Arma Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Kandırıyorlar sizi. Üniye kapağı atınca bitmiyor iş. Neymiş anadolu lisesi sınavını kazanınca tüm iş bitecekmiş. acayip rahatlayacakmışsın. Sonra neymiş. Fen lisesi sınav varmış. Kafam girsin. Ardından öss. Öss ye kapağı atınca olay bitiyomuş. Nah bitiyo. Üni bitincede girecek. Hep girecek. Gerçek bu. Kendinizi alıştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 eet ondan sonrada askerlik yap rahatlayacan, nah rahatlıyıcan, iş bul feraha ericen nah ericen, evlen çoluga cocuga karış süper olacan nah olacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 car$amba,per$embe vizeler ba$lıyor tey tey.sadece iki gün gerçi ha bir de ing.kesin küfür gelir o da ders mi fizigin,mat.ın yanında diye eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 başlıyor 2 sinde off offf daha not bulmam lazım ama 3. yılım olmasına rağmen okulda hiç kimseyi tanımıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 tamı tamına 1 saat 27 dakika sonra başlıyoooor vizeö. ben nerdeyiim evde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Yarın Dif denklemler sınavım var. Ertesi günde topoloji sınavım var. Böhüüüü. Çok sıkıldım 3 haftadır mal gibi geziyom etrafta. 22 sindede les var. ooofffffffffffff offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ohhh toplucana kolay gelsin yahu. Ben de öss için endişeleniyordum da sizinki daha fenaymış. Zaten diyorlardı üni'ye girince her sene öss gibi olacak diye... bakalım artıkın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 3ü bitti. 2 si kaldı :) sınavlar zor değil de şu %80 devamlılığı tutturmak çok zor :( bak gene fizik alıyoruz.. gene yarısını kaçırdık derslerin. A+ alsam kaç yazar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 cumartesi calculus.hay sokim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Üzülmek için diil de sevinmek için geldim ben. Çok gral geçti bugünkü sınavlar. Yarın autocad, ondan sora tarih sınavı var bitiyo. Çok harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Abarovv. Sınav fena deildi. Ama yarın topoloji sınavım var. Bişey bilmiyom daha. Bakalım naapacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bugün iki küyiz bide sınavım var. bi kuyizle sınava girdim patladılar bi tarafıma bakalım 2 saat sonra VBA kuyizi var. bari onu yapayım yaw =( böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bugün makro sınavına girdim. abovv, o neydi be. acısını iliklerimde hissediyorum, çok başarılı sorulardı, ah ulan evrim hoca=/ fransızcayla bitiriyorum yarın bari ondan böyle helelöy vizem süper diye çıksam lan=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 eşşeeen kulaaaana ve bilimum organına su kaçırdı bizim okul.mayısın 13 ünde şenliklerin son günü akşam saat 5e fizik vizesi koydu.tabi bu da o gün fizik sınavına girecek camiaya koydu.şöyleki perşembe günü başlayacak şenlikler (ankara üniversitesi) ve biz pazar gününe kadar çalışmaktan(en azından ben.gauss maus ne o öle yahu.?.)şenliklere katılamicam ve sonra da akşam üstü 5 te sınav olurkene bangır bangır herkes alkolün dibini görürken ben bir gauss yüzeyi belirleyip hocayı ona hapsedicem.sonra basıcam elektirii.fakat seçtiğim gauss yüzeyi kapalı olunca ki mecubren kapalı yoksa hoca kaçar bu gauss yüzeyinin iç yüzeyine elektrik alan yada benzeri bişi yapamıcam.yani sadece idne herifi onun içine haps etmiş olucam.sonuçmu sonuç yok. bide herife dedik hocam sınavı erken yapalım bakın bizi zaten dier sınıflarla bir yapmıosunuz sorularımız bile farklı.adam ne dese beenirsiniz? ben dedi dier fizik mühendislii bölümleriyle anlaşmalı yapıcam dedim.söz verdim.sözümden dönmem.ki fizikçilerle bizi soru yada yer yada herhangi bi başka bişi açısından baalayan zerre bişi yok.adamlar kendikafalarına şu gün yapalım demiş.bizim gerzek hocada bende bizim öörencileri o gün yapiim demiş.normalde haftaya vizelerimin hepsi bitio ama ............. imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttt...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Yeteeeeeeeeeeeer uyumak istiyorum. Saat 10 da son vizeme gireceğim. Ucum bitmiş lan! 0.5 ucu olupta vermeyenin!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Solfej'inde armoninin de müzik tarihinin de....... (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 vizeler bittiiiiii. kuşlar gibi özgürüm ulan. ama var ya dayak yemş gibiyim artık yorgunluktan. fransızca müthiş geçti^^ zate öbürleri girdi, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Benim de ilk vizelerim gitt, 6 ders alıyorum hepsinin toplamı 200 ediyor sanırım =/. 2. sınavlara daha fazla kasacağım diyorum ama kafam bir türlü toparlanamıyor, ne yapacağımı şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar