Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydu sistemleri

Bleda

Öne çıkan mesajlar

Vizyonamı mı yazsam baska bir yere mi bilemedim buraya soruyorum.

1. Televizyon icin en ii uydu sistemi hangisidir? neden?
2. Ben şahsen sadece 4-5 kanal için uyduyu almayı dusunuyorum (Nickeledeon, Discovery , varsa sci-fi tv, Animal planet ve mümkünse bilgisayar-oyun konulue 2-3 yabanci kanal). Emn önemlileri discovery ve nickeledeon özellikle bu ikisi ve mümkünse kalanlarını iceren bir uydu sistemi varmı türkiyede?

Şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

müsaitse kablo tv ye kafam girebilir.

Zira zırt-pırt kesilmekte, kafasına göre kanal ekleyip çıkarmakta, ayrıca görüntü kaliteside berbat.

bir süredir uyduya geçmeyi planlıyorum, ancak evde dört tv olduğundan uydu sorun yaratıyor.Ne bok yicemi şaşırdım açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

arada kesilmesine bende uyuz oluyorum ancak görüntü kalitesi bende oldukça güzel, kablo bağlantılarını kontrol etsen iyi olur bence

not: uydunun daha iyi olduğunu bende kabul ediyorum ancak bidei işin ekonomik yönü var :D

[ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 10:16 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bende digiturk var ama şu aylık 10 lira olandan. anten ve uydu alıcısı bizde kalacak. ama bu pakette discovery yok. movie max lerde yok. olan ulusal kanallar sinek falan. ama eko spor alıp maçları aylık 30 liradan izleyebiliyosun. bi güzelliği o.

eğer gidip bir uydu alıcısı alırsanız ve türksat a çevirirseniz discovery, technology channel falan oluyormuş duyduğuma göre.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu siz dağ tepesinde falan mı kablo tv kullanıyorsunuz? kablo tv alalı 2.5 yıl oldu. sadece 1 kere kesilmişti onda da izmir yağmurdan yıkılıyor sanmıştım zaten. görüntü kalitesi de çok şukela. ayrıca aylık 7 ytl (faturalar 2 ayda bir geliyor) gibi bir fiyata 4 ayrı tv ye görüntü dağıtılabiliyor ki bence süper. ayrıca kablo tv yakında dijitale geçiyormuş.

[ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 10:43 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

15 senedir kablo tv kullanıyorum, İstanbul 'da ikamet etmekteyim(Bakırköy)

akşam 19:00 'da kesilip ertesi gün 15:00 'e kadar gelmediği çok olmuştur.

onun dışında 1-2 saatlik kesilmelerde cabası

edit: atmış olmayayım 10 senede olabilir

[ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 10:48 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Çanakkale denilen bu şehir (!!!) [aka köy] de kablo tv malesef yok :(

d-smart derseniz nickeledeon la sci-fi tv yok sinir oldum bu gidişle mecbur onu alıcaz.

[ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 11:08 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

normal uydu alıp 2 adet çanak alırsan + şifre kırdırırsan(ki internet bağlantın kotasızsa internete bağlanan uydular var artık güncel şifreleri download ediyor) dediklerinin hepsini izlersin..şifre kırdırmazsan discovery izlersin nickolodeon(kesin yanlış yazdım) vs gg olur..
Sosyal ağlarda paylaş

işin kurdu olmuş bir amcamdan almanı tavsiye ederim..sürekli değişeiliyor çünkü şifreler bunlar için güncel kırıcılar alman gerek..cidden dijital çanak en kralı..Bir de bilgisayar vs ps oyunları için bende ardarda 10küsür kanal var..Call of Cthulhu çıkmadan yolları ezberlemiştim resmen =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
nereden başlasam doğrusu bilmiyorum. discovery ve animal planet'ın yayın hakları şuan için doğan grubunda bulunuyor. zaten doğan grubu bu ve bazı diğer kanalların yayın haklarını aldıktan sonra kendi kurmuş olduğu medya platformu dsmart'a koydu. ancak şöyle bir durum var; yeni nesil discovery'nin seslendirmeleri tamamı ile yeni ve kesinlikle iğrenç. izlenebilecek gibi değil. çoluk çocuk seslendirmiş gibi bir izlenim uyandırıyor. dsmart büyük bir ihtimalle doğan grubunun elinde patlayacak. önceden freetv ile atılmıştı piyasaya fakat çok fazla yankı uyandırmadı.

oldukça uzun süreden beri kablolu tv kullanıyorum. kablolu tv'de kanal ekleyecek yer kalmamış. bazı televizyon kanalları iğrenç çıkıyor. üstelik çok fazla bir kanal seçeneğide yok.

digiturk'e gelince aylık belirli bir miktar ücret ödeme sorunu var. ancak verdiğiniz paranın karşılığını aldığınızı hissediyorsunuz. çok önceden büroda digiturk büroda bulunuyordu. artık evde var ve halam bizde kullandıktan sonra kendi evine aldı. doğrusu lig tv'de maç izlemeyecekseniz sinema paketi almanız yeterli. lig tv ve erotik kanallar dışında hemen hemen tüm kanallar çıkıyor. digiturk'ü kötüleyen pek çok şeyde var. doğrusu bunlardan bazılarına katılıyorum ama bazılarına katılmıyorum. film ve dizi kanalları oldukça güzel. şuanda nat. geo. , nat. geo. wild, zone reality, crime and inv. ve yanlış hatırlamıyorsam birde iz tv bulunuyor. discovery doğan grubuna geçtiği için platformdan çıkarılmıştı. yeniden eklenir mi bilmiyorum ama doğan'ın böyle birşey yapacağını pek sanmıyorum. yeni belgesel kanalları geleceğine dair digiturk müdürü bir açıklama yapmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

digiturk güzel, verdiğin paraya değiyor. + olarak moviemax mi neydi öyle kanallar olcaktı, onun için ek bi ücret veriyorsun(istersen) o kanalları açtırmak için. Digiturk alcaksan 5-10 ytl ekstradan verip o kanallarıda açtırmanı öneririm. Süper filmler oynuyor çünkü

tek seferlik uydu alabilirsin, anten falan filan toplam 300ytl veriyorsun her boku çekiyor. nedir o artık uydu ayarlarıyla birşeyler girip kanal falanda bulabiliyorsun. güzel yani.

-1 kablo! vaktinde çok küfrettim. 1 gün gidip gelmediği olduğunu günleri biliyorum

[ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 02:33 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 02:34 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...