-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 muebbet muhabbet kayıtları var elimde iki tane 40 ar dakikalık. dün dinledim ne kadar özlediğimi farkettim onları... radyo programları var mı şuan cenk ve erdem beylerin?
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Onlardan bitanesi(Cenk ti sanırım) bi müzik grubunda vokal yapıyomuş diye duymuştum ama diğerine nooldu bilmiyorum. Radyo programına ne oldu hiçbir fikrim yok=)
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Cenk Durmazel , Malt 'i kurdu ve müzik dünyasına geri döndü.Gayette başarılılar ve harika şarkıları var.Severek dinliyoruz
n3mrut Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 sinekten 24 adlı kablolu tv kanalına geçtiler
ginaly Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 tv programına başladılar die biliorum adı da "hötk". yeni kurulan bi kanal var 24 mü ne. ondalar. youtubedan aratın hötk die bişiler çıkar
Sensible Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Cenk Durmazel'in şarkı söylediğini görünce çok şaşırdım http://www.youtube.com/watch?v=S8yji1jy3Jg Sesi de iyiymiş valla [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 18:56 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=0gJGhkmwRpo&mode=related&search= Cenk & Erdem felsefedir.
moriQ Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Haber öncesi tok karn(ın)a kısaca hötk pazartesi çarşamba cuma cumartesi 23:15 te kanal 24 te. cenkerdem uslubuyla haberlerle dalga geçiyorlar. severek izliyoruz.
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 sinektede atasozlerını test edıyolardı:D myth buster sın cenk erdem wersıyonu cok guseldı
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Oha super coverlamislar Wherever I May Roam'u, helal olsun Cenk Bey'e.
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Cenk ve Erdem'in Mühebbet Muhabbet dönemlerinde zaten çok ilginç şarkıları oluyordu. Mühebbet Muhabbet sitesinde tüm şarkılarını listelemiştilerdi, indirip dinlemiştim ben de. Tamam matrak şarkı yapıyorlar, yine de müziğe ilgili (eğitimli diyeceğim de eğitim aldılar mı bilmiyorum) bir sese sahip oldukları belli oluyordu. Yani öyle laf olsun şarkı söyleyelim bir tarzları yoktu. O yüzden Malt'ı kurmaları beni pek şaşırtmadı. Ama sevindim, bakalım nasıl bir grupmuş.. Bir de Snek'teki programlarını izlemiştim bir kaç kere, dandik gözüktü gözüme. Mühebbet Muhabbet efsane bir programdı ama. Şimdi 24'te Hötk olduğunu keşettim, geceleri geç olsa da izlemeye çalışıyorum. Pzt-Çarş-Cuma var di mi? Dün göremedim ama... MM kadar efsane olmasa da baya eğlenceli program.
Voys Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 24 diye bi kanalda Hötk(hıçkırık sesi. hötk diyerek hıçkırın) adında bi programdalar. cenk, malt diye bi grup kurdu cenk'i dün kadıköyde gördüm. kız vardı yanında.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ben cenkle erdemi istiklade görüyorum arada sirada, saplar sap geziyolar
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 benden uzak olsunlarda nerde cikarlarsa ciksinlar.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 fikrini soran olmadı aquila sevmiyosan susar yazmazsın bişey. [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 22:50 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ]
Voys Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 forum ağası mı oldun bre adam? sana ne isteyen istediğini yazar burası popohlama merkezi değil. birşeyler hakkında olumlu yorum yapmak kadar eleştirme, yerden yere vurma haklarıda var. rahatsız oluyorsan log-out olursun, girmezsin bir daha
Sensible Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Cleglaw Eşkıya mısın be arkadaşım [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 23:14 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 fikir özgürlüğüne eyvallahta, ben olsam sevmedıgım veya ilgimi çekmeyen bir topice girip de mesaj atmam yani. neyse bende hastasıydım ezelden zaten cenk ve erdem beylerin. Müebbet & Muhabbet gerçekten çok güzeldi. Sonra elma tvye falan geçtiler kabloluda olmayan kanallara o gunden sonra fazla ızlıyemedım ve dinleyemedim. Anca youtubedan buldugum videolarla işte. Bu arada cenk durmazel malt isimli grupta vocal yapıyor, müzikalite olarak muthıs bir grup malt. Albumundeki her şarkı harika ben çok begendım. Zaten cenk müzisyendi öncedende yeni başlamıyor bu işlere, tecrübeli.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ne alaka arkadaşlar eşkiyalıkla? ben tutupta sevmediğin biri/birileri hakkında girip bana yakın olmasınlarda hede hödö demiyorum. seveni ilgileni vardır insanların sinirini bozmaya hakkım olmaz. aquila neden öyle bişey yazdığını açıklayamaz idda ediyorum. sırf öyle girdi attı mesajı gitti sonra. amacı yok gibi geliyor bana.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ayrıca eleştirinin her türlüsünü hoş karşılarım ama, voys, lütfen, bu bir eleştiri mi sence? sadece kötüleme var. malt iyi grup bencede. cenk eskiden beri deneyimli bu işlerde seninde dediğin gibi Black. demin ekşiden bi link buldum paylaşmak isterim ilgililere: http://video.google.ca/videosearch?q=muebbet+muhabbet&hl=en-CA bir sürü elmavizyon müebbet muhabbeti var. 40 ar dakkalık falanlar. [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 23:26 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 23:27 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ]
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 biricisi fikrini soran olmadi kismi yanlis: foruma acik ala bir yazi yaziliyor bu forundaki herkezin fikrinin soruldugu demektir. ikincisi cok sert bi dille "kist" demissin denmez öle hösgörü var bilmemne var o kadar sey varken ayip öle seyler sölemek ücüncüsü hayir bi kötüleme yok "ya adamalr amerikada var bunlari aynisi ordan calmislar" dememis camur atmamis sevmedigini belirtmis, fazla bi renkli dille belirtmis Aqu sanada ciz hiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 tamam sert demiş olabilirim ama durduk yerde demedim abartıyosunuz iyice.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Yoksa yoska!!!111yüzonbir ERDEM SENMISIN!!!!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 anlamıyorum bu cephe alma durumunu. bende burda yıllardır varım. arkadaş dayanışması falan mı?
Voys Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 arkadaş dayanışması falan değil, burda yıllardır varsan burda ikili tartışmaları sevmediğimizi sende bilirsin. ister amaçlı ister amaçsız fikrini dile getirmiş kapatmış penceresini adam. sen ne hakla sıfatla dayanakla sorgulayıp, git burdan hükmünü verebiliyorsun? durduk yere sataştığın için sana karşı alındı cephe.
Öne çıkan mesajlar