Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Chastise said: Xenocide said: Chastise said: Bi zamanlar dinlerdim falan da.. yeni anladım. Bu ne lan? Ritm desen, aynı. Riffage desen, aynı. Davullar desen, o adamın neden harika manyak mükemmel ilan edildiğini hala anlamıyorum. Vokaller, bildiğin metalcore vokali. Ee? Ve? Tekdüzelikten bayılacak bi grup. tekdüzelikle tarz olayını aynı kefeye koyuyorsun bence. ona bakarsan iron maiden'ın çoğu şarkısı 3 power akor üzerinden gider üstüne solo bide bi üst tondan tekrar yine solo. şimdi Iron Maiden'a bayağı denilebilirmi? Fear of The Dark, tüm şarkı 3 tane power akor üzerinden gidiyor, Hallowed Be Thy Name, Dance of Death, Brave New World... hepside birbirinden efsane şarkılardır Denilebilir ve diyorum da. Maiden sevdiğimi nereden çıkardın? Hayır, saygı duymama falan değil. Evet, maiden olmasaydı buralar hala böyle portakal bahçesi olurdu ancak bu "benim gözümde" maidenın sıkıcılığını değiştirmiyor. Ayrıca zaten metalcore "tarz" olarak da bayık bir tür. Birbirinin aynı işleri çıkmaryaı çok seviyorlar. obaa doru tahmin etmişim. sen grubun tarzını sıkıcı buluyosun haliyle tekdüze geliyo sana. maiden'ın sadece a matter of life and death albümü sıkıcıdır uzun introları ve aynı davul atakları yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 maiden da bence saatlerce devamlı dınlenebılcek bı grup deildir. bı yerden sonra sıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 saatlerce kimi dinleyebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Xenocide said: saatlerce kimi dinleyebilirsin? 7 saat boyunca Stairway to Heaven dinledim üstüste (abartı unsuru yoktur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bütün gün kill'em all, justice for all ve ride the lightning dinleyebilirim sanırım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 strato :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hepsi dinlenilebilir şeyler tabiki bende arada bazı şarkıları psikopata bağlarım o ayrı bişey. benim kastettiğim, arkadaş diyorki Maiden uzun süre ard arda dinlencek bi grup değil. bende soruyorum hangi yaratıcılık harikası grubun hiçbi şarkısı biribrinden tamamen farklıda ard arda dinleyince hiç baymıyor? yoksa The Clansman'ı sabahtan akşama kadar dinleyebilirim. bikere Freewheel Burning'i psikopata bağlamıştım 30 kere falan ard arda dinledim. bunlar ayrı şeyler. bide stratovarious'la ilgili en büyük şikayet hep aynı çizgide ilerlemeleri değilmidir? nası o örneği verdin anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ben açar gün boyu dinleyebilirim sıkılmadan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 lamb of god ı sevmeyen metalden anlamıyordur . dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bateristleri fena değil. Zil kullanımı güzel, tonu da ilginç böyle. Kickleri bi garip kullanıyor falan. Ama kalanının bir olayı yok. Aa soloya bak veya oha bas negzel dediğim bir kısım olmadı yani. Ayrıca vokalin dövülerek atılması lazım, veya böğürürmüş gibi yapmayıp böğürsün. Biraz overrated gibi de gelmiyor değiller hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 vokali tam tersi bana enteresan geliyor. davulcularına zaten laf yokta, vokalleride böle brutalimsi ama böle clean serpiştirilmiş brutal gibi bişey oyüzden farklı geliyor ve seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ard arda 3 şarkıdan sonrası baymaya başlıyor valla beni hadi 5 olsun (new american gospel için konuşuyorum, diğerlerini tam albüm olarak dinlemedim). bateristleri çok iyi ama hakketen, değişik :D hatta esas oğlanı grubun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 genelde metalcore davulcuları falan twinlere abanır 300 500 metronomda 2 kick 2 tom 2 kick 2 tom hareketi yapar öyle süsler ama bu herif hi-hat, zil oyunlarıyla falan kaliteyi koyuyo ortaya yani. diğerleri blues falan çalamaz ama bu çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gaz -core gruplarını artık beğenemiyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Xenocide said: vokali tam tersi bana enteresan geliyor. davulcularına zaten laf yokta, vokalleride böle brutalimsi ama böle clean serpiştirilmiş brutal gibi bişey oyüzden farklı geliyor ve seviyorum. Xenocide said: diğerleri blues falan çalamaz ama bu çalar. iki söylediğine de katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ... gibi bi grup. anladınız siz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 black label in davulları acayip hoşuma gidior onun dışında cok tapılası bi gurup degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Albüm düşmüş ortamlara. Akustik bölümler hoş, sololar süper, vokal de gayet sağlam diyor dinleyenler. Bakalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Albümü son üç haftadır falan sapık gibi dinleyen biri olarak, tek tek şarkı yorumlarımı paylaşmak istiyorum. Albüm introsu "The Passing", hoş bir akustik arpejle açılıyor, devamını da bence güzel bağlamışlar, ancak melodiler ve şarkının yapısı biraz fazla Metallica yı hatırlatıyor insana sanki. "To Live is To Die" ve "Orion" karışımı olmuş gibi geldi bana birazcık. Sonraki şarkı "In Your Words, inanılmaz gaz bir şekilde albümü açıyor, ancak alışık olmadığımız bir durum var ortada, Randy nin vokalleri biraz değişmiş durumda. Daha çok "yırtık vokal" kullanmış bu şarkıda, yine de korkmayın, ünlü brutal/screamleri de eksik değil. 3. şarkı olan "Set To Fail", ilk klibin de çekildiği şarkı aynı zamanda. Hafiften "Now You've Got Sth. To Die For" la "Laid To Rest" ayarında olmuş bence, Chris Adler ın ailecek hastasıyız. "Contractor", internet ortamında yayınlanan ilk şarkı yamulmuyorsam. Saf gaz giden bir şarkı kendisi. Çılgın headbang ler bizi bekler. "Fake Messiah", benim albümdeki favorilerimden biri. Özellikle vokalleri çok başarılı olmuş, nakaratta Randy e eşlik etmeden duramıyorsunuz. Aman diyim screamleri denerken ses tellerinizi yırtmayın. 6. şarkı "Grace" sakin başlayıp aniden patlıyor, yanlış hatırlamıyorsam albümde solo barındıran şarkılardan da ilki(yamulma ihtimalim yüksek). Gitar riffleri çok güzel, ama single olarak ön plana çıkartılma ihtimali bence düşük bir parça. "Broken Hands", Randy nin böğürmesiyle açılan, benim de albümde açıkara en beğendiğim parça. Hafiften bir "Walk With Me In Hell" numarası çekmişler bu şarkıda, çift gitar (biri ritm biri solo melodi) çok güzel olmuş. Buraya kadar bahsetmemiş olsam da, en bariz şekilde bu şarkıda belirginleştiği içindir, artık ciddi bir geri vokal kullanımı başlamış grupta, çok ta güzel olmuş. 8. şarkı "Dead Seeds", hafiften eski LoG havası veriyor bence, Chris Adler yine über hızlı ritmleriyle yön vermiş şarkıya. Klasiklerden biri olabilir. 9. şarkı "Everything To Nothing" de yüksek tempoyla açılıyor, ancak bana hafiften klasik thrash köklerine yaklaşılmış gibi geldi bu şarkıda. Nakaratta biraz daha kendine geliyor şarkı. 2. dakika civarlarında güzel bir solo mevcut. 10. sıradaki "Choke Sermon" da albümün en iyi şarkılarından bence. Özellikle yine nakaratta Randy döktürmüş. Kesinlikle dinlenile. 11. şarkı "Reclamation" biraz ilginç, zira dalga sesleri ve akustik gitarlarla açılıyor, grubun şu ana kadarki en uzun şarkısı(7:05) sanırım aynı zamanda. Başlangıçtaki sakinliğe nispeten de, bayağı ağır rifflere sahip bir parça. Kapanışta da hafiften loop olayına girip yine dalga sesleri ve akustik gitarlarla bitirmişler. Bir de 3 tane bonus track mevcut, "We Die Alone", "Shoulder Of Your God" ve "Condemn The Hive"(Japonya bonus tracki). İlk ikisini bulup indirdim, onlarla ilgili yorumlarımı da yaparım daha sonra, kısmetse üçüncüyü de bulucam bakalım. :D Genel olarak, grup klasik metal köklerine dönüş yapıyor gibi. Bir sonraki albümde clean vokaller bile duyabiliriz hazırlıklı olmakta fayda var. Her şekilde, şahane bir albüm olmuş, mutlaka dinlenile. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 albüm kapagı yardırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 yeni albümden favorim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 intro iyi hoşta çok alakasız olmuş tarzlarıyla birden 2. şarkı girince başka bi grup dinliyomuş gibi oluyo albüme oturmamış bence kötü o yüzden gay vokal eklemişler bide 2. şarkıya, diğer şarkılarda varmı bilmiyorum ama beğenmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Gay vokal derken? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 new age hardcore şarkılarının nakaratları gibin işte varya öle bi bölüm gay vokal diyorum ben ona :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Catherine , Blessthefall (ayrık değil bildiğin blessthefall yanyana) Devil wears prada , In fear and faith , Atreyu , Bullet for my valentine , Dance gavin dance , Emarosa , From autumn to ashes , Haste the day , Underoath , Hopes die last , Love hate hero , The Bled , Lorene Drive , A skylit drive , As i lay dying. EagleEye said: new age hardcore şarkılarının nakaratları gibin işte varya öle bi bölüm gay vokal diyorum ben ona :P evet evet gay vokali ince bi ses tonu yokmu.Bence cok iyi bi vokal tonu ya bütün şarkılarda çok yakışıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar