Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi addon, tavsiye lazım

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Pekii yeni bi addon ihtiyacı var. MEsela benim bütün tuşları ekranın orta altına tolamama yardım edicek bi addon tavsiyesi varmı? yani Sağda combat solda chat window durucak ortada ise 4-5 sıra halinde shortcut tuşlarım durucak VEEEEEE bunlar stealth ile normal hal arasında otomatik değişcek. :)
İstedimmi tam istiyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya arkadaş ben bu mirage de kısayol tuslarını ayarlayamadım yahu
ordan mesela thunder clap nin üzerine geliyorum battle stancedeyken x tusuna ayarlıyorum daha sonra berserkere gecince x tusunda pummel olmasını istiyorum ama yapamadım varmıdır bunun bi yolunu bilen ?

yokmu derdime derman olcak bi arkadaş :S

[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 18:30 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Ehem şimdi bi yeni oyuncu sayılırız bi lvl 70 warr kastım onun ihtiyaclarına göre bi add on fln kurdum şunlar var.
Atlas
Auctionner
Mob info 2
Mob Map
Ct Map Mod
Cooldown Timers 2
Khl
Fishing ıvır zıvır.

Ui olayina çok girmedim.Fakat arklaın gazlamasıyla bi mage kasmaya karar verdim onun için bongos düşünüyorum.Atlas yerine fu bar a geçicem.Fakat cooldown timers 2 den memnun değilim onun ayarinda bi add on bide raid için tüm raidi gösteren hani onlardan önerirseniz sevindirik olurum
Sosyal ağlarda paylaş

Fin, Alt'a basılı tutarak Main Tank çubuğunu hareket ettirebilirsin.

Oyun çıktığından beri arayüz tasarlayan (övünmek gibi olmasın ama epey beğenilen bir UI idi Tet's UI) birisi olarak artık mecvut tasarımların miadını doldurduğunu düşünüyorum.

En büyük yenilik eepanels ile geldi ama o da klasik kare kutulardan başka bir işe yaramadı. Bence ya Blizzard'ın kodlamaya biraz daha fazla esneklik katması gerek veya tasarımcıların klasik anlayıştan sıyrılması.

Mesela Photek gittikçe kötü görünmeye başladı. Ekranın neredeyse 3'te birini kaplayan bir tasarım gerek pvp'de gerekse pve'de görüş açısını feci daraltıyor. Keza Discord artık tarih oldu denebilir, birkaç cesur tasarımcı hala ayakta tutmaya çalışıyor.

Son zamanlarda gördüğüm en güzel tasarım Caithlyn'e ait, örnek resim:
[spo][/spo]
Kendisi eepanels'i kullanarak o kadar güzel bir iş çıkarmış ki vasat pek çok moda rağmen, gerçekten çok hoş görünüyor.

Belki ben abartıyorum ama artık oyuna girdiğimde direk çıkıyorum arayüzün sıkıcılığından. Büyük bir devrim lazım bence tasarımlara.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...