Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finalleri / Vizeleri / Sınavları Bitmeyenler için Dövünme ve Üzülme Topiki

ginaly

Öne çıkan mesajlar

Kandırıyorlar sizi. Üniye kapağı atınca bitmiyor iş.
Neymiş anadolu lisesi sınavını kazanınca tüm iş bitecekmiş. acayip rahatlayacakmışsın. Sonra neymiş. Fen lisesi sınav varmış. Kafam girsin. Ardından öss. Öss ye kapağı atınca olay bitiyomuş. Nah bitiyo. Üni bitincede girecek. Hep girecek. Gerçek bu. Kendinizi alıştırın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
eşşeeen kulaaaana ve bilimum organına su kaçırdı bizim okul.mayısın 13 ünde şenliklerin son günü akşam saat 5e fizik vizesi koydu.tabi bu da o gün fizik sınavına girecek camiaya koydu.şöyleki perşembe günü başlayacak şenlikler (ankara üniversitesi) ve biz pazar gününe kadar çalışmaktan(en azından ben.gauss maus ne o öle yahu.?.)şenliklere katılamicam ve sonra da akşam üstü 5 te sınav olurkene bangır bangır herkes alkolün dibini görürken ben bir gauss yüzeyi belirleyip hocayı ona hapsedicem.sonra basıcam elektirii.fakat seçtiğim gauss yüzeyi kapalı olunca ki mecubren kapalı yoksa hoca kaçar bu gauss yüzeyinin iç yüzeyine elektrik alan yada benzeri bişi yapamıcam.yani sadece idne herifi onun içine haps etmiş olucam.sonuçmu sonuç yok.

bide herife dedik hocam sınavı erken yapalım bakın bizi zaten dier sınıflarla bir yapmıosunuz sorularımız bile farklı.adam ne dese beenirsiniz?

ben dedi dier fizik mühendislii bölümleriyle anlaşmalı yapıcam dedim.söz verdim.sözümden dönmem.ki fizikçilerle bizi soru yada yer yada herhangi bi başka bişi açısından baalayan zerre bişi yok.adamlar kendikafalarına şu gün yapalım demiş.bizim gerzek hocada bende bizim öörencileri o gün yapiim demiş.normalde haftaya vizelerimin hepsi bitio ama .............

imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttt......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...