Logan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 tekrar tekrar oynayacağım diyorsan ben shadow of the colossus'u tavsiye etmem. grafikler, oynanış eyvallah ama ben ilk oynarken bile bazı yerlerde sıkılmıştım. o 4ü arasında SSX ile justice league heroes'u daha önce görmedim, god of war 2'yi oynadım. o yüzden god of war derim. başka bir oyun istersen capcom'dan birşey seç-al derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 metal gear solid leri niye kimse yazmamış yaw fiyatlarıda oldukça ucuzlamış geçen dnr da mgs2 yi gördüm mesela 40 ytl ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Japonca oyunlara ön yargın yoksa OMNI vs ZAFT II Plus'u öneririm.Bir haftadır sadece bunu oynuyorum desem anlayın. http://www.youtube.com/watch?v=OAZfp-g0kwU http://www.youtube.com/watch?v=N-DfbKiVr3c [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 13:30 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Shadow Of Collossus'u ilk oynadığımda aptal aptal etrafı dolaşmıştım, nereye gitsem boş alan vardı, taa kuzeyden güneye, batıdan doğuya arşınladım ama karşıma hiç bir şey çıkmadı. daha sonra tekrar baştan başlattım da, aslen kılıcın ışığına göre gitmek gerektiğini anladım. oyunun başındaki uzuuuuuuuun introyu geçemiyoruz. bir de kılıcın ışığını takip ettiğimde, zıplamalı hoplamalı kayalıklara tırmanmamız gerektiğini gördüm, 10 dakika uğraştım ama sonuç edinemedim. her ne kadar dergilerde yüzyılın ps2 oyunu gibi lanse edilse de, soğudum oyundan. ankara'da sadece orjinal oyunlar var. ama ps2 arşivi kısıtlı. kıbrıs'ta sadece korsan oyun var. buranın da arşivi kısıtlı olsa da, türkiye'de satılmayan oyunlar var, türkiye'de satılan oyunlar da burda yok. birkaç oyun aldım. hulk: ultimate destruction mesela ilginç geldi. tam da buna benzer bir oyun düşünüyordum bu aralar. çok yükseklere zıplıyor, hızlı koşuyor, kafa göz dalıyor. gerçi Hulk'un über gücünü tatma imkanımız olsa da, basit askerleri bile sürekli yumruklamak zorunda kalıyoruz, canımı sıktı o biraz. Oyunlarda böyle bir düşmana onlarca darbe vurma zorunluluğu konsollarda hep çıkçak karşıma sanırım. Örneğin fullmetal alchemist aldım, hikaye anlatımı olarak süper bir oyun. ama bunda da var, basit bir mobu öldürmek için on kere felan vurmak gerekliliği. hadi onu geçtim de, bossları öldürmek çok zor. ya da ben bir yeri gözden kaçırıyorum. bir sürü potion harcayıp karakteri iyileştirmek zorunda kalıyorum. ne zaman bossa saldırmak istesem ben adama değil adam bana vuruyor. beni düşürüyor, ben düşmüşken gelip bir daha vuruyor. kalkmaya çalışırken bir daha vuruyor. boss'la kavga ederken etraftaki bosslar olmasa iş biraz daha kolay olacak belki. ama o moblar daha sinir. eğer bir moba saldırmak istersen boss sana vuruyor ve yere düşüyorsun moba zarar verememiş oluyorsun. eğer bossa saldırmaya çalışırsan bu sefer moblar arkadan saldırıyor, böyle tuhaf bir ikilem oluyor. aslında ranged saldırılar olsa çok işime yarardı. yine de dediğim gibi hikaye anlatımı gayet güzel, sürekli altyazılar geçiyor ve kendini hikaye okurmuş gibi hissediyorsun. bunun dışında birkaç oyun daha var, onları daha denemedim ama... wwe vs smackdown serisini merak ettim, onu alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bone said: Shadow Of Collossus'u ilk oynadığımda aptal aptal etrafı dolaşmıştım, nereye gitsem boş alan vardı, taa kuzeyden güneye, batıdan doğuya arşınladım ama karşıma hiç bir şey çıkmadı. daha sonra tekrar baştan başlattım da, aslen kılıcın ışığına göre gitmek gerektiğini anladım. oyunun başındaki uzuuuuuuuun introyu geçemiyoruz. bir de kılıcın ışığını takip ettiğimde, zıplamalı hoplamalı kayalıklara tırmanmamız gerektiğini gördüm, 10 dakika uğraştım ama sonuç edinemedim. her ne kadar dergilerde yüzyılın ps2 oyunu gibi lanse edilse de, soğudum oyundan. ankara'da sadece orjinal oyunlar var. ama ps2 arşivi kısıtlı. kıbrıs'ta sadece korsan oyun var. buranın da arşivi kısıtlı olsa da, türkiye'de satılmayan oyunlar var, türkiye'de satılan oyunlar da burda yok. birkaç oyun aldım. hulk: ultimate destruction mesela ilginç geldi. tam da buna benzer bir oyun düşünüyordum bu aralar. çok yükseklere zıplıyor, hızlı koşuyor, kafa göz dalıyor. gerçi Hulk'un über gücünü tatma imkanımız olsa da, basit askerleri bile sürekli yumruklamak zorunda kalıyoruz, canımı sıktı o biraz. Oyunlarda böyle bir düşmana onlarca darbe vurma zorunluluğu konsollarda hep çıkçak karşıma sanırım. Örneğin fullmetal alchemist aldım, hikaye anlatımı olarak süper bir oyun. ama bunda da var, basit bir mobu öldürmek için on kere felan vurmak gerekliliği. hadi onu geçtim de, bossları öldürmek çok zor. ya da ben bir yeri gözden kaçırıyorum. bir sürü potion harcayıp karakteri iyileştirmek zorunda kalıyorum. ne zaman bossa saldırmak istesem ben adama değil adam bana vuruyor. beni düşürüyor, ben düşmüşken gelip bir daha vuruyor. kalkmaya çalışırken bir daha vuruyor. boss'la kavga ederken etraftaki bosslar olmasa iş biraz daha kolay olacak belki. ama o moblar daha sinir. eğer bir moba saldırmak istersen boss sana vuruyor ve yere düşüyorsun moba zarar verememiş oluyorsun. eğer bossa saldırmaya çalışırsan bu sefer moblar arkadan saldırıyor, böyle tuhaf bir ikilem oluyor. aslında ranged saldırılar olsa çok işime yarardı. yine de dediğim gibi hikaye anlatımı gayet güzel, sürekli altyazılar geçiyor ve kendini hikaye okurmuş gibi hissediyorsun. bunun dışında birkaç oyun daha var, onları daha denemedim ama... wwe vs smackdown serisini merak ettim, onu alcam.bende soc dan hiç birşey anlamadım ilk 1 saatte oyundan soğudum hulk güzel oyun sehri yıkmak ordan oraya atlamak zevkli oluyor ama bir süre sonra sıkıyor insanı oyundaki bosslara gıcık olmuştum bende amirkan güreşini seviyorsan wwe vs smackdown güzeldir ama oyun bir süre sonra kendini tekrarlıyor sıkıyor insanı yinede dene derim ama kesinlikle god of war ve god of war 2 yi dene bence ps2 ye çıkmış en iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ps2 slimlere çip gerekmiyor evet direk çalıştırıyor korsan oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 nası yani, bu ps2 çipsiz mi O_o Dün oturdum Avatar The Last Airbender'in başına, kalkamadım kaç saat. Hayvan gibi oyun yapmışlar. Avatar'ın çizgi filmini izlemem normalde, sadece bir iki parçasını görmüşlüğüm var. Buna rağmen çok hoşuma gitti oyun. Jade Empire'a benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar