Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bu sabah köpeğimi dolaştırmaya çıktım. hiç kullanılmayan boş bir arazi var, kakasını çişini orda yaptırıyım dedim. dolaşıyorum işte çimlerin üzerinde. biraz ilerledim, birden birisi bağırdı "evladım bir bak" dedim noluyor, baktım, biraz önce üzerinden geçtiğim toprağın ordaki binanın alt katındaki kadın bağırıyor. "köpeğin buraya kaka yapmış". "yok yav kaka felan yapmadı" "bak burda dumanı tütüyor kocaman kaka" "kaka yapsaydı bilirdim" diyorum anlamıyor. "bu senin kakan evladım" "etrafta bir sürü kedi köpek dolaşıyor, onların kakasıdır" "hayır bak dumanı tütüyor" "benim kaka olsa ben niye şimdi kaka yapması için dolaşayım ki, eminim benimkinin kakası olmadığından" "burdaki ağaçları ben diktim, buraya kaka yapamassın" "bu kadar değerli bir bölgen varsa çitle felan çevirirsin, kimse de adımını dahi basmaz". "buraya kaka yapamassın" "yahu benim köpeğin kakası değil neyi anlamıyorsun" gibi tartıştık. sonra kadın içeri girdi. oh be rahatladık derken tekrar çıktı. "daha seninkinin kakası olup olmadığına bakmadan seninkinin olmadığını söyledin. demek ki seninkinin kakası, kaçamak cevap veriyorsun" diye atıldı. "yok ya daha kaka yapmadığını söylüyorum size nesini anlamıyorsunuz". birşeyler daha geveledi. canım sıkıldı yakına gidip şu meşhur kakaya bakmaya karar verdim. "hani nerde kaka?" "bak bak şurda" yere baktım kaka diye birşey yok. "burda kaka yok ki" "bak ayağının arkasında" çevrede bir "ctrl+f" çektim ama kaka bulunamadı. "yok ki burda kaka" bu sefer bana nutuk çekmeye başladı. "ben ingiltere'den geldim. senden çok hayvan sevgim olduğuna da emin olabilirsin. orda çöp poşeti kullanıyorlar." "yahu yok ki burda kaka felan." "böyle yerlere kaka yapamassın." "ben de kaka yaptırmıyorum ki zaten neyin tartışmasını yapıyorsunuz?" "orda işte kaka var" "yok yok, bakıyorum, arıyorum ama burda hiç kaka yok." neyse sonra balkona kocası çıktı da kadını içeri soktu. rahatlamış vaziyette uzaklaştım hemen ordan. anneme söylediğimde kıbrısa bağladı bunu. ama aptal insan her yerde aptal insan. ankara'da da böyle insanlarla çatışmıştım. sitenin içerisindeyiz, sitedeki binalardan çok uzakta kalan bir alan, sitenin girişi. orda bir çalılık var. köpeğim oraya işedi. kadının teki ordan geçerken bunu gördü. bu sefer o nutuk çekmişti" "etrafa gelişigüzel çiş yaptıramassınız, köpekler çiş yapıyor etraf kokuyor, evin içinde rahat oturamıyoruz" demiş sonra da gitmişti. anlamadığım şey, şu küçücük çişin ne etkisi olabilir ki? madem dışarda binalardan uzakta bir yere çiş yapınca evlerin içinde ağır koku oluşuyor, o zaman apartmanlarda onca insan tuvaletlerinde çiş yapınca tüm şehrin havası kirlenmesi gerekmez miydi? hadi onu geçtim, o kadar otobüs gelip geçiyor o çiş yaptırdığım yerde, hepsinin de egzozu simsiyah duman şeklinde çıkıyor, onun kokusu daha çok etkilemesi gerekmez mi? ama işte insanlar doğaya karşı bir düşmanlık sergilemeyi seviyorum. anlamıyorum insanoğlunu. kendileri toprağa bir sürü çöp atar, plastik, cam, teneke, metal... herşeyi gelişigüzel yapar. ama sonra bir köpek çiş yaptı diye olay çıkar. herhalde insanoğlu doğayı tapulu malı zannediyor. hiç bir hayvan yaşamamalı, hayvanlar kaka yapmamalı, ağaçlar olmamalı, ama ben istediğim gibi bina dikerim. sonra da "küresel ısınma" diye ağlıyoruz. ha pardon, o küresel ısınma da kesin benim köpeğin kakasından çıkmıştır. herkesten özür diliyorum. [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 08:21 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Ahaha kadin yigit ozgur karikaturunden firlamis -dumani tutuyor yalniz kucuk cisin ne etkisi olabilir deme gecen gun tenha bi sokaktan geciyorum adamda Dobermanini isettiriyor hayvan agaca bi isedi bende yanindan geciyordum ayaklarima geldi hep. Ama kopek sevgim cok fazla oldugu icin kizamadin serefsize ehehe yooo doberman diye korkmadim korkmamki ben! [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 10:41 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 hehe vardır öyle komik tipler evet, beni de ciddi dellendirmiş maymunlar vardı geçmişte; bir keresinde hatta herifin teki kafama balkonundan kültablası attı köpek bahçesinin önüne işedi diye. allahtan tutturamamakla kalmadı bir de aşağı indi sonra mal, köpeğin tasmasını çözüp zincirle giriştim esnaf ayırdı bizi polise gitti olay yalnız kısmen haklı oldukları bir nokta var, işemesi değil ama sağa sola öbekler bırakması hakikaten kıl birşey çevre sakinleri için. çoğu köpek sahibi de maalesef yanlarına bir poşet almadan gezdiriyorlar hayvanları, öbeklere basmamak için sekerek gezmek gerekiyor köpeği bol bölgelerde. benim oğlan 52 kiloydu, dolayısıyla ben iki adet poşetle gezerdim hep =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Besiktas ve sislide bu cok yaygin heryerde uyari var hatta tahmin ediyorum ki cezada veriyorlar cunku bi kere Hilton da yken bizim otelin biraz assasinda cimenlik vardi otele gelirken gormustum kadinla belediye gorevlisi tartisiyordu elinde kagit kalem besbelli kopek sicmisti yasada yeri var mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 kurunun yanında yaşta yanıyor durumu biraz.. bazı adamlar var (yok aslında bunlar adam değil, köpek.. bak ciddi diyorum köpeklerinin eğitimi bunlardan daha iyidir, köpekler daha bir adam gibi davranıyordur) köpeği apartman kapısının çıkışını pisliyor, adam oralı olmuyor. Ha bunlarla tartışmaya girmeden önce balkona elde ninja kılınçımızla çıkmakta fayda var elbet.. Malumunuz adamın köpeği var, göz dağı verelim di mi? ha sen menopoz teyze kurbanı olmuşsun.. her apartmanın bir adet "apartman teyze"si mevcut sanırım. ota boka atlayan, hatta işte bok olmasa dahi atlayan ve "dumanı tüten silah" bulduğunu iddia eden.. Ne diyim Allah ne bunlarla karşılaştırsın ne köpek bokuna bastırsın. Ha buarada "burada köpek boku yok ki" dediğin zaman ayakkabının altına baktın mı? 44+ bir ayakkabı numarası varsa falan.. Maazallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ya kadın deli ya sen şizofrensin bonec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 O kadınla ahrcamak zorunda kaldıgın icin sana acıorum, boyle bi kadın buyutup yetistirmis sisteme yazık diorum, o kadında ziyan olmus vah vah diorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Trajikomik olmuş bu sanki biraz.. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim de aptal mıdır deli midir bilemezsin işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Dumanı tütüyor... Fazla uzaklaşmış olamaz... Ahah manyağa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bizim site içerisindede oluyor böyle tipler köpek dolaştırıp yeşilliklerin içine sçtıranlardan bahsediyorum! alayınıza kılım ne yalan söliyim. Koskoca Köpeğinizin tuvaletini çimlere yaptırmayınız yazısını göre göre bide utanmadan o yazıyı bile söküp devam ediyolar yapmaya. Gordugum zaman basıyorum küfürü yanlarından geçerken bende. [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 18:50 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 yazıyı söküp?? öeh ya sizin sitenin köpek sahipleri sayko, ya da sende var birşey. ne demek yazıyı söküp lol birde açıkçası köpeğin tuvaletini çimlere yapması tercih sebebidir; zira rahatça poşetlenip atılabilir o zaman, üstelik artıkların üzerine de kimse basmaz -hani çimlerin üzerinde yürünmüyorsa tabii. öte yandan eğer asfalta yaparsa toplasan bile artık bırakıyorsun ister istemez, birde yol üstü olduğu için elalemin üzerine basması gibi tatsız durumlara yolaçıyor. benimkini veletken alıştırmıştım ya kuma ya çime yapardı, rahatça alır atardım. asfalta mecbur kalmadıysa yapmazdı akıllı oğlum, uğraştırmazdı beni. çimden kastımız yeşil alan tabii, çocuk parkındaki çimler değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 evet vardı işte bitane deli sayko bi teyze, her gün itini gezdiriyodu sonrada çimlere özenle sıçtırıp öyle bırakıp gidiyodu. Sonra site yönetimi o bolgeye yazı koydu. Karı onuda söktü,görenler varmış söktü yazısı fln diye. Sonra bundan gaz alan diger kopek sahipleride o guzelım yeşillik çim alanı bokhaneye çevirdiler. Temizleme gibi bi olay söz konusu degıl oyle yaptırıp bırakıp gidiyolar. Laf söleyince dalaşıyolar kendi itlerinden daha cok havlıyolar falan var böyle tipler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 cebımızde posetle geziyoruz ona ragmen bazı manyaklar laf edıyorlar. daha 2 gun once kopek kakasini yapio kaldirima neyse bitirdi bende cebimden poseti cikardim alip aticam cope.. kadinin teki cingene gibi ama tam.. - temizleyin kopeginizin bokunu babanizin kaldirimi insanlar geciyor burdan diye carladi.. yanindada kocasi. poseti cikardim daha ne yapalim yiyelimmi boku dedim. bu sefer kocasi bisi dedi filan benim zaten o an sigortalar atti otobus duragindan gelip araya girdiler ikisini birden parcalicaktim o kadar sinirlendim yani. sacma sapan işler. tamam kol gibi kakayi yolda birakmak insanlik degil bunu yapan cok kopek sahibi var ama biz cebimizde posetle geziyoruz yani bunun farkinida gorsunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 sevmiyorum herşeye burnunu sokan insanları.. kişi köpeği gezdirme sorumluluğunu üstleniyosa alıp kakayı atma sorumluluğunu da bilir zaten ne karışır insanlar burnunu sokar.. pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ya köpek sahiplerine acıyorum cidden, o kadar manyakla uğraşmak zorunda kalıyosunuz ki sabrınıza hayranım=) dışkı konularında laf edenler hadi yine bi derece, insanlar sokakta artistik patinaj yapmaktan bıktıkları için aşırı hassas ve atılgan olabiliyolar ama bi köpek sahibine bağıra bağıra "o kadar fakir insan var siz hayvan besliyosunuz o parayı insana verseniz bik bik bik" diye öten bi menopoz teyze görmüştüm yarılmıştım yaa=) bi de köpeği, üstüne parçalıycakmış gibi atılan veletlerden korumak lazım, köpeği kışkırtmaya çalışan magandalardan izole etmek lazım filan cidden sabır işi... iyi ki babam ben küçükken beni dinlemiyip eve köpek almamış ta şimdi uğraşmak zorunda kalmıyorum... çekilir dert değil ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 maçkada okula yürürken platform oyunu oynuyorum sanki her sabah.. bari ağaçların kenarına falan şeettirin, yolun ortasına da olmazki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Ama yani Zegna şimdi haklı insanlar. Daha sonra toplayacak olsan da kaldırıma yaptırmaman lazım. hem görenler açısından hoş değil hem de kaldırımda izi kalır yine. Oradan insanlar geçiyor,tam orada bir çocuk düşse ne olacak? Tenyadan sarılığa kadar tehlikesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 zegnanın köpek kaldırıma kakasını yapacak, zegna 5dk sonra onu alacak ama o sırada ordan geçen bi cocuk düşecek ve kafa kakaya gömülecek.sonra o cocuk sarılık olacak. heyt be. bunun olma olasılığı, 5. katta oturan adam camdan mahalleyi izlerken hapşurup ağzındaki balgamın çıkıpta karşı apartmanın 1. katının balkonunda tavla oynayan iki adamın zarlarına stun çekmesi olasılığıyla aynı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 fistanla ayar sekansları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 @Werewolf, çay içiodum, artık klavyem ve monitörümde içio ahauhaahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bez takin kopeklerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 "Kimse bana aptal diyemez tamam mı Bone efendi?" Eric Nance, (1960-2005) Katil. [IQ<70] "Benim dört çocuğum var, hepsi zihinsel özürlü doğdu.. Çok üzgünüm a dostlar" Robert I, Parma Dükü (1848-1907) dük ve acılı bir baba "Evladım.. bak çocuk yazmış bebler sarılık olur diye.. Hââlâ gezdiriyorsun o pire torbasını! Ben senin evinin ortasına kaka yapsam, pislesem olur mu hiç? Kızmaz mısın! Ayıp ayıp. Bunu bir de okumuşlar yapıyor.. Annene şikayet edicem seni.. bıdı bıdı bıdı.. ve.. vıdı vıdı vıdı" Hayriye Pekgazlı, 64yaşında, part time apartman bekçisi menopoz teyze, full time kafa ütüleyicisi "Teyzecim bak kızma tansiyonun yükselecek.. Ben yaparım otomatik köpek boku toplayıcı.. Bok mu? Iğğğ iğrenç.. boş ver be.. " Rasmus Malling-Hansen (1835-1890) Danimarkalı mucit "Eğer kişinin hayvanlara duyduğu sevgi kadar çevresine saygısı varsa o zaman sorun çıkmayacaktır. Yok ben yürürken köpek bokuna basarsam ve bu dumanı tüten bokun hemen önünde siz ve köpeğiniz yol almaktaysanız, bu; i)mevsimlerden kış olduğuna dalalettir, bilakis hava oldukça soğuk olmalı ki bok hala tütmektedir. ii)taze yapılmış bokun sizler tarafından yapılmış olma ihtimalinin yüksek olduğunu gösterir iii)ayakkabım kirlenmiştir Lanet olsun be!!" John Mercer (1791-1866) bilimadamı "Sevgili yurttaşlar, değerli hayvanseverler ve siz meopoz teyzeler.. Korkmayın! Artık sorun kalmayacak.. Biiiz sizlere sıçmayan köpek getireceğiz. Köpek boku sorun olmayacak.. " Jem Uzan (2007) gençler arası populist grup başkanı "Ben hayvanların özgürce pislemesinden yanayım, elbette ardından temizlemeyen sahiplerine de ağır cezalar verilmeli" Albert Fish (1923-2006) Kanadalı muhafazakar politikacı "Ya hocam bu bok olayı pis olay be.. Yani hayvanın sahibini anlarım, görmeye mecbur.. da ben değilim. Doğal olarak pörtletecek hayvan ama pörtlettikten sonra temizlemeyen sahibini görürsem, menopoz teyze gibi davranmam direk dalarım (tabi hayvanın büyüklüğü de önemli bu durumda)" dasaaa (2007) part time alturist, kalan zamanda ise sopa ile kafa kıran bir barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 "Şimdi ben yerde böyle pislik falan görsem bile kalçalar biraz ağır çekiyor.. üzerinden kolayca atlayamıyorum. şikayetçiyim ben. anladın mı?" Ogotle Kafak Irar (2007), Shakira ve Beyonce'ye Mauritius'un cevabı iri kalçalı bayan şarkıcı "Ben köpek bokundan hazzetmem. Bırak yerde kalsın. Ben bırakıyorum bizim Fifi'ninkini yerde.. Gübre niyetine ne güzel.. Ama yerde bok görünce acaip sinirleniyorum. Neden bırakıyorlar anlamıyorum. Ayıp değil mi?Cık cık cık" Aptal Güpegündüz (2007) Paralize soğancıklar derneği genel kurul üyesi ve Ogotle'nin biricik aşkısı "Ülkenin boğazına kadar boka battığı bir durumda siz köpek bokundan rahatsız oluyorsanız ben size neyleyim bilmem... " Levent Kırca (2007) bol mesajlı komik olmayan komedyen "O değil de.. ben bu projeyi yarına yetiştiremiyorum Pazartesine mi götürsem acep.. Lam bi dobermanım olsa, hocayı nası korkuturdum biliyon mu?" dasaaa (2007), part time ehlikeyf, fulltime hayalperest, ucundan araştırmacı [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 01:25 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Köpeğin sağa sola kaka/çiş yapması hiç de hoş birşey değil bence de. Örneğin geçen gün dışarı çıkmıştım ve abartmıyorum şehrin en merkezi caddesinde orta yaşlı bi teyze köpeğini kaldırımdaki ağacın altına işettiriverdi önümüzde, hiçbirşey yapmadan da yoluna devam etti. Eh oldu olacak, sen de yapıver teyze? demedik tabii. Elbetteki temizleyenlere lafım yok ama, "Aman şuraya yapıversin işte, sokağa tüküren, balgam atan o kadar adam var, buna da birşey demesinler" deyip dönüp gitmek yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Arkadaslar hepiniz bahceli evlerde oturuyorsunuz heralde, her yer yesiliik ben bizzat gidip kaldirima yaptiriyorum :) sensible, o sebepten hastalik kapacaksa cocuklar mumkunse cikmasinlar disari cunku kopekleri birak insanlar pislior kaldirimlara. tukurenler ne olacak, ayni cocuk o tukuruktende hastalik kapacak. ben poseti elime takip o kakayi alip cope atiyorsam kimsenin bana birsey demeye hakki yok. fransada ve viyanada kopeginin pisligini kaldirimda birakmak 100 euro para cezasi. avrupada en fazla evcil kopek bulunan ulkeler bunlar. Viyana belediyesi kopek kakalarini toplayip yakit olarak kullanmaya karar verdi mesela gunde 1 ton kopek pisligi cıkıyormus viyanada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar