Dynun Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 nedir bu yeni versiyon merakı anlamadım ki. yeni item yeni hero buffla nerfle ikon değiştir roşanı git normal creep yap gelen tokatlasın giden tokatlasın bi garip oldu ya. olmadı. yeni şeyler eklicez derken yeni buglar ekliyolar maşşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ya aslında iyi oldu. aegis kalktı, roshan evet biraz çıtır oldu fakat drop vermesi güzel oldu. artık kes hop 800gp yok. 200 200 vede 1şarj aegis verior birde peynür. düzeltilmesi gereken daha önemli şeyler var. butcherın dismember skilli 12312 metre öteden ısırıyor. abaddon bildiğin imba. Axein hungerin cooldownu 10sn oldu durmadan atıyor artık. içine edi verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 yaaağ butcherla oynadım ben bugun, adamların hp 2000 i buldu mu butcherla kesilmiyor kimse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Yeni itemler oldukça hos geldi bana ama.Yeni hero konusunda cidden batiriyorlar.Ama Miranaya laf yok,askim o benim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Valla en son geçen cuma oynadım da yeni eşyalar gelmişti, %30 magic resist + yanılmıyosam armor veren bi başlık vardı, çok işime yaramıştı. Şimdi yine bi şeyler mi eklenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 6,43 den sora 6,43b çıktı.Bayaği valla sven e meka+vlademir+basilus+assault crissis yapinca 40 armor ve 18 armor aura sı oluyodu takım olarak imba direk dalin bi koridordan aliyodunuz.Auraların stack yapilmasini engellemişler.Ama slardar'a deso+assault crisis+ulti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 abaddonun nesi imba ya endgamede koşturuyo etrafta bişeye yaramıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Battlehunger can sıkıyor onu esaslı bir nerf paklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Degiserek gelisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 masteis kaç portunu acıcaz onu söyle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 pis nub :D portforwarding.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 port acmayı biliyorumda 6112 portu acılıyormus.onu soruyordum :P ama modem kafayı yedi error verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Bu arada roshan cidden olmamis,çerez gibi gelen kesiyor giden kesiyor,bir de üstüne reenkarne aliyor kesen ki oh oh.Toptan bir yoldan geçilecegi zaman roshani da 15-20 snde aliyorlar,savunma yapanlar yalan oluyor.Bugün denedim gördüm o hos olmamis.Bu haritada bir kez oynadim o da darkterror ile(faceless void) ki kendisi imba olmus.Time jump (böyle miydi ismi) yetenegi cooldowni 13 sn mi neye düsürmüsler ki blinkten farki kalmamis,adamdan kaçis yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 herkes farklı bir heroya imba diyor. enteresan =) bence hero dengeleri gayet iyi. battlehunger da imba değil. bazı herolara karşı (özellikle melee) etkili ama range heroları hemen creep keserek genelde axe'in daha fazla mana harcamasına sebep oluyorlar, o kadar. yani dmg/mana oranına bakarsak, her zaman papaz pilav yemiyor. roshan bir garip olmuş, ben de alışamadım. 10dk'da bir respawn olması sorun değil belki ama aegis drop olması oyunun gidişhattını bayağı bir değiştiriyor. dota'daki gelişimi genel olarak olumlu görüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ztn late game melee/range'ler sapıtıyo hala onlara yenı ıtem getırıyolar spell reductıon 30 nedır ya aganımlı ultılerı normal spell gıbı yıyo tıpler. kardesım yap bı caster ıtemı soyle crıt versın veya +dmg versın spellere de ıse yarasın su herolar sınırlendırmeyın adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 yazmak lazım adamlara. int herolar çok etkisiz kalıyo late game'de. illa ki.. spel crit koysunlar. koskoca wow var ordan çalıversinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 iyide oyunu intse bastan almaya bakacaksın :D str lere oyun uzatmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 olaya 1v1 gibi bakarsak pek tabii dps'te str/agi heroları int'lere fark atabilir ama takım açısından baktığımızda late game'de özellikle immobilizer herolar int'lerden çıkıyor. zira early game'de oyunu koparma ihtimallerini saymıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Dynun iyi güzel de early gamede de int herolari güçlü,buna ne diyeceksin :) Sahsen 3 str 1 agi olarak 4 inte 10 dk içinde yenildigimizi bilirim. Spell crit koymak aslinda iyi fikir ama dengeleri çok ilginç bir sekilde degistirir.Düsünsene akashanin ulti crit koydugunu 800 vuracagina,1600 vursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Bence yeni değişiklikler şık oldu. Aegisin yapılamaması üstüne bunun roshandan düşmesi süper oldu. Hem herosuna göre yapıldımı dengeyi yıkan bir itemın yapılmasını engellediler, hem de takımları bir arada tutup roshan savaşları başlattılar. Birtek rahatsız olduğum konu butterfly in çok güçlenmiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Bencede yenilikler cok iyi olmuş. Roshan yapmak eskiden sacmalıktı yani git naturel kes daha cabuk 600 kazanırsın. Suanda cok guzel olmus . Yeni itemlarda,herolarda super. Millet ilk çıktığında Geomancer a iğrenç bir hero olarak lansa etmişti ama mükemmel bir hero . Şimdi yavaş yavaş insanlar yüceltmeye başladilar :) . Yani şunu diyeem Bütün herolar dengeli sadece hepsinin bir antisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Roshanin birçok kez kesilebilmesi güzel düsünülse de spawn süresi uzun.Hadi buna da tamam dedik ama düsen aegis dengeleri çok bozuyor.Bir takim öndeyse ve bu takimin en güçlü adami gidip roshani tek basina kesip (ve lvl 20 adamin roshani tek kestigini gördüm) bir de aegis alinca zayiflayan takim için savunmanin anlami kalmiyor ki.Aegis esya olarak yapilsaydi, hiç olmazsa savunma sirasinda savunucular para kazanip aegis yapabilir,savunmalarini saglamlastirabilirdi.Ama öyle olmuyor malesef,hp si 4500 olan adam aegisle geliyor,ne anladim bu isten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Butterfly imba oldu yalnız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Bence tam tersine iyi oluyor sonuçta oyun sürekli değişiyor , o yüzden sürekli yeni taktikler bulmak felan gerekiyor bu da keyif katıyor olaya. Roshan olayı ilginç oldu bende alışamadım ama bunun çözümüde orayı gözetimde tutmak bu da haritayı wardlarla gözetim altında tutmaktan geçiyor.(çoğu ünlü klanın maçı izlerseniz adamlar wardsız oynamaz ztn) Bunun yanında bone fletchera kasılan aegis + rapier komboları felanda yalan oldu tabi böylece ve açıkcası iyide oldu bence. Aegis sonuçta oyunu çok etkileyen bişey ve getirisi fiyatına göre fazlaydı. Butterfly çok güçlü olmuş fikrine katılıyorum 1800 gold bile az gelmiş. Alchemisti fena ezmişler bu versiyon niye öyle oldu anlamadım ztn orta halli bi adamdı. (hoş iyi oynandığında çok ezici olduğu iddaa ediliyor ama öyle oynayan göremedim hiç) Str ler genelde -em li oyunlarda ezici oluyor hızlı gelişme imkanında dolayı ama -em lide olsa iyi oynayan bi takım full int olsa bile baştan ezerse geriside geliyor genelde. O yüzden oyun bi yerden kurtarıyor gibi herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Masticore ile Jakiro imba olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar