Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantastic Four 2-Rise Of The Silver Surfer

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

Foruma baktım ama bulamadım,hayret bu film nasıl oldu da es geçildi,fragmandan izlediğim kadarıyla güzel duruyor,her ne kadar silver surfer kötü adam gibi dursada,onu izlemek süper olacak..

15 Haziran'ı beklemek lazım gene de siteye bakın isterseniz;

http://www.fantasticfourmovie.com/

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 23:41 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bone kesin yorum yazar buraya, silver surfer'i kötü yapmışlar ise olmaz o ki kahramanlar arasında en çok gezegen barışı için kendini yemiş bitirmiş bir kardeşimizdir, umarım galactus'u görürüz. yalnız efektler acayip süper akakinde fragmanı izledim dibim düştü.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız silver surfer ilk dünyaya geldiğinde çizgi filminde de kötü gibiydi :) . FF ye karşı savaşıyordu vs. ama daha sonradan bütün olayların fos olduğunu anlayıp gerçekleri görüp kötülük yaptığını anlayıp her şeyden vazgeçip ff nin tarafına geçmişti :)

Fragmana bakamadım ama silver surfer direk kötü olmamıştır ama silver surfer ın ff ile bir savaşı vardı zaten o savaş vardır umarım direk kötü yapmak ne demektir yoksa :S
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
venom ne ki harcasınlar hehehe.

filmde galactus olcağını sanmıyorum. sonuçta silver surfer, galactustan önde gidip, onun beslenebileceği gezegenler arıyan bir adam.
bu filmde silver surfer'ın taraf değiştirip fantastic four'a katılışını anlatırlar,
üçüncü filmde ise galactus'la savaşlarını anlatırlar.

bu yüzden işi galactus'u harcamak diye bakmak gereksiz olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Film internete düştü bile. Ama böyle görsel yönü ön planda olan filmler, beklenmeli ve sinemada görülmeli. İzlemeyeceğim korsan-morsan.

Çizgi roman karakteri ile film oyuncuları karşılaştırmaları ise bence biraz geç kalınmış. Hangi filmde TAM OTURMUŞ diyebildiniz? King-Pin zenciydi mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...