Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Nisan'da Anıtkabir'e ziyaret

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"15 NISAN 2007 Pazar günü seni ziyaret etmeye, Ankara'ya, huzuruna, ANITKABIR'e geliyoruz...

10 kisi mi oluruz, 1000 kisi mi oluruz, 10.000 mi, 100.000 mi yoksa 1.000.000 kisi mi, bilemem, ama GELIYORUZ...

Senin ve ilkelerinin gücünü, halkin gücünü, vatanseverligin gücünü, milli iradenin gücünü, görsünler diye geliyoruz...

16 Nisan'da açiklanacak Cumhurbaskani adaylarini iyi düsünsünler tasinsinlar diye geliyoruz...

Bizler, en temel anayasal haklarimizi, kanunlar çerçevesinde kullanarak,

Türkiye'nin dört bir yanindan seni ziyarete gelecegiz."

Bu davet bana e-mail yoluyla birakç gün önce geldi. Bence herkesin dikkate alması gereken bir olay bu. Şahsen 15 Nisan günü Anıtkabir'de olmayı düşünüyorum. Eğer siz de 16 Nisan'da açıklanacak Cumhurbaşkanı adayları hakkında endişeleniyorsanız bence orada olmalısınız.

Bu mesajı çevrenizdeki herkese ulaştırın. Cumhuriyetimizi ayakta tutmak için 15 Nisan'da Anıtkabir'de toplanalım...
Mesaj tarihi:
eh komik yaw. RTE'yi başımıza zaten halk getirdi abi neden ayaklansınlarki :D

Anıtkabire gidebilmek isterdim ama istanbuldayım :(

[ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 18:32 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
belki RTE'yi basimiza halk getirdi ama halk hic bi sekilde RTE'nin cumhurbaskani olmasini istemiyor farkindamisiniz bilmioyrum?

kesinlikle gidiyorum. kalcak yer de var zaten. oh.
Mesaj tarihi:
Valla abi bence size öyle geliyor halk gayette rte'yi cumhurbaskanı olarak görmek istiyor. Tuncay Özkan gibi tipler hariç :)
Bence tayyip cumhrbaskanı olmasın Bülent Arınç'a daha çok yakıstırıyorum orayı.
Mesaj tarihi:
eh komik yaw. RTE'yi başımıza zaten halk getirdi abi neden ayaklansınlarki :D

-----------------------------------------------
sadece %25 :)...Artık eskişehirde olduğuma göre büyük olasılık gelirim

[ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 22:24 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 22:24 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
evet ben de duydum bunu ve biz de gidicez
pazartesi oluyor sanırım
yok pazar oluyormuş
olsun farkmaz gidiciiiz o kadar!

[ Mesaj 19 March 2007, Monday - 23:33 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...