez alakasız bi yerdende çıkabilir ama eğer şiirde anlatılmak istenen aynı şeylerin yapıldığıysa doğrudur.valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar