Sephrioth Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Zone Alarm dışında firewall tavsiyesi alabilir miyim ? Birde herkes kullanıyor mu böyle firewall , kullanmazsak bilg. çok büyük tehlikede olur mu ? sadece anti-virüs yeterli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 walla ben bridge modem kullanıyorum yani modemde router yok. bu durumda bile sadece xp nini firewall u var. yeterli oluyor. ama illa kullanmak istiyosan outpost firewall u önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 sana comodo firewall'u şiddetle öneririm,hem türkçe hemde şu ana kadar kullandığım en kolay ve en iyi firewall diyebiirim...Burdan indirebilirsin.. http://www.personalfirewall.comodo.com/download_firewall.html?currency=USD®ion=Asia%20%26%20Pacific&country=TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 tşk ederim ares deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 . [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 23:43 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 SP2 ile gelen firewall disinda bir firewall kullanmiyorum. Herhangi bir sorun da yasamadim su ana kadar. Ha arada shared folder'a girenler oluyor; ki onlar da zaten "shared" folder'a giriyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 aynen riglous :p benim shared folder olmadığı için istedikleri kadar girebilirler :D [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 00:14 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 comodo en iyilerden biri diyebilirim zone alarm gibi bir süre sonra ram canavarı haline dönüşmüyor hem ücretsiz gerekli incelemeler doctus.net den bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 bunun yanına kullanıp memnun kaldığınız kaspersky harici daha az ram tüketen anti-virüs önerirseniz sevinirim... p.s: ben aslında kis kullanıyordum ama onun lisansı bitmek üzere ondan dolayı soruyorum bu soruları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 nod32 kesinlikle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 nod32 tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Bende SP2 ile gelen firewall disinda kullanmiyorum uzun zamandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 SP2nin firewallı eğer biri sana kıl olup direk kafayı takmamış ise gayet gayet yeterli koruma sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 benim güvenliğe bu kadar önem vermemin sebebi bilg.da bikaç önemli dosyam var tabiki paylaşımda falan değil o dosyalar öyle benimle pek uğraşacak birileride yok ama şansına falan gelip o dosyalara ulaşırlarsa diye korkuyorum.. [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 13:17 tarihinde, Sephrioth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Selam, AV olarak nod32 kullanıyorum ve sorun yaşamadım şimdiye kadar. Sistem kullanımı oldukça düşük. Program erişimlerini kısıtlamak ve kontrol etmek isterseniz netlimiter pro 2 gayet uygun bu iş için. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 teşekküler sizin tavsiyenizide göz önünde bulunduracağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Bedava firewalllar arsında benim görüdğüm kadarıyla en iyisi Comodo, ama kusursuz değil. Bedava olmayanlardan ise Norton öneririm. Edik: Nod32 fw değil ki ya?? :)) [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 18:17 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 nod32'nin fw olmadığını biliyorum firewall yanına av tavsiyesi istemiştim birde ondan dolayı adı geçti. Sisteme nod32+comodo kurdum dediğiniz gibi şu an pek kasma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bizim hem yazılımdaki hem bilgisayar bölümündeki arkların coğuda comodo'ya geçti demekki var bi bildikleri :d bende geçecem en yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Çek cumhuriyetinden bir grup hackerın yaptığı test sonuçlarına göre Comodo en iyi sonuçları vermiş link : http://www.matousec.com/projects/windows-personal-firewall-analysis/leak-tests-results.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Başka bi teste göre de (şimdi adresi unuttum iki hafta önce bakmıştım) Microsoft oneCare ile nod32 % 80'in biraz üstü yakalama oranıyla en kötü AV seçilmişler. Üst sıradaki AVlerin ise hepsi para ile satılanlardan. Aradaki farklar çok küçük olduğundan önemsiz bence. Sisteminizi kasmadığını düşündüğünüz, arayüzünü sevidğiniz programı kullanın gitsin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yalan abi o. nod32 piyasadaki en iyi 'virus, veritabanında bulunmasa dahi yakalayan' av. diğerleri aptal antivirüs, belki kaspersky hariç olabilir ama onun da o kadar kastırdığına değmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ya bu firewall tam olarak ne işe yarar?? yaptığı tüm işlemleri öğrenmek istiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar