Chorap Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 "15 NISAN 2007 Pazar günü seni ziyaret etmeye, Ankara'ya, huzuruna, ANITKABIR'e geliyoruz... 10 kisi mi oluruz, 1000 kisi mi oluruz, 10.000 mi, 100.000 mi yoksa 1.000.000 kisi mi, bilemem, ama GELIYORUZ... Senin ve ilkelerinin gücünü, halkin gücünü, vatanseverligin gücünü, milli iradenin gücünü, görsünler diye geliyoruz... 16 Nisan'da açiklanacak Cumhurbaskani adaylarini iyi düsünsünler tasinsinlar diye geliyoruz... Bizler, en temel anayasal haklarimizi, kanunlar çerçevesinde kullanarak, Türkiye'nin dört bir yanindan seni ziyarete gelecegiz." Bu davet bana e-mail yoluyla birakç gün önce geldi. Bence herkesin dikkate alması gereken bir olay bu. Şahsen 15 Nisan günü Anıtkabir'de olmayı düşünüyorum. Eğer siz de 16 Nisan'da açıklanacak Cumhurbaşkanı adayları hakkında endişeleniyorsanız bence orada olmalısınız. Bu mesajı çevrenizdeki herkese ulaştırın. Cumhuriyetimizi ayakta tutmak için 15 Nisan'da Anıtkabir'de toplanalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 benim evim çok yakın anıtkabire.her gün profiterol yemeye gidiyorum.15 nisanda beraber gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 izmirden gelmeyi düşünüyorum. babamla veya arkadaşlarımla orada olmayı umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ordayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ailem gider heralde, Izmir veya Istanbul'da olsam giderdim de yurtdisinda oldugumdan mumkun degil ne yazik ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 eh komik yaw. RTE'yi başımıza zaten halk getirdi abi neden ayaklansınlarki :D Anıtkabire gidebilmek isterdim ama istanbuldayım :( [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 18:32 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 adam gibi herkese iletilir güzel bi topluluk oluşursa gidilebilir walla istanbuldanda bi trene atlar gelinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 belki RTE'yi basimiza halk getirdi ama halk hic bi sekilde RTE'nin cumhurbaskani olmasini istemiyor farkindamisiniz bilmioyrum? kesinlikle gidiyorum. kalcak yer de var zaten. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 kim organize ediyo bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Valla abi bence size öyle geliyor halk gayette rte'yi cumhurbaskanı olarak görmek istiyor. Tuncay Özkan gibi tipler hariç :) Bence tayyip cumhrbaskanı olmasın Bülent Arınç'a daha çok yakıstırıyorum orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yalniz surpriz bi isim cikacak ortaya orasi kesin. AKPli birine ne asker birakir orayi ne de chp. hilmi ozkok falan cikicak ortaya ondan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bende işlerimi yoluna koyarsam orda olmaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Buldum Şevki Yılmaz eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: ne de chp. CHP ne ya? Basiretsiz insan topluluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 eh komik yaw. RTE'yi başımıza zaten halk getirdi abi neden ayaklansınlarki :D ----------------------------------------------- sadece %25 :)...Artık eskişehirde olduğuma göre büyük olasılık gelirim [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 22:24 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 22:24 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ankara'da olsam kesin giderdim de okul falan kalk git şimdi Ankara'ya bi de yalnız yollamaz annem adam bul falan zor baya. Ufak bi ihtimal ama umarım çoooook kişi gider böyle tayyip mosmor olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 kim düzenliyo bu eylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 tayyip de gelirse ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 vampire tm deki vampir klanlarının vatikana girememesi gibi tayyib içinde faith koruması var,bişicikler olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bak bende gidebilirim buyuk ihtimal ekmeyin ! kalmiyim dimbizlak ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bende gitmeyi düşünüyorum. C.tesi Trene binsem 22 de ankarada olurum. pazargünü de 12 de bi tren daha bulur Pazar akşamı istanbulda olurum heralde. Bişiler yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 evet ben de duydum bunu ve biz de gidicez pazartesi oluyor sanırım yok pazar oluyormuş olsun farkmaz gidiciiiz o kadar! [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 23:33 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 akp nin gecen secim aldigi oy 11milyon etmiyor turkiyenin nufusu 80 milyon evet evet halk getirdi halk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 akp nin gecen secim aldigi oy 11milyon etmiyor turkiyenin nufusu 80 milyon evet evet halk getirdi halk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 beni de yazın da bi yerde buluşup öle gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar