Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Türkiyede çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 2008'e anca cikar diye dusunuyorum. Hollandada haziran sonu diyolar ama nokiaya guven olmaz sonbahari bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ingilterede 6 nisanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bi arkadaş almaya niyetli, yazın diyip duruyo ama tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hasta bi alet ya. chipmiydi bi dergide görmü_tüm hastas1 olmu_tum. sirf bunu almak icin para biriktiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 n9x serisi genelde berbat idi, dev gibi boyutlar vs. umariz ki bu güzel birsey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 sanıyorum bu yaza doğru gelecek. bende bu alet için sabırsızlanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Boşver Abzo o paraya Çinli'den gold alıp Shattrah semalarında %280 süratle turlarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 eger bu alet cikarsa, yine se kullanmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 minimum 2.500-3.000ytl'ye gelicegi gibi bisi duymustum genpa satis ekibinden. ultrAslan, N9x serisinin boyutlarina bisiler solemis ve sonra bu telefondan mi umitli? lol en kalini bu be nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bu sony e. dikkatini cekerim sizin o telefonlarin 1 kapagi kadar kalin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ben de senin dikkatini cekerim ki senin N95 icin yaptigin yorum uzerine yazmistim yazimi, SSlerini koydugun ericsson icin diil. herneyse.. § 18 March 2007, Sunday - 22:46 n9x serisi genelde berbat idi, dev gibi boyutlar vs. umariz ki bu güzel birsey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Nokia ile Sony Ericsonu karşılaştırmak buyuk hata. Nokia Eti ise Sony E. ancak Ülker olur. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ondan k750i fotoğraf çekimiyle nokiaları ezdi parçaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 İşte arada ki fark bu zaten. Ülkerde Etiden başarılı görünür ama orjinallikte değil kopyalamada sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Öeh SE ye laf atacak bi konumda değil bence nokia. Foto kalitesi, müzik kalitesi, systemdeki dehşet hızı ile gayet seçilesi bir marka. Symbian dışında hiç bir eksisi yok ki artık java da baya bi seçenekler sunar hale geldi. Ayrıca pil süresi de dehşettir nokiaya göre. Geçen N73 kullandım çok yawaş abi açılış, menüler filan kasıyodu bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Geçen gün bi SE kullandım çok kötüydü. Bu yorum mu şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 kötüydü bi yorum değil tabiki. kötü olmasını sağlayacak şeyler yorum olabilir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Nokia eskiden pek harikaydi pek güzeldi, sonradan sicti tabir-i caizse, uyuz uyuz telefonlar takoz niyetine boyutlar. Bir menü gezmek iskence olmaya baskadi artik nerede o eski nokia 6610 7210 6510 8310 boyutlari kibarliklari hizlari. Nokia bir telefona bir özellik koyar digerlerini sallamaz birazda sekil verir olur biter, se her özelligi her telefona koyar onlar arasinda kalite ve görünüm farki olur. SE evet ülker gibi zaten ülker eti'den kesinlikle iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yazılım konusunda nokia se den 7-8 gömlek üstündür aksini kimse iddia etmesin, se'nin iğrenç 2-3 tuşa basınca kitlenen yavaşlayan olağanüstü yazılımını hepimiz biliyoruz demi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 O_o Senin o bahsettiğin T serisinden kalma bi yawaşlık olmasın? bi w810, k750 kullanan herkes hızı görünce oha der ilk başta bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Bırakın onu bunu moto mpx300 geliyo. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bundan 6 ay önce bende se icin öyle diyordum taa ki w810i alana kadar su anda bircok nokia modelinden iyi bir telefon, n70 vs buna dahil. her türlü özellik var iken boyutu onlarin yarisi kadar ve sarj ömrü nokia samsung üzerine 3 5 gömlek ve ses olayina gelince müzik dinleme özelligine gelince nokia se ile yarisamaz o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 sony ericsson'u kesinlikle tavsiye etmiyorum. belki görsel olarak ve birkaç özelliği ile ilgi çekiyor ancak sony ericsson'larda çok hata olabiliyor. çok fazla yazılım hatalı üretilmiş telefonları var mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Bu ay içerisinde satılmaya başlanıyor yani 15 gün max dedi Nokia shoptakiler. Hatta İstanbulda fahiş fiyata dışarıdan kendi getirip satanlar dahi var dediler ama manyak manyak fiyatlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar