Eternal Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Haberturk'e bakarken gördüm..Güzel goller hepsi.. http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=14830&k_A=kaan ama 34.gol Eric Cantona'nın attıktan sonraki tribi tam bir efsane ya ahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 çok aşmış goller var. ama listede olmayan sadece benim bildiğim daha güzel bi 50 gol daha var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 20 küsür dakka izledim :) cantona'nın hayatı trip ya ahaha.bende güldüm hareketine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 çok güzel goller hey maşallah demekten sıkıldım :) weah da mahalle maçı yapıyo kaleden kaleye çalımlar falan heh romarionun şu vururken defansı ve kaleciyi yatırıp sonra depme hastalıgı saolsun mahalle maçı yaparken herkes aynı sekil taklit ediyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 super ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 off şu zidane'ın golü harbi bir efsane ya. adam bekliyo ayağını hazırlıyo top gelsin vuracam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 harika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 weah harbi manyak ehaeuheu. okocha da çok pis dalga geçmiş yalnız :P bu arada videoda çalan ilk 2 şarkıyı bilen var mı? lütfen ühü [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 23:43 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 okochanın dalga gectigi kaleci almanların efsanesi kahn ehha resmen rezil rüsfa olmus adamcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Dalga geçme de öyle böyle diil resmen aptal ediyo. Cantona'nın trip de harika valla sdfds "Ne var lan, gol işte" der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 giuly nin golunu cok begendim ben, karate style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Hepsi birbirinden güzel goller,özellikle ilk 10 golü atanları insan sınıfından çıkartmak lazım. Bir de Gerrard yok ona üzüldüm :( 3-4 tane golü girerdi rahat buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ya daha ne goller var tabiki bu sıralamanın yapılması saçma, sonuçta kime göre neye göre yani. beckham'ın attığı golun aynısını bülent kormaz attı, onu geçtim takoz recep bile attı. ayrıca hollandalılara acaip torpil geçmişler. bergkamp'ın ilk golünde ne var ki? geçen sezon aynı noktadan gelişine ümit karan'ın vestel'e attığı gol çok daha iyiydi. van der vaart mı ne dogru yazamamıs olabilirim, onun da golunde pek bi numara yok. bir de van basten'in topukla attığı gol şu listede 3. lüğü kesinlikle haketmiyor. carlos'un sıfırdan mermi gibi vurdugu gol ondan çok daha iyi. bir de bunların içine bir hagi golünün bir de oktay'ın belçika'ya attığı golün girmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ronalodnun bu listeye girecek daha 10 golü var hepsini es geçmişler yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 cok guzel gollerin oldugu gibi bu listeye girmese de olur denilicek gollerde var epey.hadi weah ta ceza sahasının ordna alıyor amenna da buna benzer 5-6 gol daha var,olmayabilirdi onlar.mesela bir frikik olayında adamlar cok guzel organize pasla atıyorlar,belli calı$ılmı$ bir$ey ama o olmasa da olabilirdi.r.carlos nerdeyse 0 dan attıgı gol bence maradona nın 1. olan golünden kat kat daha güzel.ya da fransaya attıgı frikik?sonradan muz vuru$u diye isim bile konmu$tu tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar