Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Burdaki gibi herbirşeyi belli bir sınır gibi barın altına toplayabilen addon veya addonları söyleyebilir misiniz? Bİrkaç benzer UI resmin buldum forumlardan.Bu linklenmedi nedense[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 14:02 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 14:03 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Photek işe yarar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ilk önce öyle arka zeminde bir sınır varmış gibi bir izlenim vermek için discort art yükleyip oraya şeffaf bir texture koyuyorsun sonra herhangi bir hotbar addon'u çekip (trinity bars, bartender 3, discort action bars) onlarla barları yerleştiriyorsun ayarlamaları çekiyorsun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Aynı işi görecek ama daha az afilli bişey arıyorsan Bongos tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ilki guzelmiş... ikincisi cok az arta alan bırakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ag_Unitframes & Bartender3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Bir de cyCircled eklersen yukarıdaki ikiliye süper olur, çeşni olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Bongos çok iyidir, tavsiye ederim. Action Bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 orijinalinden uzaklaştıkça rezil oluyor bence interface. nasıl kullanıyosunuz valla ben hiç alışamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ^bende , necrosis çek çok guzel tam lockluk dedi bi arkadasım yata yata bir hal oldum.bi ek dotimer kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 said: orijinalinden uzaklaştıkça rezil oluyor bence interface. nasıl kullanıyosunuz valla ben hiç alışamıyorum. Aksine ben bartenderı karışıklığa son vermek için kullanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ben de Dotimer bi de Atlas ivir zivir kullaniorum. bi de threat meter ile damage meter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ha bi de.. asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ya uzun süredir oynamıyordum tekrardan başlıyayım dedim eski pluginlerim dogal olarak çalışmıyor :) birkaçtane aradıgım plugin vardı ismini verebilirseniz sevinirim. Birden çok eşyayı mail olarak bir kişiye göndermek. Butun eşyaların vendor satış fiyatlarını göstermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Çok çeşitli action bar addonları kullandım. Bartender oldukça hoşuma gitti. ACE2 kullanılarak yazıldıkları içinse zaten performans olarak diğer tüm actionbar addonlarından daha iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 @Virus Ct_mailmod 2. si Auctioneer die hatırlıyorum (tam emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ad3m saol Auctioneer sadece ah fiyatlarının dbsini tutuyor diye biliyordum diğer işede yarıyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Ya aslında auctioneer bir pack içinde enchantrix informant falan geliyor enchantrix itemden kırınca ne ench malzemesi çıkacağını söylüyor informantta fiyatını falan söylüyor güzel bi pack yani =) http://auctioneeraddon.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 auctioneer faydalı bir addon ama nedense bazen açılması zaman alıyor bende. bir de fiyatları aklında tutması o kadar da mühim değil, çünkü günün her vakti fiyatlar değişiklik gösterilebiliyor. mesela 20 tane iron bar koyuyorum, eğer hiç iron bar kalmamışsa ah de fiyatı biraz fahiş yapıyorum alan alıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Açıkcası ilk gunden beri titan panel kullanıyordum. Geçen hafta ilk kez fubarı denedim ve cidden memory kullanımı cok daha az ve oyun FPS olarak bende farketti. Kısacası herkese fubarı tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Addon Paketi var bunları hepsi onun icinde ve istedigin gibi ayarlıyorsun ilk hali bunlar gibi olmuyor herşey karmaşık durumda sonra ayarlıyorsun. ben senin için kendi kullandıgım paketi yolluyorum sende standart ayarlar ile başlar kendine göre ayarla Gereksiz olanları cıkarttım. Wow'un Standart Gorusune alışkın olanlar icin zor geliyor ama sonra alışıyorsun ve daha iyi oldugunun farkına varıyorsun . http://rapidshare.com/files/21113339/Interface.rar Not : oyuna girince wow'un butun Barları pasif yap cunku addonlar kendi barlarını yerleştiriyor. bar ayarlarını interface'den değil Map'in oradaki butonlardan ayarlıyorsun kurcalıyarak zamanla ogrenirsin main charda deneme yapma. bir tane alt char ac onun üstünde deneme yap sonra main chara uygularsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Eski ismi ile insomniax yeni ismi ile mirage idi sanırım tam isim için eve gitmem gerek :P bu addonların hepsi var paket halde 2 yıldır kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bende eskiden insomniax kullanıyordum şimdi adı mirage olmuş yine yükledim biraz çorba etmişler ama 3-4 saat uğraşınca leziz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 walla cok leziz hele kısayol tuşlarını oyle 2 saatte ayarlamıyorsun yok action bar kaçta idi hangi tuştu fln derdi yok... dediğin gibi ilk başta WTF cekiyorsun ama ayarı verince şok şeker... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ya bende titan panel kullanıyorum ama alttaki bari açtığımda chat loglarında en altta kalan yeri yazamiyorum :S nasıl düzelir bu bide questler için en iyi add-on hangisi sizce? bir tane varmış galiba questi aldığın kişiyi kaydediyormuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar