Chemical Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 evet 3er 5er, kur at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 süper olmuş, gez göz arpacık da isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ruhsatı var mı bunun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 elimin işaret ve baş parmağımla bundan daha hızlı ve isabetli atacagıma eminim chem :P bu ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 gayet iyi atıyor kurması parmakla atmadan çok daha hızlı o ucundaki çivileri süs olsun diye takmadık :b lastiği üstüne koyup çekiyorsun kendi oturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 o çivilerde süngümüdür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 amaç elle atmamak zaten. bununla da gayet yeterli hıza ulaşılabilir. zaten lastikle duvar delemezsin, kafa yaramazsın hızlı atsan nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 havası ooolum ayrıca aynı anda 5 tane falan lastik atabiliyorsun, parmağınla yap bakalım bunu. Yağdırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bireysel silahlanmaya hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 hızlı derken, dakikada atılan lastik sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 şemasını da talep ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 satın almak istiyorum çemikal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 fistan 1 dakika boyunca lastik atamıcam ama 2-3 saniyede bir atabilirsin sanırım. Bu arada satabilirim:p Yardıran dedim silaha, Yardıran - 1 oluyor bu, 2ler 3ler sizin olabilir eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 full otomatiğini yaparsan alırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 şarjörlüsü yokmu bunun (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bikaç resim daha çeksene üstten we öbür taraftan lan sen bunu nası yaptın ufaklık? hakkaten güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 tetik sistemini çözemedim bu açıdan, tetiği çekecek yer yok gibi duruyor burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bunla banka bile soyarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 eheh yaratıcı bişi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bu x-ray'de de otmez.. ucak bile kacirirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Birde lastigi az olanlar için bulamayanlar için bir lastik alın basparmak isaret paröag arsına yerlestirin bir kagıdı iyice katlayarak fazla büyük olamyan ufak not kagıtları olabilir kalem inceliginde katlayarak lastige takın nisan alın ve ates :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 oha süper ben de istiyorum ankaraya gelirsen geitr bitane:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 tetik var ya bariz..lastiğin kabzeye yakın tarafta tutunduğu parçayı takip et aşağı doğru göreceksin tetiği sly.. bu arada çem terbikler anam..güzelmiş cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 tetiği görüyorum, tetiğin nereye çekilebileceğini görmüyorum üstten ya da alttan resim lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Lastik atan mitralyöz isterük. Orta okula giderken aynı düzeneğin oklava ve çamaşır mandallısını yapardık. Lakin biz don lastiği kullanıyorduk, kolay kopmadığı için ve tabiki mandaldan bizim isteğimiz dışında kurtulamadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar