forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 internet, office ortamı için alışamamanı anlarım ama film ve oyun da lcd de şüphe duymamak gerek bir de lcdnin ayağının oynak olmasına dikkat et, düz ayaklı modellere pek yaklaşma [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 20:18 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Beyler fiyat ayrımını yapan panelin boyutu değil tipi. O 1000 YTL dediğiniz model MVA yada PVA paneldir. Şuan alınabilecek en iyi monitör Samsung 226bw'dir. 22", 2 ms, 1000:1 kontrast (3000:1 özel bir yol ile) falan filan. Fiyatı 615-630 YTL. Tabi TN panel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hiçbir 22" mva veya pva panel değildir bütün 22"ler tn'dir ve 1milyar değildir daha ne 1 milyar diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Evet baktım TN panelmiş ama onun bir sürü ıvırı zıvırı falan var. Fiyatının öyle olması doğal. 22"'lerin hepsi TN panel değil ama %90'ı öyle evet. 24"'ler S-MVA, S-PVA falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 turkiye'de fiyati nasil bilmiyorum ama 400 dolara aldigim dell 2007WFP'mden acaip memnunum. 20.1 inc widescreen, 1680x1050 cozunurluk, 179 derece gorus acisi var, yanlardan bakarken en ufak bozukluk yok goruntude. renkler ve kalite zaten cok saglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 şimdi 22" bi lcd aldık diyelim. bunu digital uydu receiverina ya da digiturk decoderine baglayabilir miyiz? tv olmadan bu monitörlerden izlesek? olma mı? daha öncede sormustum ama tatmin olmadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 TV Tuner bağlayabilirmişsinmişmiş, cahilim bu konularda ama duydum böyle birşey. AHAHAHAH TUNER DEDİ LAN ROFL diye çıkışanı mıhlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 CRT fanısın madem sana iyi haberi verim. Plazma, LCD zart zurt bunlar ne yazık ki patlak teknolojiler çıktı. Yapılan yatırımları kazansınlar, LCD den ince CRT monitörler önümüzdeki 10 sene içersinde yaygınlık kazanır. Parasını verene bugün için de var LCD inceliğinde CRT monitörler. Marka, model sormayın hatırlamıyorum araştırın-araştırtın. [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 23:57 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 BenQ FP71g+ var, 8 ms tepki süresi, memnunum. alırken fiyatı çok uygundu diğer monitörlere göre, aldım bende.. ilerde param olursa sağlam bi monitör alıcam, işe falan girelim de bi :) bi de ben bişe izlemiştim/ya da okudum, bi firma sony mi samnsung mu hangisi bilmiyorum, lcd gibi başka bi teknoloji geliştirmişti organik bişelerdi herhalde.. bayağı sağlam bişe diye okudum, belki ilerde onlar olur, belki bahsedilen ince crt ler onlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: Yapılan yatırımları kazansınlar, LCD den ince CRT monitörler önümüzdeki 10 sene içersinde yaygınlık kazanır. Parasını verene bugün için de var LCD inceliğinde CRT monitörler. Marka, model sormayın hatırlamıyorum araştırın-araştırtın. Arkadaşım yok öyle bişey ince crt nedir haha, lcd'lerde patlak fln değil, s-pva paneller yada s-ips paneller crt kalitesinde nerdeyse. crt'nin açılımı ztn "Cathode ray tube", araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 2004de durum buymuş. 2014'te neler olur sen düşün gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 onu bunu bırakında, bana araştırttınız ya bunu asla affetmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 huun takma kafana. iki panel ismi öğrenmişler YOK ÖLE BİŞEY diye seni ince crt monitör araştırtılar ve yordular. bende affetmicem, arkandayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ben de fistanın arkasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 O verdiğin linkteki olay lg'nin 1 sene kasıp 2005'te superslim tv diye çıkarığı ama tutturamadığı bir hataydı çünkü slim dedikleri şeyin genişliği 30cm'di ve lcd'lerin yanında tutunamadı o sırada samsung pva'yı çıkartmıştı. İnce crt diye bi olay çıkmıcak yani beklemeyin 2014'ü 2015 belki. yorduğum için affetin plz, 2 panel ismi bildiğim içinde sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 paran varsa babalar gibi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 2004'ün haberinde "2005'te çıkıyor diyor" 2007 oldu hani nerde? Gelecek tabikide LCD ve benzeri teknolojide. CRT artık tutunamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Artık size link mik yok. Araştırın SED TV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 AHAHAHAH TUNER DEDİ LAN ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 SED TV FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Hain Bonek al sana bombe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bende eski kafalardanim biraz, hala CRT monitörden vazgecemiyorum hatta yeni bir tane aldim 19" hyundai gerci verdigim para para degildi 25avro =) Param olsa bende güzel bir LCD alabilirim TFT olanlardan (su parlak laptop ekranlari gibi oluyor sanirim) yer sorunum pek olmadigi icin simdilik CRT ile devam edecegim. Gecen haftalarda arastirmistim 250avro+ gözden cikarmak gerekiyordu ki yapamam paran varsa LCD hos gözüküyor ve okudugum kadariyla 179 derece acidan bile problem olmayanlari varmis =) alinabilir. Neyse okuyalim bakalim daha neler yazilacak önümüzdeki senelere bilgimiz olsun =P edit: euro isaretleri cikmiyormus [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 18:52 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: Gecen haftalarda arastirmistim 250avro+ gözden cikarmak gerekiyordu ki yapamam paran varsa LCD hos gözüküyor ve okudugum kadariyla 179 derece acidan bile problem olmayanlari varmis =) alinabilir. evt, mesela samsung 971p çok kaliteli bir ekran, görüş açısı, keskinlik ve renk açısından diğer ekranların çok üstünde.[s-pva panel, 19"] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Samsung Syncmaster 971P 19" > 416,99EUR Evet sekil olarak da pek güzelmis =) Yalniz fiyati görüyorsun ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ya o değil de benim aklıma takılan birşey var. şimdi şu 20.1" geniş ekran 2007WFP modeline bakıyordum da, en yüksek çözünürlüğü 1680x1050 piksel diyor. millet de "oo süfer" demiş yorumlarında.. sizce 1680x1050 az bir çözünürlük değil mi? baştan söyleyeyim, konu ilgili pek bilgim yok. lcd olarak hp dizüstü bilgisayarımın geniş ekranı var, tek lcd kullanmışlığım o. benim 15,4" ekranın en yüksek çözünürlüğü 1280x800 ve bu filmler ya da oyunlar için önemsiz bir faktör olsa da, masaüstü için az olmadığı gibi çok da değil. daha yüksek bir çözünürlük opsiyonu olsa denemek isterdim. siz ne diyorsunuz? bu 1680x1050 çözünürlük adama gına getirir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar