Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katatonia

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Bilgi alabilir miyim?
Sadece 5 şarkısı var bende: I break,tonight's music,passing bird,rainroom,thus my heart weepeth for thee. mp3leri pek kolay bulunmuyor(yada ben bulamadım,ares'de yok en azından). Vokali gerçekten hoş bir sese sahip.

[ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 15:17 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hocam aratsan çıkardı bi sürü ama yinede yazim

The Great cold distance ı dinle mutlaka bikere süper bi albumdur(en son albumleri)

last fair deal gone down bu albumude mutlaka dinlemen lazım.

viva emptiness da güzeldir onuda dinle :)

discouraged ones ve dance of december souls albumlerini ise pek tavsiye etmem ama hastası oldum grubun herşarkısını ıstıyorum dıyosan bakıver.

Teargas, Burn The Remembrance, Omerta, Deadhouse, In Death, A Song, Don't Tell a Soul, In The White, My Twin, Deliberation Sleeper, One Year from now benim favori şarkılarım

ne kadar 70'ler ve 80ler hard rock-heavy'si hair'ı dinlesemde artık birtek grup vardır ki hala bana o guzel anıları yaşatan muthis duygular vermeyi başarabilen oda katatonia'dır.
Sosyal ağlarda paylaş

özel bi gruptur katatonia. belirli bi ruh halini yansıtır, o ruh halinde daha önce bulunduysan daha çok seversin grubu.

benim için katatonia brave murder day albümü ile başlar, opeth'in ilk albümlerini andıran bir havası vardır, zaten çok yakın arkadaştır bu iki grup ve birbirleriyle sık sık ortak proje üretirler falan filan. bu albümde day adlı şarkı katatonianın gelecekteki kariyerinin bir provası olarak görülebilir, clean vokal ve üzücü rifflerin en çok göze battığı şarkıdır.

daha sonra yaptıkları ve brutal vokalin tamamen yokolduğu discouraged ones albümü, belki de metal tarihinin en üzücü albümlerinden birisidir. katatonianın en melankolik, en umutsuz ve bezgin albümüdür. aranjmanların basitliğinde bile bu bezginliği görebilirsiniz, çoğu şarkı 2-3 rifften oluşur. sonraki albümlerde arasıra rastlanan hiddetli coşkudan eser yoktur, saf umutsuzluktur bu albüm.

tonight's decision albümünde melankolik havanın sürmesiyle beraber, biraz daha komplike düzenlemeler ve daha derin bir armoni anlayışına raslanır. bir de jeff buckley cover'ı içerir bu albüm nightmares by the sea diye, herkesin dinlemesi farzdır.

last fair deal gone down'a gelindiğinde şarkı ve söz yazımında büyük ilerleme kaydedilmiştir, çoğu grup gittikçe tarzlarını yumuşatmaktayken, katatonia tarzını sertleştirerek kendini geliştirmektedir. bu albümde es geçilecek tek bir şarkı bile bulunmayışı insanı şaşırtır.

viva emptiness da last fair deal'ın bıraktığı yerden devam eden bir albümdür ve gelecekte tarzlarının daha da değişeceğine işaret etmektedir. çok iyi bir albüm değildir ama grup adına birçok yenilik taşımaktadır. son albümlerini henüz sindiremedim o konuda daha sonra yazarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

day, instrumental, chrome, teargas, dont tell a soul, consternation, a premonition, nightmare by the sea, tonight's music, omerta favorilerim arasındadır :S

bi kaç şarkı yazayım dedi uzadıkça uzadı liste :D

sir arkadaşımızda çok güzel özetlemiş grubun albümlerini, sağolsun
Sosyal ağlarda paylaş

Ben cok yeniyim aslinda Katatonia dinleyicisi olarak, eski albumlerinde brutalin biryerlerine koyuyorlarmis resmen abartip insani kendinden geciren sesler cikartiyorlarmis Murder ve Brave isimli sarkilar bu doneme cok iyi ornek olur sanirim, clean vokalde ise cok daha hos olmuslar eski halinden, For my demons ve July cok hosuma gitmekte hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

@solonor : abi kusura bakma seni unutmadım da senin bu forumda oldugunu unutuorm devamlı ki aslında paticikte tanısmıs olmamız bu durumu da abest kılıo. neyse toparlayamıcam sanırım :P
evet mortisle grubu kurdk kısa bi süre sonra solonor billur sesiyle gruba can verdi ve önümüzü actı 3 4 aylık kısa ama bi oakdar da hızlı bi müzik hayatı oldu grubumuzun :) güzel günlerdi .. RIP Silencioooooooooo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...