Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo II karakter sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar ben Diablo II'nin orjinalini almadan once malum kopya cdyle oynuyordum. daha sonra orjinalini aldiktan sonra karakterimi kopyala yapistir yaparak yeni orjinal kurulumun üzerine attim. sonra da oyunu update ettim. simdi ben bu karakteri alip net üzerinden oynarsam hile-kopya cd-ban muamelesi görürmüyüm? terslik olur mu?

level 42 Assassin den bahsediyorum ya ühü:(
Mesaj tarihi:
battle.net'te oynarken karakterin bilgisayarina kaydedilmez, server'da kayitli olur. Kisacasi o karakter sadece Single Player seceneginde mevcut, Multiplayer'da degil.
Ama Normal'i bitirdiysen orda olmasi iyi, aksi halde battle.net'te Hardcore karakter acamiyosun. (Enteresan sekilde battle.net, single player olarak yaratilmis karakterlere bakarak Hardcore acip acamayacagina bakiyor, battle.net'teki karakterlerine bakarak degil.)

Iyi eglenceler.
Mesaj tarihi:
kendi bilgisayarındaki karakter ile battlenette tabiki oynanmaz ama zaten bi günde lvl 75 yaparsın battlenette. lvl 42 bikac saatlik bişi.

bu arada HC oynamak için illa oyunu bitirmeniz gerekmio normalde. registrye AllowHarcore kaydı yaratıp, degerini 1 yapıosunuz direk girebiliyosunuz HC'ye o zaman.
Mesaj tarihi:
1.Olayı anlatayım. Senin single playerda kastığın char. Battle nette çalışmaz. Çünkü sen battle net e girince servera bağlı olrak oynayacaksın. Dolayısyla senin char orda görünmez. O char ile oyuna giremezsin. Battle da sadece battle da kastığın charla oynarsın. Oynamaya başlayınca zaten görür anlarsın hemen sorun olmaz.
2. Eğer işini bilen arkadaşların kasmana yardım ederlerse 1 günde +85 olmak çokta zor değil. Kısaca bir taktik anlatayım.
Yeni charlın açıldığı bir oyuna girersin. 1 adette enchanter sorc girer oyuna. Herkesin oklarını enchantlar. Düşük lvl olanlar çok seri keserek kasmaya başlarlar. lvl 20 olunca cow açabilen biri cow açar. Cowda kastırlar seni hemen. Sonra aynı cowda kasma işlemi nm ve hell seviyelerinde de yapılır. 80 lvl olduktan sonra seri baal minionlarını kesersiniz. Baali kesrek zaman kaybetmeden çıkar tekrar kurarsınız. Seni kasmaya yardım edenler eğer sağlamsa çok seri lvl alırsın.Böylece bir günde +85 char yappılır.
Mesaj tarihi:
arma lvl 80 olana kadar cow'da kasılmaz, cow sadece normalde kasılır.

ben battlenette soft hiç oynamadım, hep HC oynadım. ama şu sekilde lvl 75 rahat yaparsınız.

tek basınıza hiçbir zaman oynamayın bi kere. 8 kişilik oyunlara girin.

lvl 20 olduktan sonra, 20-28 arası normal cove. daha sonra birisi sizi rushlıyacak, lvl 46-48 arası normal baal run. nm'de yine sizi biri rushlayacak. lvl 55-58 arası nm baal run. sonra yine birisi hell'de rushlıyacak, gerisini de hell baal run'da kasıcaksınız.

iyi bir run grubuna denk gelirseniz, cok rahat 75 yaparsınız.

bu arada lvl 80+ olmadan hell cow yapmayınız, hell cow sadece zaten item/charm vs için yapılır, lvl için deil. ki zaten o levele gelmeden girerseniz mefta olursunuz kesin :)
Mesaj tarihi:
said:
ne kadar bu diablo2?

eger fiyat soruyorsan 3 yil once ben expansion ile birlikte 40ytl'ye almistim dnr'dan. simdi ikisi birlikte 20 olmustur herhalde.

fiyat sormuyorsan ne soruyosun bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...