Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi addon, tavsiye lazım


Absolut

Öne çıkan mesajlar

Burdaki gibi herbirşeyi belli bir sınır gibi barın altına toplayabilen addon veya addonları söyleyebilir misiniz? Bİrkaç benzer UI resmin buldum forumlardan.

Bu linklenmedi nedense




[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 14:02 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 14:03 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk önce öyle arka zeminde bir sınır varmış gibi bir izlenim vermek için discort art yükleyip oraya şeffaf bir texture koyuyorsun sonra herhangi bir hotbar addon'u çekip (trinity bars, bartender 3, discort action bars) onlarla barları yerleştiriyorsun ayarlamaları çekiyorsun oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
ya uzun süredir oynamıyordum tekrardan başlıyayım dedim eski pluginlerim dogal olarak çalışmıyor :) birkaçtane aradıgım plugin vardı ismini verebilirseniz sevinirim.
Birden çok eşyayı mail olarak bir kişiye göndermek.
Butun eşyaların vendor satış fiyatlarını göstermek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

auctioneer faydalı bir addon ama nedense bazen açılması zaman alıyor bende. bir de fiyatları aklında tutması o kadar da mühim değil, çünkü günün her vakti fiyatlar değişiklik gösterilebiliyor. mesela 20 tane iron bar koyuyorum, eğer hiç iron bar kalmamışsa ah de fiyatı biraz fahiş yapıyorum alan alıyo :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Addon Paketi var bunları hepsi onun icinde ve istedigin gibi ayarlıyorsun ilk hali bunlar gibi olmuyor herşey karmaşık durumda sonra ayarlıyorsun.

ben senin için kendi kullandıgım paketi yolluyorum sende standart ayarlar ile başlar kendine göre ayarla

Gereksiz olanları cıkarttım. Wow'un Standart Gorusune alışkın olanlar icin zor geliyor ama sonra alışıyorsun ve daha iyi oldugunun farkına varıyorsun .

http://rapidshare.com/files/21113339/Interface.rar
Not : oyuna girince wow'un butun Barları pasif yap cunku addonlar kendi barlarını yerleştiriyor. bar ayarlarını interface'den değil Map'in oradaki butonlardan ayarlıyorsun kurcalıyarak zamanla ogrenirsin main charda deneme yapma. bir tane alt char ac onun üstünde deneme yap sonra main chara uygularsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...