Villians Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bende beylikdüzüne oturuyorum ama hiç üşenme yok giderim heryere gidiyorumda cthuluyu kandırırım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Sen önce bi Türkiye sınırlarına girde gerisi kolay zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 beylikdüzü alt tarafı :d 1-2 saate taksimde olursun zati :df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 allah askina bi kafe ayarliyalim beraber bi dota sonra cod2 jedi falan filan sohbet muhabbet cevirelim biseyler yapalim onumuzdeki hafta full tatilim biseyler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 gelin adekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Gelin adeksle demekle olmuyor bende haftasonlari adekste oluyorum nolucak ama beraber olmamiz onemli kac kisi gelicek bilmemne onemli seyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bu adekside bizim paticik geçindiriyo gibi masallah :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 @narstil 1-2 saat ama en azından geliyorum nereye olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Ulan netcafe buluşmalarından daha sık yapalım normal buluşmaları... Bir süre sonra sıkıcı oluyor hem hamaçi var lan! Gelin bence laylaya gidelim tüm pati olarak kıç sallayalım dıptıs dıptıs? ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ne laylasi bayatladi orasi sapphire black falan filan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Lan birisi çıkıp bi buluşma ayarlamayacak mı? O kadar laf edionuz. Hani ben müsait olsam, bide onu geçtim, beni dinleyecek olsanız ben ayarlayayım dicem de yok işte yok. Olmuyor. Ayarlayın lan bir buluşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Buluşulur tabi de, Kartal'dan kalkıp gelmesi zor olmaz mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 cumartesi siz degerli vatandaslarim arasina iniyorum. ayarlayin bir bulusma onurlandirayim. alcakgonullulugun bu kadari, peeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Lan party olsun. Yok yok hybrid buluşma olsun. Pizza + Lan party. Böyle önce pizza hut'a gidilsin, çıkarken pizzalar alınsın(oha), onlarla sabaha kadar adeks'te kopuşlar olsun. İnsanlar lightsaber'larla çizilsin, BF2'de kafalarına helekopter atılsın(bizzat gördüm), Dota olmuyor, çünkü insan sayısı fazla olunca dışarıda kalma durumları var. Kalpler kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 lan party ayarlamak lazım el atardım da lan party ayarlaması yapamam :) ama pizza hut ayarlayabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Harbi, bir pizza hut buluşması ayarla be Kaan. Cidden pati tayfası olarak daha bir iç içe daha bir kaynaşalım (oynaşalım sdf) Edit : O zaman 5 Mayıs bu cumartesi birşeyler ayarlayalım ? [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:12 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 olabilir bu c.tesi kadıköydeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Fenris, lan party diyorum fenris. Pizzayla ego tatmini olmaz fenris. Ayarla fenris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar