Shakkil Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 chat penceresini sağ tıklayarak "unlock" edip yukarı kaydır. add-on olarak "monkeyquest" i deneyebilirsin. http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=173 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 monkeyquesti indirdim de bi bozukluk çıktı galiba monkeyquest açıkken questlerimi share edemiyorum :S bide ne kadar aggro aldığını gösteren bir add-on vramış onu da bilen varsa pek bir hoş olur ... bizim woidwalkeri saliom millet bana gelio ne işse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Threat meter KTM diyede gecito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Agro takibini sende yaparsın kaçıncı shadowbolt'undaagro sana dönüyor takip et o shadow bolt'u geciktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Warrior için bildiğiniz iyi bir addon var mı? Tanklık yapacak bir warrior olacak. Yalnız wow un klasik görüntüsünü değiştirmeyen bir addon olursa sevinirim. Alışamıyorum ona. Evet tavsiye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bongos- ct mod -enemy cast bar- ccooldown- atlast loot bu kadarı yetti. raidler için ktmm ıvır zıvır da aldın mı kralsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ledmirage.net sitesinden mirageui çekebilirsin. çoğu ve daha fazlası onda var. ikinci SS sanırım photek'den ama hiç tavsiye etmiyorum. ilk SS'de trinity buttons var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ya arkadaş ben bu mirage de kısayol tuslarını ayarlayamadım yahu ordan mesela thunder clap nin üzerine geliyorum battle stancedeyken x tusuna ayarlıyorum daha sonra berserkere gecince x tusunda pummel olmasını istiyorum ama yapamadım varmıdır bunun bi yolunu bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Pekii yeni bi addon ihtiyacı var. MEsela benim bütün tuşları ekranın orta altına tolamama yardım edicek bi addon tavsiyesi varmı? yani Sağda combat solda chat window durucak ortada ise 4-5 sıra halinde shortcut tuşlarım durucak VEEEEEE bunlar stealth ile normal hal arasında otomatik değişcek. :) İstedimmi tam istiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Hala bongos. Hatta druidlerde cat stealth te bile action barları değişecek şekilde ayarlayabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Evet bongos güzelmiş şöyle bi alıcı göz ile baktım hoşuma gitti. Ama tek sorun hali hazırdaki default barlara göre çok mu memory tüketir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Perlden daha az ram yiyor, zaten o kadar janjanlı değil. Unitframe olarak Sage, actionbarda da bongos hem arayüz hem de hafıza kullanımı olarak rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 said: ya arkadaş ben bu mirage de kısayol tuslarını ayarlayamadım yahu ordan mesela thunder clap nin üzerine geliyorum battle stancedeyken x tusuna ayarlıyorum daha sonra berserkere gecince x tusunda pummel olmasını istiyorum ama yapamadım varmıdır bunun bi yolunu bilen ? yokmu derdime derman olcak bi arkadaş :S [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 18:30 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 krakterin health barını fln deişik gösteren verilen dmg ı bole afilli gösteren addonlar var hiç birini bilioyor msnz? mesala ilk ss deki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ben eskiden reborn kullanıodum eski niihlum lu bi drodun yaptıgı pack baya güzel nihilum un forumlarında bulabilirisniz ama malesef 2 çözünürlükte var sadece die biliorum v4 betası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 chat penceresinde yazı yazılan şey hep pencerenin altında oluyor ya, onu üste geçirmek için hangi addon kullanılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ilk resimdeki alt bölümde siyah arka fon olayı hangi addondur acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 eePanels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 [spo] Shot[/spo] main tank bar sabit yerini değiştiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Ehem şimdi bi yeni oyuncu sayılırız bi lvl 70 warr kastım onun ihtiyaclarına göre bi add on fln kurdum şunlar var. Atlas Auctionner Mob info 2 Mob Map Ct Map Mod Cooldown Timers 2 Khl Fishing ıvır zıvır. Ui olayina çok girmedim.Fakat arklaın gazlamasıyla bi mage kasmaya karar verdim onun için bongos düşünüyorum.Atlas yerine fu bar a geçicem.Fakat cooldown timers 2 den memnun değilim onun ayarinda bi add on bide raid için tüm raidi gösteren hani onlardan önerirseniz sevindirik olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Atlas ile Fubar'ın alakası yokki? Ben Atlas ve AtlasLoot Enhanced'ı vazgeçilmezlerim arasında tutuyorum. Fubar'ı da yükleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Bongos'a geçiceksen eğer, Bongos 2'yi ve OmniCC çekeceksin. Bütün raidi görmek istiyorsanda Grid çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Atlas demişim titan bar işte yalnız fu barda ekranın saçma sapan yerlerinde tooltips gösterio kapatamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Fin, Alt'a basılı tutarak Main Tank çubuğunu hareket ettirebilirsin. Oyun çıktığından beri arayüz tasarlayan (övünmek gibi olmasın ama epey beğenilen bir UI idi Tet's UI) birisi olarak artık mecvut tasarımların miadını doldurduğunu düşünüyorum. En büyük yenilik eepanels ile geldi ama o da klasik kare kutulardan başka bir işe yaramadı. Bence ya Blizzard'ın kodlamaya biraz daha fazla esneklik katması gerek veya tasarımcıların klasik anlayıştan sıyrılması. Mesela Photek gittikçe kötü görünmeye başladı. Ekranın neredeyse 3'te birini kaplayan bir tasarım gerek pvp'de gerekse pve'de görüş açısını feci daraltıyor. Keza Discord artık tarih oldu denebilir, birkaç cesur tasarımcı hala ayakta tutmaya çalışıyor. Son zamanlarda gördüğüm en güzel tasarım Caithlyn'e ait, örnek resim: [spo][/spo] Kendisi eepanels'i kullanarak o kadar güzel bir iş çıkarmış ki vasat pek çok moda rağmen, gerçekten çok hoş görünüyor. Belki ben abartıyorum ama artık oyuna girdiğimde direk çıkıyorum arayüzün sıkıcılığından. Büyük bir devrim lazım bence tasarımlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Petimin hayatı %10 kalınca uyaran bi addon lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar