A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Foruma baktım ama bulamadım,hayret bu film nasıl oldu da es geçildi,fragmandan izlediğim kadarıyla güzel duruyor,her ne kadar silver surfer kötü adam gibi dursada,onu izlemek süper olacak.. 15 Haziran'ı beklemek lazım gene de siteye bakın isterseniz; http://www.fantasticfourmovie.com/ [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 23:41 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Silver Surfer'i çok iyi tasvir etmişler,ilk filmi hala izlemedim ama bunu sadece silver için merakla bekliyorum. Pek FFci değilim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 hatırladığım kadarıyla ff'yi seven tek insan evladı benim bu forumda, herkes bir kıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bone kesin yorum yazar buraya, silver surfer'i kötü yapmışlar ise olmaz o ki kahramanlar arasında en çok gezegen barışı için kendini yemiş bitirmiş bir kardeşimizdir, umarım galactus'u görürüz. yalnız efektler acayip süper akakinde fragmanı izledim dibim düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 sevmiyoruz fantastik for. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ben 1 tanesini seviyorum. jesica alba olanını. izleriz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ama dr. doom u oynayan abimiz de favori aktörlerimdendir. saygı ve gıpta ile izlediğim olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 yalnız silver surfer ilk dünyaya geldiğinde çizgi filminde de kötü gibiydi :) . FF ye karşı savaşıyordu vs. ama daha sonradan bütün olayların fos olduğunu anlayıp gerçekleri görüp kötülük yaptığını anlayıp her şeyden vazgeçip ff nin tarafına geçmişti :) Fragmana bakamadım ama silver surfer direk kötü olmamıştır ama silver surfer ın ff ile bir savaşı vardı zaten o savaş vardır umarım direk kötü yapmak ne demektir yoksa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Ben filmini pek beğenmemiştim. Diğer marvel filmlerine göre daha hikayeye yakın olsada karakterleri yakıştıramamıştım. Zaten o tayfadan bi silversurferi birde humantourchu severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Kral olmuş Silver Surfer ... Humantorch tırt kalmış :D [spo]I just bought this toxedo[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Bütün ff şeklindeki kısaltmaları final fantasy diye okudum yahu bi garip oldum. ilk fantastic four da çekimler fln çok iyiydide senaryosu pek oturmamıştı. umarım bu sefer aynısı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 flame on ! gördük flame on u şopar etti be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 şu çizgi filmde silver surfer ekrana geldiğinde çalan müzik vardı.İnşallah filmde de vardır :D Silver Surfer'a hayranlık duymamın temel nedenlerinden biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 1. filmi sevmiştim ama keşke Jessica Alba yerine daha güzel ve daha iyi bir oyuncu seçselermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 "Jessica Alba yerine daha güzel" ? henüz dünya üzerinde böyle bir imkan oluşmuş deil, çok ayıp, talihsiz bir yorum, kınıyorum "daha iyi oyuncu"; hep ortamdaki en güzel kız tadında gözüküyor filmlerde, hormonları bir kenara bıraktıracak bir oyuculuk sergilese fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Jessica Alba bir kere Sue karakterine uymuyor hafif esmer Alba,Sue ise direk sarışın, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Evet ya esmer sue mu olur. Sue dediğin sütbeyaz tenli narin görünüşlü bir hatun olmalı Kıçtan bacak da olmamalı [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 11:55 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 galactus olcakmı acaba :) fragmanda yoktu gerçi belkide venom gibi onuda harcarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bence galactusu dahasonraki bölümlere koyarlar ki yeni bi gişe hasılatı yapsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 venom ne ki harcasınlar hehehe. filmde galactus olcağını sanmıyorum. sonuçta silver surfer, galactustan önde gidip, onun beslenebileceği gezegenler arıyan bir adam. bu filmde silver surfer'ın taraf değiştirip fantastic four'a katılışını anlatırlar, üçüncü filmde ise galactus'la savaşlarını anlatırlar. bu yüzden işi galactus'u harcamak diye bakmak gereksiz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 benmi yanlis gördüm 15 haziran avrupa gösterimli film 17 agustos türkiye yazio beyazperde de? o güne kadar director cuts versiyonu cikar be olurmu böle sacmalik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 jessica alba cok genc bence sue storm icin sahsi dusuncem genc gosteriyo en azindan, cizgi filmlerde, hebelerde cok daha yasli bir kadin cunku kendisi hebe = cizgi roman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 çok daha yaşlı ve çok daha güzel. en azından esmer değil. genelde mr. fantastic'i 45, sue'yu 40'lı yaşlarda düşünmüşümdür hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Film internete düştü bile. Ama böyle görsel yönü ön planda olan filmler, beklenmeli ve sinemada görülmeli. İzlemeyeceğim korsan-morsan. Çizgi roman karakteri ile film oyuncuları karşılaştırmaları ise bence biraz geç kalınmış. Hangi filmde TAM OTURMUŞ diyebildiniz? King-Pin zenciydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 kingpin spidermandede cıkarsa yine o herifimi oynatırlar acaba yada ona benziyen bir zencimi olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar