knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hattrick'e döndüm ben (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 managerzone fistana para ödülü falan vericek heralde hueaha. adam sürekli adam çekiyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Süper Lig Şampiyonu FC Antalya United alkışlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 oha gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Tebrikler Fistan. Bende bir yıldır bakmıyordum takıma devre arasında tekrar başladım ve 7. ligde şampiyon oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 alkıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ovnaj çekmiş son hafta fisto, helal babu$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 son hafta piskopattı fistanların lig yani süper çekişme ki fistan süperlige bu sezon çıktı bide orası var :) tabi ben hala fistanı editlediler düşüncesindeyim ama :) paralı üyeler ile parasız üyeler biraz farklı tabi ama mücadele de pek fark yok para kazanmasını bilirsen oyunda her şekil ezersin ben oyuna 6. ligde başladım 2 sezon bakamadım lig düştüm 1 kere ama yinede 4. ligde çekişiyorum yeni sezon 3. lige çıkarım heralde. sonuçta oyuncu transfer etmek real para ile değil tek bi fark kupalara katılman için real para lazım artık bide logo felan yaratma vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 3.5 yıldır FC Antalya United olan takım ismimi Supermode olarak değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sonunda 1. lige çıktım ey key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hattirck foerever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 çok uzun sürüyordu sezonlar ya hala aynı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 uzun sürer evet. 2005'ten beri oynuyorum ben daha yeni 1. ligde çıktım öyle hesap et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 eski üyeliğime baktımta hala 7.ligde düşmemişte orta sıra takımı Fistan düşmüş :( superligden Yeni sezon ne zaman başlıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 gelecek hafta sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 özcanda div1.2'ye düşmüş haehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bir sürü genci satışa çıkardım, daha da koyacağım alt liglerde yararlı olabilecek bir kaç tane..Yasin Cebel (68395849) Fethi Samil (78303473) Cengiz Caganak (78303475)Ozguner Kutulmus (78303481) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 efe senin orada editörlüğün duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 futbolda GA'ydım attılar ordan asdfdas inaktiftim bi ara, şimdi hokeyde GA'yım fisto sağolsun =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 :) user : snnege takim: 34 1,9 milyonluk takimla 4 milyonluk takimlara kafa tutuyorum:) iman gucu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bıraktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 National Cup Turkey'de finale çıktım lan o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ne zaman çıktın lan, bana son 64te sırayla 2 süperlig takımı gelmişti birini parçaladım diğeri de beni parçalamıştı :( hadi boş şans agalit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Süper Lig şampiyonlugundan sonra National Cup'ı da alırsam bırakırım heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 finalden 2 saat önce benimle Top-league-Div 2 kupasında oynuyosun, sana çakıp moralli gönderecem finale merak etme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar