oper Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ya benim şöyle bi sorunum var patilerim, şimdi bi dönem oluyo, karşıma hiç kimse çıkmıyo, isyan ediyorum vs vs... sonuç: yalnızım sonra bi oluyo, 2-3 tane birden çıkıyo karşıma, bu sefer de kararsızlıktan vs vs... sonuç: yine yalnızım size de böyle oluyo mu?? ne yapmak gerek? bi hedefe mi odaklanalım? napalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 2=3 unu birden dene artik ne kadari olursa ben oyle yapiyorum yalniz kalmiyorum ama iste karakterde bitio ben insanliktan nasibimi almamisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bereket versin ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 illa olmak zorunda mı hissediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 2-3 nu birden op,yaparsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ne çıkıyo 2-3? kitapçıda kitap? bakkalda iyi armut? insan onlar be. mal değil. kendini bi ilişki yaşamak zorunda hissediyosan. sen sevmiyosun asla bence . ya modaya uymaya falan çalışıyosun ya da derdin başka.. insan onlar insan. [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 00:36 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Dynun yanlış anladın ya, sanırım onlara kaşar gözüyle falan baktığımı sandın... yatmada vs de değilim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Sürekli böyle bi kız arkadaş, sevgili hebelee tarzı geziyosan yanlış yapıyosun diyorum ben. Normal arkadaşın yok mu mesela? Sevgilisi olmayan herkes yalnız mı? Diyeceğim o ki , kasarak, zorlayarak,fellik fellik arayarak bulduğun ilişki bence çok sağlıklı olmaz. Azcık akışına bırak, bekarlık sultanlık eyoo =p falan de. Bigün tanışırsın biriyle , öylesi daha tatlı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yok yaa öyle gezmiyorum, ama bazen dmarı tuttuğu da oluyo neden seviglim yok diye... normal arkadaşım da çok , kasarak bulmak çabasında da hiç değilim, zaten kasacak olsam çoktan bulurdum bundan emin ol(evet kendime güveniyorum ^^ ), ama sağlıklı olmayacağını bildiğim için kasmıyorum. işte öyle kendiliğinden olsun istiyorum, ama bu sefer birden fazla şey kendiliğinden gelişiyo.. ya kafa karıştırıyo işte sonra.. anlatabildim ?? bekarlık sultanlığın tadını da çıkarıyorum ama bazen tadı değil de b.ku çıkıyo işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Önce karşına 3 er 5 er kız çıkma süresiyle yanlız kalma süren arasındaki zaman farkını hesapla, sonra o süreyi, karşına çıkan ortalama kız sayısına böl, ve her biriyle eşit süre beraber ol. İdareli kullan, hesabını bil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 oper sen haksızsın.sana laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Zamana bırak. Sen 2-3 diyorsun ama bu belki 1 belki de 0 dır. Zaman çözer herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 illa birileri olacaksa ,yalnızlık kızla bitecekse,belli ne yapacağın niye soruyosun ki. birinden hoşlanırsan ona kendini adıcan 3-4 tanesi çıktığında,olmadı yürütebildiklerinle yürütücen artık sayısı kaçsa. yalnızlığımı ailem ve arkadaşlarımla gideriyorum şahsen ben.ilişkilere de pek rağbet etmiyorum,çok özel bi şeler hissedecem ki anca. öyle obaa diyecek bir kız arkadaşım yok,obaa diyince genelde hoşlandığım bir şey oluyor.onun dışında pek dişi yok hayatımda. seni etkileyecek insanların sayısını arttırmaya bak hayatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hiç bi zaman kizlar icin tribe girme. girdigin an yalniz kalirsin. 2 tane mi var? ikisine de yaz. yiyecegin en fazla bi kiz tokadi olur. bunlarin olmasi lazim ileride dogru kadini buldugunda hata yapmaman icin. yani aman suna mi yazsam buna mi yazsam deme hic bi zaman. kararli ol ben bunu ya da ikisini birden istiyorum de kendine guven. kaybedecegin bisi yok. sonucta genclikte butun kiz erkek iliskileri bi sekilde bi taraftan ofsayt veriyor. yani sanssizim bahtsizim diye aglayip zirlama. ben kendim yaptim ordan biliyorum. daha bi hafta once cikma teklifi ettigim kiz, bi onceki gun sevgilisinden ayrilmis. gerisini kendin dusun boyle sanssizlik olur mu? oluyomus iste. takmamak lazim fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 oper ya bira içme göbek yapar : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Tek olmasından daha iyi. Şansın %66.66666666 küsür daha artıyor 3 tane olursa. Dene.Oldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Bence bastır 100 doları hallet. Emin ol, kız arka yapacağın harcamadan daha az. Üstelik de garanti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 konuyu açmadım farzedin arkadaşlar. bazı insanlar ne adam gibi konuşmasını ne geyik yapmasını biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Mesela ben! Fırsattan istifade post kasayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar