Sensible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Bilgi alabilir miyim? Sadece 5 şarkısı var bende: I break,tonight's music,passing bird,rainroom,thus my heart weepeth for thee. mp3leri pek kolay bulunmuyor(yada ben bulamadım,ares'de yok en azından). Vokali gerçekten hoş bir sese sahip. [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 15:17 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hocam aratsan çıkardı bi sürü ama yinede yazim The Great cold distance ı dinle mutlaka bikere süper bi albumdur(en son albumleri) last fair deal gone down bu albumude mutlaka dinlemen lazım. viva emptiness da güzeldir onuda dinle :) discouraged ones ve dance of december souls albumlerini ise pek tavsiye etmem ama hastası oldum grubun herşarkısını ıstıyorum dıyosan bakıver. Teargas, Burn The Remembrance, Omerta, Deadhouse, In Death, A Song, Don't Tell a Soul, In The White, My Twin, Deliberation Sleeper, One Year from now benim favori şarkılarım ne kadar 70'ler ve 80ler hard rock-heavy'si hair'ı dinlesemde artık birtek grup vardır ki hala bana o guzel anıları yaşatan muthis duygular vermeyi başarabilen oda katatonia'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 great cold distance albumleri guzel, twin benim favori sarkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 katatonia diyince aklıma gelen sadece tek şarkı omerta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 özel bi gruptur katatonia. belirli bi ruh halini yansıtır, o ruh halinde daha önce bulunduysan daha çok seversin grubu. benim için katatonia brave murder day albümü ile başlar, opeth'in ilk albümlerini andıran bir havası vardır, zaten çok yakın arkadaştır bu iki grup ve birbirleriyle sık sık ortak proje üretirler falan filan. bu albümde day adlı şarkı katatonianın gelecekteki kariyerinin bir provası olarak görülebilir, clean vokal ve üzücü rifflerin en çok göze battığı şarkıdır. daha sonra yaptıkları ve brutal vokalin tamamen yokolduğu discouraged ones albümü, belki de metal tarihinin en üzücü albümlerinden birisidir. katatonianın en melankolik, en umutsuz ve bezgin albümüdür. aranjmanların basitliğinde bile bu bezginliği görebilirsiniz, çoğu şarkı 2-3 rifften oluşur. sonraki albümlerde arasıra rastlanan hiddetli coşkudan eser yoktur, saf umutsuzluktur bu albüm. tonight's decision albümünde melankolik havanın sürmesiyle beraber, biraz daha komplike düzenlemeler ve daha derin bir armoni anlayışına raslanır. bir de jeff buckley cover'ı içerir bu albüm nightmares by the sea diye, herkesin dinlemesi farzdır. last fair deal gone down'a gelindiğinde şarkı ve söz yazımında büyük ilerleme kaydedilmiştir, çoğu grup gittikçe tarzlarını yumuşatmaktayken, katatonia tarzını sertleştirerek kendini geliştirmektedir. bu albümde es geçilecek tek bir şarkı bile bulunmayışı insanı şaşırtır. viva emptiness da last fair deal'ın bıraktığı yerden devam eden bir albümdür ve gelecekte tarzlarının daha da değişeceğine işaret etmektedir. çok iyi bir albüm değildir ama grup adına birçok yenilik taşımaktadır. son albümlerini henüz sindiremedim o konuda daha sonra yazarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ghost of the sun pwnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Distrust, Help Me Disappear, Consternation ve özellikle My Twin tavsiyemdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 day, instrumental, chrome, teargas, dont tell a soul, consternation, a premonition, nightmare by the sea, tonight's music, omerta favorilerim arasındadır :S bi kaç şarkı yazayım dedi uzadıkça uzadı liste :D sir arkadaşımızda çok güzel özetlemiş grubun albümlerini, sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 the great cold distance'ta takıldım kaldım. diskografileri var bu albüm dışındakiler 1 yıldır duruyor kurcalanmamış olarak. güzel albüm yani. [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 21:19 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Sensible, Sana bi kiyak yapicam simdi,bak hastasi olacaksin. [spo]http://www.bunalti.com/?p=1022[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ABAV sağolll :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 kaçınız canlı izledi? akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 gelsinler bizim eve izliyim alla alla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Allah be sağol demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 demise sen çok yaşa. [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 11:09 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ilk geldiklerinde izledim hemi de ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 candır katatonia candır mortisle 2 3 sene önce cover grubunu bile kurup lise festivallerinde çaldık hatta mortis e kız bile tavladık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 eheh evet yaptik bunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 brave murder day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 katatonia bir sonbahardır benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 O site bir hazinedir.O siteyi yapan cennetliktir. Iyi bakmak lazim aman linkler olmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 @deamon sen beni bi daha unutursan küsücem sana! =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Grubun vokali mi değişti? Son albümdeki vokaller çok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Ben cok yeniyim aslinda Katatonia dinleyicisi olarak, eski albumlerinde brutalin biryerlerine koyuyorlarmis resmen abartip insani kendinden geciren sesler cikartiyorlarmis Murder ve Brave isimli sarkilar bu doneme cok iyi ornek olur sanirim, clean vokalde ise cok daha hos olmuslar eski halinden, For my demons ve July cok hosuma gitmekte hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 @solonor : abi kusura bakma seni unutmadım da senin bu forumda oldugunu unutuorm devamlı ki aslında paticikte tanısmıs olmamız bu durumu da abest kılıo. neyse toparlayamıcam sanırım :P evet mortisle grubu kurdk kısa bi süre sonra solonor billur sesiyle gruba can verdi ve önümüzü actı 3 4 aylık kısa ama bi oakdar da hızlı bi müzik hayatı oldu grubumuzun :) güzel günlerdi .. RIP Silencioooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar