nocom Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Cordoba o kadar akıl yoksulu ki maçı 93, dkk da satıyor demi hay allahım ne günlerdi ya, yok cordi maçı satmışta, tam oskarlık gol yemişte falan. de gedin işiniz gücünüz yok mu derler adama. fener galip gelir ve hele birde üzerine hakem yada bursa hatasından olursa bu 3 puan, ondan sonra görün siz kızılın halini derim ben yane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 said: gs bızı 90+4 te yendıgınde bazı kafası az calısan arkadasların Beşiktaş macı sattı diye bizi zan altında bırakmaya çalıştılar Beşiktaşın galatasayın şampiyon olmasını istiyorum diyen saygın(!) başkanı demirörenin kafası çok mu güzel çalışıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Cintonik o açıklamayı bende doğru bulmamıştım ama bunu bütün beşiktaş takımına ve taraftarlarına bağlamak yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 yok ben sadece başkanına bağladım o bireyseldir.taraftarlardan her kafadan ayrı ses çıkıyo zaten onları genellemek yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 demiören zaten denyo, adnan'ın da kafası güzel. ama o maçta şike mike yoktu kardeşim son saniyede gelmiş gol ne şikesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 toggie katılıyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 toggie denyo kelımesını kotu soz sahıbıne aittir ilkesinden yola cıkarak sana yakıstırıyorum.En son gördüğümde paticik seviyeli bir forumdu. [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 16:13 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 bence paticikin en seviyeli hali şu an :) bu arada yıldırım demirören hakkaten de öle ama hadi laf etmeyelim haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 hiç sevmıyorum abı yok aziz di tüpçüydü olüydü gereksiz bence insanların şahsına neden saldırılır anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Bu haberin çıkması güzel oldu.İleride koz olarak kullanırız. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 valla hakedene az bile denyo kelimesi. sen galatasaray şampiyon olsun istiyorum dedikten sonra adnan'la yemek yer herkese selam verir, ortalığı gerersen öylesindir arkadaş. başkanlık görevini adam akıllı yapabilecek insan değil demirören. beşiktaş'a en büyük zararı verek adam hatta. daha borç ödeyecek bosque'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 borcu demirören ödeyecek olsa iyi yine. "borç ödetecek" daha doğru olur zira beşiktaşın kasasından çıkıyor paralar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Öeh ama... Bu kadar çekememezlik olmaz ki, sezon başından beri belliydi Fener'in şampiyonluğun favorisi olduğu, niye illa bir yerden bir şekilde çamur atılmaya çalışılıyor anlamıyorum. Sanki Fener'in ihtiyacı var şikeye şu anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Fenerbahçe topici değil miydi bu yaa:/yoksa ben mi yanlış geldim..Bu arada toggie sana katılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 toogie 'e bende katılıyorum ama gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Del bosque konusuna tepkımı garbage ta kafam gırsın topıcınde vermıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 ben de paspatur a katılıyorum toggie çok komiksin gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 telegol açıklıyor bursaspor, 2-1 yendiği fener maçında neden sarı kart cezalısı hamdiyi oynattı dann dann dannn pazartesi günü izleriz böyle haberleri artık :=)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Adnan Aybaba da çıkıp bir fincan kahve getirir artık. -ziya abi bak kahve getirdim, hani kırk yıl hatırı vardır ya ihi ihi nası verdim mesajı ihi ihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 WerewolfWerewolfWerewolfWerewolfWerewolfWerewolf koptummmmmm :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 hepsini anladım da neden henüz oynanmamış bi maç oynanmış kısmen bi derbiden daha fazla ilgi goruyo onu anlayamadım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Icinde Besiktas var cunku ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Geçmişte yapılmamış şey değil. Yine olur, olacaktırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 asteroth zaten fener şike yapmayacak ki eğer böyle bir olay olursa. yatan bursa olduktan sonra fenerin ne günahı var, çakar bırakır gerisini yatan bursa düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 gs ye 6 attıktan soraki hafta bursayı 7-1 yendiğimizi hatırlıyorum.ne şikesi diyonuz ya saçmalamayın ... =) toggie iyi adamdır :P [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 14:28 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar